Yok valla görmedim![]()
2 saat once s2000 ile sefakoydeydim. Arkadan taciz eden doblo burdsn mi acaba![]()
Detailing garage da s corsa mert, anl 350z anıl.
Akşamda batıkentte beni gören sonra muhabbete daldığımız kardeşim r3dkit mehmet![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Bilecik'te full stock kırmızı sedan si gördüm. Plakayı okuyamadım ama PH'dı sanırım. Siteden midir?
Drive to win!
konya yolunda bln plaka paşaoğlu stickerlı ceed görüldü.atılımda da görüyorum genelde.bizden midir acaba?
///MPower
Pazar günü öğlenden sonra kartal esentepe mah. Dc plakalı sıyah typerı gordum park halınde duruyodu.
Bırde dun aksam HAN plaka sıyah alfa gt mıydı neydı onun hothatch modelıonu gordum merter e5 de makaslaya makaslaya gıdıyodu.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Hatayda satılık czt izmir e gelmiş anlaşılan bugun bornovada gördün kazasız belasız
VW TİCARİ ARAÇ-ANTALYA
34 gtr 35 i gördüm leventde güzeldi![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
yiğit-y khas'ın önünde görüldü cuprayla.Jettayla peşinden sıktımda arabada 6tane 100 kiloluk ayı olunca 1.2 jetta ne yapsın....
HC Astra Samet Özereni gördüm, dobloyla korna çalan bendim. O da selam verdi sağolsun ama tanımamıştır normal olarak
Ardından bakırköy e5 yanyolda botanik parkın orda beyaz polo önüme atladı. Bi şekiller bi havalar falan oda burdan olabilir. Makas atmadığı vakitlerde tamponunda ayrılmadığım için tahminimce 1.2 TDI kendisiaynaları arada bir kullan burdansan kardeşim
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)