acıbademde caminin olduğu yokuşta plakayı hatırlayamadım bi s2000 yatıyo ne zaman gitsem aynı yerde park halinde bazen üstünde branda oluyo burdan mıdır
Printable View
acıbademde caminin olduğu yokuşta plakayı hatırlayamadım bi s2000 yatıyo ne zaman gitsem aynı yerde park halinde bazen üstünde branda oluyo burdan mıdır
2-3 dk once Sanatoryum caddesinde meterolojinin orda mazda 121 gördüm beyaz plakanın sonu 88 di sanırım gözlerim pek iyi degil :) burdansa selamlar :)
dün yenibosnada turuncu megane rs gördüm RS plakalı
Sabah kendimi gordum:D
Dun aksam maltepe sahil yolunda bektaşindi galiba gt plaka beyaz polo gti görüldü bende siyah viano vardi korna çaldim ama duymadi heralde:D 12 gibi s in orda uy plaka 1 serisi görüldü
pert olan megane trophy vakıf otoparkında görüldü
Kütahya'da vazonun yakininda bayagi basik ve markasini bilmedigim ofsetli ve 14 inc diye tahmin ettigim jantli EF gordum. Plaka malesef gorunmedi
Kirmizi SUS e92 m3 bogazici koprusu girisinde goruldu, mehmet sanirim :) selam verilemedi o esnada ek seride geciliyordu. Not; kukalari duzgun koyamamislar carpiyordum su an ogsden geciyorum :))))
Muratbürünce JR meganıyla İncirli Lisesinin orda görüldü arabanın sesi güzeldi maşallah.dit dit yaptım görmedi :( :) :)
Nif typer okmeydanindan tünel e dogu çata pata gidiyordu :) masallah
BerkeB Rocco'yla Yenikoy'de goruldu
Sarışın EK görüldü E-5'te Şirinevler :)
İstinye Park otoparkı hareketliydi baya bugün.
öğlen sarı Gallardo ydu sanırım modeli,az öncede gri murcielago yaylaya doğru gidiyordu maşallah bu ara bu civarlarda çoğaldı :)
Dev mini 1 saat once bagdat caddesinde goruldu
Hergün maksrm caddesinde Kırmızı bi ibiza cupra goruyorum burdansa selamlar :)
Merter mc de yaklaşık 1 saat önce toplanmıştı bayağı araç, yanyolda olmadığım için selam edemedim, burdan selam olsun :)
Ayrıca talatpaşa caddesi ***** durakta da vardı 4-5 araç (air passat, combo, zz kangoo). Vaktim olmadığı için durup selam veremedim, sizede selam olsun :)
Stp accord renaissance onunde goruldu
Td sanırım melihin aracı Fevzipaşa caddesinde 20 inc jantlar yikiyor maşallah
34 BUF 80 kırmızı ibiza cupra dün gece sefaköy yanyoldaydı
Sabah Sefaköy'de mavi S2000 görüldü..
dün e plaka s2000 gop merkez
Dün öğleden sonra çamlıca tarafında 34 S plaka gri s2000 de gördüydüm :D
UE corsa burdansa selamlar atışalanı bağcılar çıkışı arası temi dumana boğduk :) güzel yürüyordu aracı maşallah
Bayrampaşa'da önümde seyreden Turuncu Octavia'yı polis çevirdi, inşallah ceza yazmamıştır arkadaşa.
Lnc clio Küçükyalı sahildeydi
dün k.ören cıkısında astra kırmızı kaplamalı metalık crom kablı burdansa seklamlar maşşalahı var
Batıkentte hb subaru sti görüldü maviş :)
Aslantepenin orda tem de eski arabamı gördüm corsa gr 6515 süren arkadaşı çıkaramadım ama selamlaştık. Eğer forumdansa tekrara selamlar olsun :)
bj 2402 207 rc üsk. bulgurluda görülde maşallah araca sahibinede burdan selamlar..