merter mc in ordan geçerken ahmetyılmazın arabaydı sanırım ilk dikkatimi çeken araçtı. parklar yanık duruyodu cuma günü yanlış görmediysem tabibaya da bir araç vardı.
Beylikdüzü E5 15.30 civarı logo iptalli mavi bir ek civic ve 5-6 gibi JE plaka füme S2k bizimkent'te görüldü.
Baya bi araç 1 saat önce Esenkent --> Hadımköy yönünde gidiyolardı
gördüğüm kadarıyla 2 tane s2000
Evo , Subaru vs turbo ve çuflama sesleri ağırlıklıydı![]()
Merter MC bu gece yine hareketliydi, kimler vardı göremedim yoldan hızlı geçiyodumBakırköy sahilyolu taraflarında KNG Corvette i gördüm. Önünde de siyah 350Z vardı, siteden midir bilmiyorum
![]()
dün şaşmazın girişinde ej plakalı gri civici park halinde gördüm sagda duruyordu... Lastikçide 26 ey plakalı mat sarı vosvosu gördüm sahibi sanchez berk ile tanıştık baya kaynattık![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
aliözelin şahin görüldü minibüs yolunda arka stoplar fotolardan daha güzel duruyordu![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Gün gece burgazdan zz 206 sahibi güven,denizcan, ankaradanda chiefkadir ve bladerk erkut abi geldi. ataşehir marmaris büfe kalabalıktı yineokan d,özgür e,gokhan_205,enes-x,@lp2,askan,harun,RM fn2-R,SKN typer yasin abideydi galiba,gs 206 murat,schumi,mami_makinen,ek648,ppr engineering,zübeyir,günes g,gariban,red s2k ve hatırlayamadığım kişiler görüldü
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)