kondisyon derken? yürümeyen araçta nasıl bir kondisyon olabilir?
Printable View
Fıyat 200.000tl yı bulur. Konulan motora gorede artı otv gelır...
Ferrarinin yaninda civic coupe mi var, bana mi oyle geldi? :)
he ya sadece motoru eksik, Allah Allah amma şey ettiniz yani :)
bak bu araç eğer civatasına kadar orj. toplanmazsa beş para etmez... 30 bin liraya dekor bile olmaz artık... bu arabanın o eksik parçaları, aksesuarları ile beraber akıl almaz paralara çıkar... o nedenle bu araç ya alakasız birine gider, saçma sapan bir motorla hiç olur ya da alan kişi 200bin lira para harcar ama yine de tam klasik olur mu Allah bilir...
sen alsan bu arabayı nasıl bir motor takarsın ? Takacağın motorun fiyatına %144 ötv +18 KDV ekleneceğini unutma ama. İstanbul ve Ankara daki çıkmacılarda bunun parçalarıda olmaz şimdi. Yurt dışından alacaksın illa , kargosu, vergisi, gümrüğe takılması, ardiye parası, cart curt.
Sonuç olarak bu arabayı alacak adamın mabadının kondüsyonu kesinlikle bozulacak.
Bende onu diyorum abi yazdıklarımın içinde mesela 50bine toplanır diye söz etmişmiyim? Alacak şahıs koleksiyoncu değilse zaten yalan olur bu araç. Ayrıca aracı alıcak kadarda param yok belirtiyim ha 30'ada gitmez bu araç biri çıkar 150 200lere kadar çeker fiyatı diye de tahmin ediyorum.
Ferrariye 2jz swap yapip drag kostursunlar o zaman :D
200 bin verecek adam bunu mu alır yoksa gider 2.el bi porsche mi alır orası tartışılır tabi.
canlı varsa toplanır tabi :)
ön tarafı olmayan motoru bagajında duran e30 m3 171bin tl ye gittiyse bence bunun 150bini rahat var :D :D :D
Almanya'da Vmax'in patronu Marcus F355'e Z20LET swaplamıştı, bizim memlekette de buna benzer projeler türeyebilir :D
2 tane kapısı eksik diye fotoğraflardaki civic değerlenir canım memleketimde :D
Tasiş fiyat konusunda coşmuş durumda eski kasa (2006-2007) Sağdan direksiyonlu km si uçmuş tdi fabia 17.200 liraya satıldı. Gümrükten çıkması 1000-1500 civarı tutsa direksiyonu sola Alıp onca masraf edip bu arabayı kaça satacaklar anlamış Değilim.
araçlar çok abartı rakamlara satılıyor çogu kişi teminat yakıyor
Ek coupe sedan cıvıcler bence cıvıgın ne basarılı ve efsane olan kasasıdır bence.
aracını satamayan varsa tasişe versin tasiş iyi satıyo
51900 e satıldı ferrari
ben dekor gozuyle baktığımdan çok para valla :D
Motoru bagajdaki e30'dan haber var mı yukarıda yazılınca merak ettim durumunu.
Ferrari ucuza gitmiş jz swap dip basıp keyfini sürmek vardı ne dekoru :D
Sonra katliam diyenler olacaktır ama bu da bir fantezi :D
ferrarinin emsalleri ingilterede 70-80 bin sterlinlerde.orjinal motorunu bulurlarsa ve tamamen restore edilmesi 200bin lira tutsa,80bin sterlin şuan 360bin lira.düz 300bin liraya mal olsa (250 bin lira yutmaz heralde o kadar büyük kara delik değildir :D ) yurt dışına satıldığında ortalama 60 bin lira kar getirir.
ayrıca arabanın diğer büyük kayıp parçası tavanı galiba.
örnek: http://www.pistonheads.com/classifie...PriceHighToLow
bu arada araçla bağlantım yok,almadım da :D
Bu tasişten fahiş fiyatlarla araç alan kişiler araçları yurtdışına satabilir mi? O yüzden alıyor olabilirler mi?
İhalenin hususi şartlarında takılacak motorun ötv ve kdv sinin ödenmesi gerektiği yazıyordu. Orjinal motoru alındığını varsaysak %144 ötv +kdv gibi uçuk rakamlar çıkacaktır
Bu aracin hakkiyla toplanmasi cokkk zor ve masrafli...
40 lı yaşlardaki araba tutkunu arkadaşlar hatirlar magnum diye bir dizi vardı bıyıklı bir hacı abiyle dizinin kahramanı ferrari 308 di