sabah 6 akşam 10 çalışıyoruz kimi göreyim yaw. eskiden frid panpamla aynı yerdeydik şimdi onu bile göremiyorum.
kambersiz alman olmaz
Carbondizayn'ın turuncu civic'ini gördüm şişlideÇok harika maşallah
...
Siteden mi bilmiyorum da kirmizi celica dogan medya center in orda goruldu
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Kırmızı Celica'yı 40'lı yaşlarda bir bayan kullanıyorsa bizim okula (Kültür Üni. Hukuk) gelip gidiyor sürekli.Ben de görüyorum o arabayı hep.
-----------
Yaklaşık 1.5 saat önce de 7-8 Evo,2-3 Impreza,bi tane turuncu EF Civic,beyaz EP3 Type-R(7550) sıka sıka gittiler Yenibosna E5'te.Ben araba yıkıyordum.Yaklaşık yarım saat önce de geri dönüyordum.Geçen Evo'ların 2 tanesi kırmızı olan yanımdan geçti dönüşte.
-----------
Bir de hafif gezinti yapayım dedim.Basın ekspres-E5 dahil 4 ayrı kaza gördüm.Aman dikkat arkadaşlar.Kaza yapan araçların biri de Mugen kitli FD6 Civic'ti..
walla bılmıorum ama wardır mutlaka, ben 9 gıbı gıttım sadece 306 ları gordum hıc honda yoktu kendıme kendıme hayırdır inş dedım
tam arabayı park ettım,arkds geldı arabayı arkaya otoparka getır dedı, bı gectım arkaya hobaaa 15e yakın honda wardıgece 23.30a kadar flan takıldık.
bu senekı fuardan daha iyiydi
puglarda cok şıktı masallah![]()
beyaz makyajlı kasa rx8 gördüm kaza yapmıştı geçmiş olsun eğer buraya üye ise dün akşam...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
KFL S2000 saat 21:30 civari TEM Kavacik mevkiinden gazlayarak gecti, sesi biraz kisilmis gibiydi ama, tam basmadi heralde![]()
Buyuk insanlarlar tanıştım
Ele bası Makat![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
@crisis'i gördüm drfitte;tanıştık.
Aracı;
![]()
Dun gece beyaz corvette c5, phoenix yellow E46 m3, gri mugen ep3 typeR, kirmizi 207rc 4 arkadas gordum antalya trafigini birbirine kattilar![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)