Dün altunizade de zk plaka clio williams gördüm ışıklarda bir iki konuştuk ama buradan mıdır sahibi
Printable View
Dün altunizade de zk plaka clio williams gördüm ışıklarda bir iki konuştuk ama buradan mıdır sahibi
gtr 55 yine züktün belamı gece gece . o nasıl bi sestir dikmen ayağa kalktı . maşallah
Siyah gtr ümitköy arcadium civarında görüldü saat 20:00 gibi.
gtr 55 kabak tadı vermeye başladı. Adam hem şuursuz hem de saygısız
ne gtr mış bütün ankarayı ayağa kaldırdı :D
bu gtr ticari taksi gibi 7/24 dolaşıyor heralde :)
Acaba rent a gtr mı diyorum ben ?
Bide egzoz ne var acaba resmen ankara il sınırından duyuluyo sesi
performanın arabası değilmi bu gtr55
her gördüğün sakallıyı deden zannetme misali her gördüğünüz siyah GTR i gtr55 zannetmiş olmayın :D
geçen denk geldik kullanan ibo abi değildi. gazlayan da o değil muhtemelen
kahverengi astra turbo plakayı unuttum airli arada kağıthanede ders yaparken görüyorum maşallah sahibi burdansa
2 gece once focusu ile boraya denk geldik panorada selam verdik
dün akşam üstüm 6-7 gibi çetin emeçte gtr 55 görüldü ne ses var beee :)
bugün ug plakalı beyaz ibiza cupra görüldü eskişehir yolunda.
Bu gtr 55 nasıl oldu da bağlanmadı hâlâ.Hiç mi çevirmeye denk gelmedi
Bende rüyamda gördüm, o ne sesti :D sayılır mı?
Gtr 55 siyah gtr mesrutiyette goruldu. Rolantideyken asfalt titriyordu
Kırmızı bi typer gördüm öğlen Şaşmaz da burdan mı acep :)
hoe36 clio rs burdanmı dün gece köprüyü beraber geçtik
tay cupra ve fak alfa bestekarda görüldü :)
34 VA S2000 Maslak tem çıkışında levent istikametine giden arkadaş burdansa sag şeride geçti tem çıkışına dogru ilerlerken önüme makas atarak levent tarafına geçti ve az daha bir tur çevirecektim son anda kırdım direksiyonu bizim forumdanmıdır bilmiyorum ama 2 mizinde arabası gidecekti birazdaha trafi riske atmadan kullansan daha iyi.
İstanbulda kırmızı airli mondeo yu görmüştüm anadolu yakasında eyüp tarafı sanırım
ama araç baya kalktıktı :)
ankarada sabahın 7.30 unda tam ankara giriş yolundan kızılaya ılerlerken
yanımda bowaaaaa diye impreza geçti mavi selam olsun
7.45 de siyah bir polo gti plakası cok değişikti orta yaslarda biri kullanıyordu forumdansa selamlar :)
10 BAB 66 beyaz sirokko sarimsaklida geziyor.. forumdan mi acep?
Berkay buradan senin istanbula gelip haber vermediğin anlamını çıkarttım. :D birdaha gelsene kanka bişey deniyecem :D
Berkay izmirdeki siyah rc nin sahibini taniyor musun ? Cam tavanli vs biraz muhabbet ettik abilerin adini unuttum.
bu aralar çeşit çeşit rcz ler görüyom,,mamakta,bi ara yoklardı çogaldılar bu ara
Dün Aslantepe den köprü istikametine bağlanan YVS plaka beyaz gc8 ve arkasındaki corvette ler burdansa selam olsun arabanın içinde aklım gitti :D
34 HFL 23 tek kapi siyah polo gti. Ayvaliktan balikesire dogru giderken goruldu.
Şile'de siyah s2000 görüyorum 2 gündür.Burdansa selamlar :)
34 UF 4343 siyah astra gtc bursa istikametinde goruldu
ZOR Astra GTC Bakirkoy'de goruldu
BeyaZ bi gtr konya yolunda taurusun orda
Az önce de kırmızı Corvette arkasında da Maserati gidiyordu turan güneşte
kolej e yeni yeşil bir rx8 gelmiş güzel duruyor hergün görüyorum buradansa sahibi maşallah :)