Geçenlerde Gri RS tamponlu falan megane 2 sw gördüm. jantlı basık falan çok beğendim. maşşallah Allah nazardan saklasın kiminse![]()
Geçenlerde Gri RS tamponlu falan megane 2 sw gördüm. jantlı basık falan çok beğendim. maşşallah Allah nazardan saklasın kiminse![]()
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Istinye'de sitedeyken Offliner'in Airride Cabrio A4 ve Golf'u, Istinye sahilde de 10.30 sularinda airride Bora, UU plaka airride Toyota goruldu, onlerinde de beyaz bi Corsa C vardi.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Biraz önce kemerden dönüş yolunda 07 k 8191 beyaz 106 gti 'yla Alper i gördüm.araçta bizim ufaklık uyuduğu için fazla yanaşamadım sonrada tünelde kulağımızın pasını alarak uzayıp gitti...![]()
dun saat 17sularinda schumi beyi s2k'sı ile topcu taraflarinda gordum. araci dikkat cekiciydi,masallah...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Durup dururken mi baglandi ?
Dün akşam merter hercanlıydı yanlız bişeyler olacagı belliydi amaçsızca sıkanlar eksoz şekli yapanlar falanbu arada Oğuzhan Öksüzün Jetta görüldü merterde gerçekten çok güzel olmuş maşallah
![]()
merterde park halındekı aracları bıle bagladılar,çekici ile çıkışı fılan kapattılar.biraz abarttılar.
üst otoparktan normal park yerınde bıle arabayı zor kacırdık.
baya bı arkads baglandı, geçmiş olsun hepsine![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)