adama mesaj attım vergi işi sıkıntı yoksa p.tesi için uçak bileti bakıyor olurdum şuan :D
Connecting site...
güzel fırsat bence bu aralıkta dizel coupe araç arıyor olsam direk alırdım :D
Printable View
adama mesaj attım vergi işi sıkıntı yoksa p.tesi için uçak bileti bakıyor olurdum şuan :D
Connecting site...
güzel fırsat bence bu aralıkta dizel coupe araç arıyor olsam direk alırdım :D
w215 kasa CL'lere sardım bu aralar.. bi ara anadolu yakasına geçip şu 3 aracı incelemeyi düşünüyorum;
özellikle bu fiyat olarak uygun pazarlıkla daha da iner gibi
Connecting site...
makyajlı kasa olması ve donanımı cezbedici
Connecting site...
çok diri duruyo aralarında belki de en temizi budur..
Connecting site...
bi çılgınlık yapıcam sanırım :D
Darkmoon yazmisti galiba cl lerin amortisor takimi 10bin + tl diye :D
ben de onu sorucaktım öyle bi duyum almıştım 15 bin civarı diye ama... ben bunun bozulan amortisör takımını ya da abc sistemini herneyse söksem yerine başka bi amortisör kiti taksam yahut airride yapsam ucuz yollu :D olmaz mı acaba :beuj: pek anlamam bu işlerden o yüzden soruyorum :o
olur monroe takarız sen yeterki al :D gülerken tost boğazıma takıldı :)
bunları düşünüp araba alma zaten sağlamsa kolay kolay bir şey olmaz amortisörlerine olursa o zaman düşünürsün :) içinde varsa al yani tutma sıkma kendini imkanında varsa tabi maddi alıcak..
yalnız bu sefer kendimi bile aşdım devrik cümlede kendi rekorumu kırdım :)
aynen öyle biraz araştırdım özellikle ABC sistemi sıkıntı oluyomuş zaten.. onun da alırken iyi kontrol ettirilmesi gerekiyomuş.. sağlam bi şekilde alırsam yağını falan düzenli değiştirdikten sonra kolay kolay sorun çıkarmıyomuş sistem.. zaten öyle hergün tepesine binmek için alınıcak bi araba değil garajda yatsın haftasonu keyfini çıkarim :)
Abi suna da bi bak fiyat problem yaratmiyosa, baya diri gordugum kadariyla. Ama siyah bu arabada yikim duruyo o ayri :)
Connecting site...
CL'deki pnömatik sistemi söken zihinden şüphe ederim :)
zengin araçların kaderidir.. ikinci elde zaman içinde orta kesim eline düşdükçe aracın ikinci el fiyatı düşer ama parça bakım gider fiyatları asla düşmez hala zengine göredir..
bozulan arıza çıkaran parçalarda zaman içinde değiştirilemediğinden ve tamir yapılamadığından parasal nedenlerden araç sahiplerinin gücü yetmediğinden ya söküyorlar yada parçaları kör ediyorlar yada uyduruk hint işi çözümler buluyorlar başka araçların parçalarını falan kullanıp yarım yamalak saçma çözümler buluyorlar..
o yüzden bu tip ekstrem zengin arabaları yaşı ne kadar büyürse büyüsün fiyatı ne kadar düşerse düşsün hep temizleri zenginlerin elinde kalıyor..