yaylada basik bir kango gordum birkac tanede rocco, selamlasamadik
yaylada basık kangooyu bende gördum bugun.. bide ENGEAN olması lazım florya sanayının arka sokağında yatıodu.. Tunrefaruq'ada koca arabayı görmüo hop şit pişt diyerek selam verebildik kornamızı duymadıaşıkmıdır nedır
![]()
eskiden serencebeyindi sonrasında sanrım istanbulgaragedaydı yanlıs hatırlamıyorsam
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
aksam 6 gibi ikitellide sıyah german style kamber king bı eg kasa civic gördüm plakasını tam göremedım. sıteden mıdır?
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Bugun galeriada vmf scirocco gordum kimin bilmiyrum ama yilan gibiydi birde floryada mtu rocco gordum mavi renk basikligi falan ck hostu
34 kry 03 s2000 görüldü beşiktaş..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Simdi birici kopru cikisina mecidiyekoye dogru otomatik vites bi supra skmaya yeltendi ama olmadi (: ses guzeldi (:
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Kavacik'ta bi Type-R 2 gecedir 1-1.5 yapiyor, 2'de tam oturmadi gittiSesi de iyi aslinda, taniyan varsa 2'yi de uzun uzun bassin yav
![]()
Az once ustumuze cikiyordu annem babam arabada ustelik ama annemden babamdan yeterli bedduayi ve kufuru yedi kulaklari cinlamistir zten sofor koltgunda babm degilde ben olsadim bi fren sakasi yapicktmda neyse![]()
Hmm ben 1 saat oldu geldim ayrıldıktan sonra oldu galiba..Siz kusurabakmayın haklısınız tabi çok yanlış yapmış..Ben özürdilerim onun yerine olucak iş değil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)