07kh plakalı sarı hb ek kasa civic gördüm lara sahilde
Printable View
07kh plakalı sarı hb ek kasa civic gördüm lara sahilde
Bof plaka m5 pendik'te görüldü.Burdansa selamlar :)
7 civarı şaşmazda aiyah gt plakalı bi 106 gti burdansa selamlar. Alt geçidi dumana boğup kaybolan bendim :D
bayraklıda angry yaris görüldü :)
Low rider 207 maslak civarındaydı. 41 LS plakalı fn2 burdan mıdır? o da e5 okmeydanı tarafında görüldü.
34 LA plaka LS3 Vette Atakoy Marina'da goruldu.
Az önce Sefaköy shell ışıklarda
LA fn2 type R görüldü Sesi çok iyiydi:)
Az önce Ataşehir de SUS 94 s2000 i gördüm içinde birisimi uyuyordu hızlı geçtim farkedemedim :D
yine GTR55 :) kepekli inişinde vites küçülte küçülte haymana sapağına girdi gölbaşı'nı yaktı yıktı
Ben artık GTR55 i görsem de yazmıyorum, alıştım ticari gibi mübarek :D ama geçen haftasonu incek yolunda GTR58 gördüm sanırım kaplamaydı yine içim gitti :)
çukurambar da bu sabah tg plakalı leon görüldü güze sesi vardı
Bugün Trafikte Hiçbir TT Üyesi Görmedim..
bugun sabah yenikapıda bi hacı abi'de corsa d gördm EM plaka gümüş gri basık güzel bi arabaydı bizden birsiimidir :)
Şu gtr55'in sesini hayrına biri kaydetsede bizde duysak ankara dışındakilere merak konusu oldu :)
GD 0080 plakalı evo 8 pendik sahilde görüldü burdansa selamlar
1-2 kere alacaatlıdada gazladı israfil sur'u gibi egsozu ya. cam çerçeve kapalı yataktayım davul zurna çalsan uyanmam uyandırıyor herif.
gtr yi bende gördüm öveçlerde. sakin gidiyordu :D
FLY plakali turuncu mustang Söğütlüçeşme den yardira yardira gidiyordu masallah :)
bugün öğle saatlerinde 34 tm plaka kırmızı aventador görüldü. :) sesi moral bozdu :D
Turan güneşte 34tb GTR ı gördüm burdansa maşallah araba çok güzeldi
NYB 62 plakalı rx8 kırmızı ve kanatlı önümden makas atarak geçti tersane köprüsüne doğru :) burdansa selamlar maşallah araç çok iyi gözüküyordu :)
Eskişehir'de BBK plaka Corsa OPC ve E plaka Czt görüldü. Rolling için yardım edildi. :)
OPC'ye maşallah çok iyi gidiyormuş.
Catalcada gri carrera gt CGT 6xx plaka ve yine catalcada UV 9xxx plaka kirmizi 360 modena goruldu.
Not: yanlis yazmadim. Gercekten carrera gt :)
Onurcanın 205gti 2-3 astra gsi ve sarı polo cup ın bulunduğu tır sakarya kocaeli arasında görüldü
Haftasonu sarı tay cuprayı gördüm dikmende, ondan öncede ayrancıda görmüştüm, birkaç güne bir kesin görüyorum arkadaşı :)
Dün akşam Avcılar tarafında STP20 görüldü. Akşamın karanlığında bile ben burdayım diyor Accord :D
evet o zaman plakayı yanlış almışım. doğrusu CGT :D
Dün gece 23:30 civarları bahçeköy orman yolunda gazlayan 2 siyah m3 ve 1 beyaz Porsche gördüm.