Sarı ve kırmızı leon Cupra lar bahcelı 7.caddede goruldu
Printable View
Sarı ve kırmızı leon Cupra lar bahcelı 7.caddede goruldu
İbrahim abi kırmızı Cupra ile 3. caddede görüldü 2 kez. :D
HC astrayı hergün görmeye başladım kendisinide uzaktanda olsa gördüm bugün :) işim olduğundan duramadım yine kusura bakmasın..
VB plaka kırmızı jettayı önce taksim hamburgerde ardındanda yaylada gördüm
yayla bugün epey hareketliydi nissanlar, porsche, corvette, kng scricocco, 2 leon cupra :)
avcılarda JOB 34 type-r ı gördüm aynı garajda park halindeydik
sarı leon cupraydı sanırım önce bahçeli 3te sonra çukurambarda bi roccoyla basarken görüldü maşallah güzel araç :)
elit gençler kolejinin orda jet 05 s2000 görüldü birde unuttum yazmayı :)
Bugun yesilkoyde abbas waffle da otururken bi s2000 getirdi vale sahibi bindi baya sıka sıka gitti plakasida BA idi sanirim :D
Dün akşamüstü B.çekmecede Bartu'un AirJetta görüldü.
Fotoğraflarda görünenin de üstünde. Ok gibi maşallah..
Pazar günü erenköyde park halinde mavi rs plaka skoda rs'i gördüm maşallahı vardı :)
Bu arada B.çekmece sahil taraflarında oturan-takılan varsa Siyah renkli dolmuş'u görmesi lazım :D
Cillop gibi simsiyah Magirus. Tesisat ve ışıklandırma ayaklı pavyon gibi :D
Kumburgaz-Selimpaşa bayağı hareketli :)
Cumartesi gecesi evden type-rların senfonısini duydum :)
34 HKS .. Beyaz İbiza Cupra'yı sürekli görüyorum forumdanmı acaba ?
Sabah sanko girişinde Stlegal Cem abi işi gelirken görüldü selamlaşıldı
dün maslakta onuru gördüm czt ile yolda bekliyordu
E5 te maslak yönünde polo gti ile yogi arda goruldu nbr nasilsin dendi korna çalındı araba yeni yikanmisti camlari acmadi whatsapp tan msj lasildi
kanka kusura bakmadın dımı?
camlar ıslaktı iz olmasın çok kötü duruyor..
çıkarız sorun yok neyle çıkıcağımıza akşam karar veririz?
dj rx8 ' yayla da sıkıyordu
34 SFM 48 mustang gt ozan dı galiba dükkanın önunden yan yan gecti bayrampaşada :)
Jr plakali s2000 gordum gri renk 2.kopru uzerinde
Maslak grisinde beyaz evo gordum uu plakali
Sitedenmidir bilinmez
Sabah aynaya baktım kendimi gördüm, klozete doğru 3 korna yaptım devam ettim :D
Sabah sefaköy halkalı caddesinden e5 e doğru siyah FU plakaydı sanırım s2000. Güzel bi sıktı, maşallahı var :)
Beylerbeyinde hbb corsa görüldü
Akşam 18:30 civarlarında 55 AR beyaz corsa Avcılarda görüldü yeni jantlarıyla iddalı geliyo :)
air bor u gördüm köşesinde yatıştaydı :D
VB plaka kırmızı jetta çamlıkcaddesinde bi sokakta iftar vakti park halindeydi. iftardan sonrada yaylaya giriş yaptı :D
FB plakalı tek kapı beyaz A3 1.4 Tfsi 2012 model sanırım bu yavşak buradansa bana pm atsın. Dursaydı skip kalıbını çıkartıcaktım ama kaçtı *** lalesi.
Terör estirdi en az 4 kişinin canına kast etti yaptığı beyinsiz hareketlerle.
Okmeydanın'dan Anıtmezar'a kadar arabayı arkadaşım kullandığından ve daha dün aldığından kıyamadı vurup durdurmaya. Yarım saat önce oldu mevzu.
Wolrath'ın aracını gördüm acıbademde.Maşallah.
http://i43.tinypic.com/14burzr.jpg
siyah astra jr yada gr şuan tam hatırlıyamıyorum ama zeytinburnu çırpıcıya doğru çıkarken park halinde uzanmış öylece yatıyodu maşallah forumdansa çok güzel duruyodu sanırım air li
7. caddede vtc plakalı basık lacivert sedan vti görüldü
Akşam üstü cerrahpaşada YA s2000 görüldü