DD 3000 plakalı sarı astra bahçeli 3. caddenin başında görüldü.
Printable View
DD 3000 plakalı sarı astra bahçeli 3. caddenin başında görüldü.
dün siyah iki tane s2000 gördüm zeytinburnunda biri FER biri ALPti
başkent oto sanayide ha e30 görüldü :) dizel olan :D korna çalacaktım yanda bayan vardı, maşallah resimlerden çok daha güzel :D
um 6680 plakalı yeşil airli bora okan ünide görüldü maşallah araca...
diyarbakırda 01 NM 7XX plakada kırmızı golf 7 görüyorum bi kaç kez..melih abi sattı herhalde buralara..
fdoganb nin aracı BV civic sedan yeditepede görüldü
hangı bırını sayıyım :D Armada terasda cayımı yudumlar kene her gun r35 gtr larr porshe 911 ler ..
gtr lar cıkletten cıkıyor sankı masallah :D
Yaklaşık 1,5 saat önce Turbo garage'da ROL sx geldi, goy goy yaptık :)
Giderken bi seramoni yaptı gitti bakakaldık valla :( :D
Time-r samet dere ile e5 te pişti olduk :D cok iyi masallah
bostancı sanayide YSN plaka meg 3 coupe görüldü, air var sanırım ferrari jantlarıyla çok çok iyi duruyodu :)
bahçeli 7 cad. "DD 3000" plakalı sarı astra ve taksi benzinin yanında "DH 4112" ibiza cupra görüldü. Arkadaşlar siteden mi bilmiyorum
Kimi gordugumu bilmiyorum ama birilerini gordum :D bizim sitenin garajinda 2 teg 2 rex var bizdenmi bunlar :D biri sarı dun cekiciyle geldi yatmak icin :)
HD Kırmızı Polo GTi Kartal Teknik Yapı'dan çıkarken görüldü.
GT Beyaz Polo GTi ve ZZ Plaka Beyaz Sedan Civic Soğanlıkta önlü-arkalı görüldü.
Bugun gene mavi air astrayi gordum orjinalinden daha yüksekti seyir halindeyken :D
34 k impreza uefaya doğru göründü Spoiler i yakışmış :)
Df 9999 type-R gördüm avcılarda dün
ByKarakusun 34 CHT 01 335 i goruldu :)
Lcg 44 plakali kahverengi Duster gördüm az evvel.konumumu bilmiyorum acik corbaci ariyodum :D basık jip gormek garibime gitti ama cok güzel olmus forumdansa selamlar :D
06 R 7184 mavi scirocco R bağdat caddesinde görüldü ışıklardan duruyordu :)
2 gün evvel sabah sularında chpnin ordaki kavsakta vtf corsa :) dün şasmazdan ümitköye doğru ac corsa :) selamlar...
FG ibiza cupra eğer siteden ise haymana yolu üzerinde görüldü
GKJ plaka bmw 116 ve JL plaka mavi renk siyah jantli scirocco maltepe dragos sahil yolunda görüldü ikisinede maşallah :)
dün akşam fa plakalı cupra yenimahhallede görüldü :)
S2k, Uz di galiba plakası, basinevlerinde goruldu, ses ve gorunus 10 numara.
koç egzozda sm golf görüldü. :)
Alptug evo x simdi yanmdan gecti kozyatagnda
jet sti de uefaya doğru çıkarken görüldü sesi güzeldi
Sr ys corciklerle meydandaydık biraz önce :)
Muhabbet gırgır goyhoy :D
Dün akşam sularında Şaşkınbakkal Migros önünde HD Poloyu gördüm ama Cansın'ı göremedim :)
sr corsa goruldü ıvedık caddesı yenımahalle pazarının orda dumanı vermıs gıdıyodu :D