e-5 de deli gibi gazlayan basık jetta yada passat DA plaka burdansa selamlar
Deli gibi gazlıyodu yine
Printable View
e-5 de deli gibi gazlayan basık jetta yada passat DA plaka burdansa selamlar
Deli gibi gazlıyodu yine
06 Plakalı Punto Abarth'ı gördüm hadımköyde :)
dün çeşme dalyanda 07 plaka siyah 350z gördüm.çok güzeldi burdansa slmlar. birde beyaz 458 italy görüldü 34 sus plaka.
Az önce servisten çıkan K plakalı delsol burdansa selamlar araba güzel duruyodu biraz beklettim liftle motor indirirken :)
GOP'ta K plaka siyah Del Sol görüldü, Maşallahı vardı aracın. Buradansa selamlar.
An itibari ile Turbo vtec ile miniks kardeşlerden biri mehmetçik vakfı opett
dun aksam suadiye sahilde siyah evo 6 gördüm 2 tane hanım vardı içinde bi garipsedim:D
miniks esnaf eray eser ayvaz mert muharrem @ dr ecu
Ya biride beni görmüş mü diye forumda aratıyordum uzun yıllardır :D plakayı komple yazıyordum "tm prelude" diye aratınca şak diye çıktı bende tarihe bakmamışım :) akşamları müsaitim nereye derseniz gelirim özelden bir mesaj atmanız yeter muhabbet ederiz yemek ısmarlarım :D
Plakasini bov muydu :))Alıntı:
dun aksam suadiye sahilde siyah evo 6 gördüm 2 tane hanım vardı içinde bi garipsedim
evo6 tme'nin plakası ceh mi öle bişi :D
TM plakalı prelude görüldü , iftara nereye geleyim ? :D :D
Edit : Ankara'ymış ! Aç kaldık hımmına :D
TM plakalı prelude gördüm bugün sahibi burdan mı :D
TM plakalı prelude görüldü çok şıktı. sahibi burdansa selamlar.
Tm Prelude'yi ben de gördüm çok güzeldi Maşallah :D
-Bu gidişle sırf yemek için Prelude satılacak :D
sabah çevre yolunda 34 plaka f7r gördüm serik istigametine gidiyodu. :)
Bileydim daha önce beni görene yemek derdim :D İftar sonrası yada iftar için nereye derseniz hesabı ödemeye gelirim yedikten sonra beni arayın :D
Bu arada akşam 18.40 gibi batıkent turgut özal mahallesinde dip basık bir clio sport ya da rs ti gördüm gri renkte eve geçiyordum onlarda cami önünde bir şeyler arıyorlardı sanırsam :) Accord Coupe vardı altımda eve döndüm.
Berkay'ın Er corsa levent metrocity önünden geçerken görüldü önünde plakasını okuyamadığım kırmızı bir corsa daha vardı..
İstikamet büyük ihtimalle baltalima nıydı
Atlantiste beyaz fifteen52li corsa c görüldü,siteden mi bilmiyorum
Mavi kaplama Jetta pendik sahilde görüldü.Ayrıca kırmızı corsa d sport pendik te görüldü plakası ev ya da ey olması lazımdı.panjurunda siyah kaplama vardı
geçen gün ben de görmüştüm galiba
Edit: ankaraymış ben de o sırada kendimi ankarada hissetmiştim zaten :D
evo 55 yada ev 055 plakalı beyaz evo X 1 2 saat önce turan güneşte görüldü sonra e30 touring beyaz yine turan güneşte ve kolej tarafında sct sticker lı beyaz cupra görüldü
Gürcü plakalı sarı s2k turan güneşde dolanıyodu. Siteden mi bilemedim durdurcaktım :)
Bu gecenin roll tayfasina burdansa selamlar olsun egzosunuza saglik :D E6 Gazi mahallesini sahura kaldirdiniz :D
TM plaka prelude görüldü. Şaka bi yana görmedim ama bi gün görmek isterim abi bu aralar prelude sardım baya bi :)
Vay arkadaş yıllardır Ankaradayım, 1 kere Avşa'da goren oldu. :)
Dün Fsm de 34 BOF 28 di sanırım siyah M5 görüldü.. burdansa 41 kere Maşallah.. benide görmüştür şirket aracıylaydım.
1 saat önce İncek-Ahlatlıbel tarafında BK plaka makyajlı beyaz Ibiza Cupra görüldü
Bugün E5'de 34 EC plakalı Leon'uyla Eray kardeşimi gördüm :)
Minnoştan bi tampon tozu aldık birlikte :D