Setbasinda, basikliktan yere oturmuş mor ek bizden midir :D
Printable View
Setbasinda, basikliktan yere oturmuş mor ek bizden midir :D
Dun aksam 8 sularında, VG Type-R Bagcılar'da goruldu. Sesi gayet iyiydl. :)
Kosuyolunda bi golf 5 var gri renk 4 egzoz cikisi var seside gayet iyi bi ara yapistirmisti gaza gti mi acaba forumdanmi? Merak ediyorum o araci
Az once antalya kepezde ddl plakali czt goruldu selam verildi
KD vti küçükyalı tatbak :)
08.25 -- Dev20 Cooper Göztepe Köprüsünde görüldü.Bu sefer temiz gözüküyordu :D
34 DT 5559 plakalı kırmızı czt sitedenmidir, narlıderede cuflattı sesi çok güzel maşallah:)
Besiktas Sair Nedim caddesinde az once VA TypeR goruldu yavas yavas ilerliyordu :)
Suc Beyaz Leon sabah Optimum önünde uzarken görüldü.
Sabah saat 8:40 civarı konya yolundan inceğe doğru uzayan wrx stı siteden mi acaba?Aracın öyle bir sesi vardı ki -5 derecede cam açıp onu dinledim:D Tabi arkasından yakalamaya çabaladım ama olmadı.1.4 Fabia da bir yere kadar:D
JET 94 tek kapı siyah corsa bizden miydi? merter trafiğinde denk geldim
eskiden bizdendi :)
06GTR Corolla Hakkı selamoglu 2 kere ıvedık caddesınde goruldu :)
kardeş mesajı yeni okuyorum arkadaşlar haber verdi kaza falan diye.
beylikdüzünde olan aracı okmeydanında kaza yapmış olarak nasıl gördün?
bişeyi yazarken emin olmadan yazma ki insanların arabasına *** atmamış olursun kardeşim.Plakadan arabadan kazadan emin ol öyle yaz!
Bahsettiğin aracın tek kazası otoparkta yandaki araç çıkarken sol ön çamurluğa sürtmesidir.başka bir yerinde nokta boya yoktur.
İstinyePark'da 42an plaka polo gti görüldü maşallah . O nasıl bir egsoz sesidir öyle :)
Dev 20 Cooper Hasanpaşa Dominos'un önünde park halinde görüldü yakından inceleme fırsatı buldum hakikaten 10 numaraymış allah kaza bela vermesin ;)
Kd vti garajında uyurken görüldü :)
Abi böyle uzaktan uzaktan olmuyor, bir görüşelim yahu :)
Haftanın üç günü o taraflardayım abi, 3 günde rahat 10 15 kez geçiyorum yanından :)
ABİ benim bunu yazarken bi menfaatim yoktu buna inanmanı isterim ben sadece gördüğümü yazdım çok emin değilim yanımda annem vardı duramadımda zaten BC,BJ bu tarz bi plakaydı kimsenin arabasına *** atmak gibi bir amacım yok bunu bana özel mesaj atarakta yazabilirdin ulu orta yerde ağzını bozmana hiç gerek yok diye düşünüyorum.. Eğer konuyu iyi takip etseydin bir diğer yorumumdada plaka konusunda tam emin değilim duramadım yazdığımı görürdün saygılar.
kayışdağında arada bir gazlayan siyah bi ep3 typeR var 10 dk önce yine geçti ama yine plaka alamadım
34E4084 mavi civic, acık acık yazıcam, kendini bişey sanıp milletin hayatını hafif sıkışık otobanda riske atan mal burda mı ? Daha kötü şeyler yazmak isterdim, içimden de geçirdim, ama ayıptır .. Tanıyan bilen mutlaka vardır, gittiği yol yol degil, tanıyan kendisine söylesin ..
Ümitköy Arcadium otoparkta siyah fn2 type r görüldü. filtre bile yok sanırım ana caddede gazlarken stock r sesiyle çınlattı ortalığı :)
KaDil Maltepe yanyolda temizlikte görüldü ufaktan sohbet edildi :D Metin Babaaaa
D xxxx siyah tayyar ile göztepe koşuyolu arası sesli çatışma yaşandı :)
Dev 20 Cooper Okan Uni önünden geçerken görüldü.
bugün değil ama dün izmirde optimum outlet oto parkta 34 sac plakalı beyaz s2k duruyordu bittim valla araca maşallah..
aracın sahibi foruma üyemi bilmiyorum
Pazar günü cafede keyif önü gene canlıydı Sw megan vardı gri -air Megane vardı turuncu jantlı Astra J 'ler vardı TR 142 di sanırım plaka kırmızıyı hatırlamıyorum. bide önde gri corsa varsa tek kapılı.
kemerde müstakil bir ev önünde basık sedan vtec görüldü