birlik mah. 06 L 3434 vosvosu gördüm park halinde maşallah o ne güzellik oyle
Printable View
birlik mah. 06 L 3434 vosvosu gördüm park halinde maşallah o ne güzellik oyle
Şişli'de CNK plaka beyaz Scirocco - E.kapı'da şehitlik'te FF plaka kırmızı Leon..
mutant e39 u gördüm same'in önünde tt'den olduğunu anlamadım başta bilsem tanışır sohbet ederdik
26 UK 731 plakalı gti yada quik herhalde balkonda otururken an önce bizim sokaktan geçti..
FK plaka basık,beyaz renk fluence burdanmıdır bilmiyorum ama muazzam bi güzelliği vardı...
STP ' Selçuk'laydık ..
Cnk49forumda olacagini zannetmiyorum arkadasimin araci
Bu arada bakalim biz ne zaman gorunecegiz
http://c1303.hizliresim.com/17/h/l29lz.jpg
Saygılar kankacım :D
dün akşam batıkentte ev plakalı kırmızı vtec görüldü
saat 5-6 gibi mavi rs2 fatih abi istanbul yolunda sıkarken görüldü yanımızdan baya bi hızlı geçti arkadaş korktu o neydi lan diye :D
U plaka air e46 istinyede
Yarım saat önce ataşehir'de RJH 99 turuncu vti görüldü selamlaşıldı.Maşallah sesi çok güzelmiş :D
(Kırmızı fk2 civic)
çağlar coşkun , otomania eray , onur , time-R
Aynen benim arabam :)
Godless Commie Hakan abi Beylerbeyi tarafında 2 araç önümüzde görüldü, ses çok iyiydi caddeye çıkarken :)
hergün akşam 19:00 21:30 arası kayışdağı yolunda siyah ep3 typeR görüyorum siteye üyemi bilmiyorum ama kullanan arkadaş gümrükten yeditepeye kadar gazlıyo valla :D
GR 206+ küçükçekmece yanyolda..
Dev20 plaka cooperi koşuyolunda suanda trafik çekiyor sahibi Burdandı galiba oyaladım biraz ama yemediler çektiler aracı:(
Offliner'in air Golf Istinye'de bizim evin onunde, ERM MCS Mini Auto'nun onunde, Kekuti R56 MCS ve Escobar Mert abi F10 5 ile ayni sokaktan onlu arkali cikarken goruldu :)
Koçtaşta bim le corsa yı yanında subaru ve hondaları gördüm sanırım onlarda foruma üyeler :)
dün F plaka beyaz jetta istinye sahilde,SEC plaka mini cadde de görüldü..
edit:birde stock bi VTI görüldü caddeye çıkan yoldaki benzin cafenin yanında...
SRK Laguna Serkan abi sabah E-5 maltepede görüldü
MOH ek civic ytu kmb onunde goruldu. bikac seferdir goruyordum ancak aramızdan bi arkadas oldugunu bilmiyordum. muhtemelen aynı fakultedeyiz
NA plaka CRX yorulmaz büfenin önünde görüldü
maslak sanayide KES s2k, GUL a5, te37li mazda 3(plakasını alamadım),bir kaç kişi daha gördümde hatırlamıyorum :)