Connecting site...
Aracı birebir gördüm resimlerdekinden daha canlı ve güzel duruyor.
Printable View
Connecting site...
Aracı birebir gördüm resimlerdekinden daha canlı ve güzel duruyor.
Connecting site...
Aynı donanım passat almaya kalksan 90.000 den fazla tutar.Şemsiye falan yok benım bildiğim vw de :))
Skoda bizi çok şaşırttı. Peder beye yeni octavia aldık dizel otomatik.
Araç cidden çok güzel, yakıtı da şehir içi 5-6 lt lerde geziyor.
Biz aldığımız zaman superbin 1.6 dizel otomatiği yoktu, çok içimizde kalmıştı :D
Artık iş işten geçti ama takas indirimi vs. olursa tekrar düşünülebilir çünkü TR şartlarında verdiğin parayı hakeden bir araç.
Bu amcadan araba alınır:)
Connecting site...
"Son iki yıldır aracın sahibiyim. Otomobilimi satma nedenim; altı ay önce, daha yeni modelli dizel bir araç daha satın almış olmam. Bu gün yarın satış ilanı veririm derken altı ay geçti. Bu yazdıklarımdan anlaşılacağı üzere: 1- Araç alım satımıyla uğraşmıyorum. 2- Takas imkanı bulunmamaktadır. 3- Aracım acil satılık değildir, hayırlısı olsun."
alım satımıyla uğraşmıyorum derken :)
Araba çok düzgün duruyor, tek gözüme çarpan şöför kapısı. Boyayana rahmet okudum.
yeni superb'ler fena halde hoşuma gidiyo şemsiye falan rolls royce kıvamına getirdiler arabayı :D şaka bi yana cidden parasından fazlasını vadeden bi araç
superb herkes bilir beğendiğim bir araçdır.. ama alınırsa elegance full paketi alınmalı bence o zaman güzel bir araç boş paketide bir şeye benzemiyor..
dolu elegance paketininde passat exclusive yada highline ile arasında çokda uçurum bir amanda aman farkı yok..
Connecting site...
----------
Connecting site...
Connecting site...
Sen harikasın :)
Connecting site...
bir ara 406 coupe yi alıyorduk yiğene takasa :) güzel araba.
Tasarım olarak diyecek bir şey yok zaten abi, motor da çok güzel 170 bg olması lazım sedanına binmiştim vitesler bitmek bilmiyor :)
buda benden olsun alamam ama bakmakla yetınıyorum :)
HAYALİMM...
Connecting site...
Connecting site... '72 Plymouth 'cuda
Connecting site... '72 Porsche 914
97'den beri Toyota ailenin bir ferdi bizde :) Bence en güzel ve sorunsuz kasası budur Rav4'ün,
Connecting site...