User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
143 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Cnr expo tuning show 2011

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahaha hacı ben kırdım 2008 de onun kafasını sıkıntı yok o...ç... fuarın 2. günü bizim standı boşaltmaya geldi gürültü yapıyomuşuz diye akşam saati bildiğin fuar güvenlikleri falan birbirimize girdik bu kelede çaktım 2 dene

ama eminim benim yerimde olmak isteyen 50 tane adam vardır
    biz deli gibi aradik herifide ne delige girdiyse fuarin son gunu ortadan kayboldu herif.

odasina falan daldim okadar aradim yani ust katta falan

bu arada hatirliyon demi
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahhaha hatırlanmaz mı kanku yaw

Hacı senin yapmadığın apaçi meetingler hariç hiç bi org katılmam

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahhaha hatırlanmaz mı kanku yaw

Hacı senin yapmadığın apaçi meetingler hariç hiç bi org katılmam
    fuar icin gecmi kaldim acaba

ahhahah
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorun şuki bilinçli olarak motorla ilgilenen bir siteye üyeyiz, kaç kişi aktif olarak takip ediyor ki? Çoğunluk fiberden tesisattan zevk alıyor, Türkiyenin kaderi bu yapabilecek birşey yok
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim "fuar" kelimesinden anladığım; görmediğim bir ürünün sergilendiği yerdir. Zamanımı ve paramı harcayarak fuara gittiğimde daha piyasaya çıkmamış ürünleri görmek, bilgi almak isterim. Her tuning shopta bulabileceğim ve ezberlediğim jantları, componentleri, hava filtrelerini görmek için neden para harcayayım?

Fuar olacaksa bu şekilde olmalı. Tuning shopları toplu olarak gezebileceğimiz bir yer değil, yenilikleri görebileceğimiz bir yer olmalı. Firmalar bu ve bunun gibi ürünleri tanıttığında talep ve kalite artar.

Örnek vermek gerekirse, çok yeni bir ürün olmamasına rağmen Mustafanın Varex Egsosu bu talebimi karşılıyor. Ufak bir similasyon veya kaliteli bir sunum yapıldığında bu benim ilgimi çekebilecek bir aktivite olur.

Aksi takdirde geçmiş senelerin bir kopyası olacaksa fuar değil et pazarı olmaktan öteye gidemez.. Sıradanlaşmış arabalar, bol bol kıçı başı açık manken, bacak-meme çekmek için kıçını yırtan apaçiler, en çok apaçiyi standına toplamaktan mutlu olan stand sahipleri...
    Sonuna kadar katılıyorum.

Çetindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar tek sorun şu bana göre! Bir otomobil fuarı ile kıyasladığımız zaman yenilik yok sadece yapılmış bazı otomobiller sergileniyor e bu otomobilleri bu piyasanın içinde dolanan arkadaşlar biliyor. Önemli olan bunun uluslar arası bir organizasyona dönüşmesi. Örneğin Almanya dan Hamman gelecek MTM gelecek Japonya dan Jun, Spoon ve daha ismini sayamayacağım bir çok firma katılacak. Ozaman gerçekten bir fuar olur. Fakat bu firma ve markaların gelmemesi de Türkiye de yeteri kadar distribütör olmaması veya çok küçük firmalar olması yahutta bu malların kaçak veya internet yoluyla ülkeye sokulması ile alakalı. Sonuç olarak fuarın gelişmesi için bu ülkede bir alt yapı olması lazım. Yerel bazı firmalarımz var ama yetmiyor...

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla fuara gitmeye gerek bile yok aslında. Tech Turkey fotoğraflar ve otomobilleriniz kısmını otur kahve çikolata eşliğinde baştan sona gez yeter .
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

Emrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen ben ve bir kac arkadasım fuar olduğu sürece gidecez ne kadar kötü olsada...
    elimizde iyi kötü bir organizasyon var onu kaybetmeyelim diye düşünüyorum..???

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen sene fuara Wide Body Q7 V8 hazirlamistim...
    Cok onemli markalarin mallari vardi;
    Hofele-Eisenmann-Evotech-BMC gibi ama ziyaretciletin cok azi gercekten ilgilendi cok emek verilmis otomobille...
    430 da vardi,Cargraphic manifold vardi ve Evotech yazilim ama kimse motor kaputu acik 430 a bakmaktansa,icine baktilar
    Bu sene 4 otomobil hazirladim,eger gecen seneki gibi olursa,bu son olucak...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fuar nezaman varmı tam tarih v.b. bilgiler
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün denizcilik fuarı başladı gemilere makinalara vb şeylere ilgi duyanlara tavsiye ederim cuma günü gidiyorum

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu fuar olayıda bende kanayan yara. Malesef Türkiyede aklayan destek olandan çok boklayan insan var. 2001 yılından beri Türkiyedeki otomotiv forumculuğunun içindeyim. Biz bu sayede Türkiyede bir çok öncülüğü zaman zaman gördük, zaman geldi biz öncüde olabildik. Ancak unutmayınki herkes biz değil, herkes 30 yaşını geçmişte değil. Hergün ama hergün 18 ini dolduran yeni ehliyet alan bir toplum var. Yada hergün evine pc alıpta nete girebilem özgürlüğüne sahip yeni otomotiv sevdalısı kardeşlerimiz var. Kimileri diorki "fuarda benim bilmediğim ürün yoksa ben ne yapayım fuarı" fuar bir adama yada sınıf özgü yapılmaz. Bu ürünleri görmeyen etmeyen binlerce milyonlarca insna var hala. Kimi diorki "müzik sistemi ağırlıklı olacaksa ne anlamı var fuarın" arkadaş otur çabala, müzik sistemleri fuarıda ayrı bir fuar olsun. Kimi der " fiber arabalardan geçilmicekse, neon lu arabalar göreceksek hiç gitmeyelim" kusura bakmada hakikaten gelme... Gelme çünkü bir tek Türkiyeye özgü bu bir yıl içinde 3-4 defa moda oluşturma hevesi. Tüm dünyada fibercilik, ışıklandırma abartısı, sleeper mod, jdm style, german style ve sayamadığım birçok etkinlik eş zamanlı devam ediyor. Biri bitip diğeri başlamıyor. Bizde ise 3-4 kendini bilmiş çıkar; bu sene "20 inç ve üstü krom jant out, neon takmak kroluk, 1000 wata yakın ses sitemi kurmak hayvanlık, fiberden araç yapmak ayıp," gibi nlam veremedşğim triplere girer.

Kardeşlerim bırakın ya fuar olsun, olsunda kötü olsun. Olsunda kötüden al sen iyiye götür. Sen içinde olki kendinden bişi kat. Olmayana ne yprum yapacaksın?? Onada olsaydı en kralını ben yapardım diyeceklerin olduğuna eminim.

Zamanında biz İstanbuldakine ek olarak İzmirde Modifiye fuarı yaptık. İnanın harcadığım mesainin hatti hesabı yok. Biri ilkbharda diğeri sonbaharda olsun dedik. Fuarı yaparken ne engellemelerle karşılaştık SRK shop serkan size anlatsın. Burda fuar olmasını itemeyen arkadaşlar kalktı başka sitelerde giden üyelerini bile siteden atmakla aforoz etti. Biz bu zihniyete sahibiz ne yazıkki. Aman ben bişi yapmıyaım, ama başkasıda yapmasın belki bendne ii yapar.

Yani bu konudsaki yaram büyük, daha olumlu yazalım...
    abi yazdığın herşey çok doğru,ben 23 yaşındayım ama 2005-2006daki fuarları bilmem,fuarın devam etmesi için kötüde olsa bırakmamalıyız,eğer bu işe gönül vermişsek ki öyle,bırakmamalıyız

bide haluk abinin yazdıkları var ki,bu zihniyetteki yöneticilerle bu fuarların devam etmesi imkansız gibi gözüküyor,devam etse bile anca apaçiler et parçası görmeye giderler

Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oto modifiye fuarı organizesinden sorumlu emre bey işe elini attıgından bugüne sagolsun hep kötüye gitti, okadar uyardıgımız halde yanlış kişilere inandı onlara kapıldı. sanırsam bu senede o yapacak ve fuarın sonu olacak, arabasını arka kapıya sıraya sokan herkes fuara katılıyor, her sene aynı araçlar, aynı malzemeler ile extra birşey yapmadan sadece farklı taraflara park ederek fuara katılıyor. korna çalmak yasak motor çalıştırmak yasak, tesisat açmak yasak, geri kalan herşey serbest,
    adam arabasına dünya masraf etmiş, yurt içi yurt dışı birçok parça getirtmiş, yani modifie ettirmiş arabasını 600 hp yapmış, getirmiş fuara koymuş, bir sürü insan toplanmış başına camlarında 600 hp gücünde yazıyor, insanlar merak içinde sesini duymayı bekliyor, ama boşuna az önce kurallara uymayıp çalıştırdı diye anahtarını emre beyin talimatı ile güvenlikler aldı

bu modifiye işi rahatsızlıktır, jant beyaz çorap gibidir, lastiklerde boyalı ayakkabı gibi, cam flimleri gömlek gibi aracın boyasıda ceket gibidir, aynı çorabı, ayakkabıyı, gömlegi ve ceketi sürekli giyersen kokarsın rengini yazmıyorum anlayana megan gibi

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devam etsin ama birazda kaliteli ve orgaznize olsun...
    Bu sene bizim icin tamam yada devam olucak...

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tuning denince turkiyede akla sadece yere basık angellı borbetli zartlı zurtlu arabalar geliyor.

bu benim hiç tarzım değil mesela ben o fuarda 1000 hp supra gormek istiyorum 800 hp skyline gormek istiyorum 600 hp civic turbo gormek istiyorum M3 turbo gormek istiyorum vs vs vs...

performance firmalarının standlarının olmasını (aem,wossner,wiseco,toda racing vs gibi) yeni urunlerini incelemek bilgi almak istiyorum ama hiçbiri yok malesef hal boyle olunca fuarla benim isim olmuyor...
    aynı fikirdeyim. caddelerde gördüklerimiz soft tuning zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türkiyedeki bütün fuarcılık öyle dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından cebite nerdeyse hiç bi büyük firma katılmıyo 2008 yılında bnde vardım fuarda artık tamamen değişmesi lazım tüm sistemin ya mesela ufak bi fikir orda nası drift organizayonu yapıldıysa katılan araçlardan en iyileri dynoya çıkabilir canlı olarak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence fuardan mankenlerin kaldırılıp gerçek kitlenin gelmesini sağlamak gerekiyor.. Hem bu Tuning camiasının karı-kız'la olan ilişkisini anlamış değilim.. Üzerinde manken oturan otobillere bakmak istemiyorum
    ...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mahoları yok edersek fuarlar çok güzel olacak bencede mankenler gereksiz oluyor,.

http://otoresim.net/slides/Fuar%20Ma...li%20Cekim.jpg

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mahoları yok edersek fuarlar çok güzel olacak bencede mankenler gereksiz oluyor,.

http://otoresim.net/slides/Fuar%20Ma...li%20Cekim.jpg
    yuhhhhhhhhhh daha neler ya o resim ne

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)