merter mc dibimizde polisler ve kendini bilmezler yüzünden hiç glmiyodum haftaya ctesi bi geliyim kimseyi tanımıyoruz ama olsun![]()
merter mc dibimizde polisler ve kendini bilmezler yüzünden hiç glmiyodum haftaya ctesi bi geliyim kimseyi tanımıyoruz ama olsun![]()
ahmet jan , furkan ve bi arkadaşı daha çınarın önunnde çekirdeğimizi çıtlattık dun akşam... yeşilköydeki 3 ferrarili apaçiyi izledik![]()
Dun gece MaxiVoos once kurucesme sonra bebekde goruldu, tek kelıme masallah![]()
2senedir boştu bu aralar yine eski zamanlarına kavuşmus gördüğüm kadarıyla dağıtırlar yine darbe gibi 2 senede bir topluyorlar polizeiler. biraz popülasyon türesin kemikleşsin diye bekliyorlardır ama ne araclar geldi gecti bi vv gtı bide bi avensis var ne hali varsa gördük onlar demirbaş yıllarıdr![]()
sus s2000 kumburgaz
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
acıbademde karsı yoldan korna yapan bır smart vardı gec gordum sultanoglu hakan olablr selam olsun![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bostancı vatan pc önunde yky megane
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Low-Rider Özgür abi görüldü Real'in otoparkında bagajı açıp bişeylerle uğraştı yanına gidicektimde tanışmak nasip değilmiş![]()
Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)