Edeple gelen, lütufla gider.
159'a o kilometre ve modelle o fiyat çok. ikincisi bentley jantı takmak da neyin nesidir birader. üçüncüsü photoshop bu kadar mı değiştirir bi aracı vay arkadaş.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Fiyat kesinlikle tartışılırancak öndeki lip olmasaymış sanki daha oturaklı duracakmış gibi..
Edeple gelen, lütufla gider.
Böyle arabaları std çevirip satsalar parçaları ayrı satsalar daha karlı ve kolay olmaz mı
Sonuçta 159 almak isteyen kitle ayrı havalı süspansiyon meraklısı ayrı
"bentley jantı takılır mı?" veya "fiyat yüksek" gibi şeyler yazmak sallamak mı oluyo kardeş? ha kardeşimiz güle güle satsın, ona lafım yok; fikirlerimi yazdım.
zamanında senin ilanlarından birisine yanlış birşey mi söyledim arkadaş hayırdır, bu yaran nedir? jaguar'ı alıp fotoğraflarını foruma attığımda da yerin dibine soktuydun arabayı... o yazdıkların kendi fikirlerin olduğu için değil de bi yaran olduğu içindi, çok belliydi.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Uslup buysa ona göre konuşalım. "Bence bentley jantı yakışmamış" demek var, "Bentley jantı nedir ya" diye alay etmek var.
"Jaguar masraflı bir araba Türkiye şartlarında mantıklı bir tercih değil" yazmıştım, bu mu yerin dibine sokmak? Şimdi benimle aynı fikirdesindir büyük ihtimal. Hafıza güçlü değil madem eskilere dönme.
Benim malıma bu tarz bi yorum yapamazsınız zaten.
istanbul trafiğinde aslında en güzel araçlar bunlar.. devlet biraz şu araba işlerinden anlasa şu 1.0 ve altına ötv den teşvik ve mtv den teşvik verse şu araçlar avrupa fiyatından girse memlekete vergi yemeden elektrikli araçlar gibi.. yıllık mtv sinide çok sembolik bir rakam tutsalar yok satardı.. millet ikinci araba olarak kapıya bir tane çekerdi.. şu yakıt değerleri bile benzin için çok iyi hiç dizeline bile bulaşmaya gerek yok ..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32979962/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2015544/detay/
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bak kardeş, hayır mübarek gün yalan söyleme. "jaguar masraflı bir araba, türkiye şartlarında mantıklı bir tercih değil." bu mu yazdığın?
birçok arkadaş senin neler yazdığını az çok hatırlar o jaguar'ın konusuna. hatta arkadaşlardan birçoğu senin yazdıklarına istinaden: "abi boş ver, sen aracını güle güle kullan ve kafana takma" demişti. konuyu rica minnet moderatörlerden geri getirtme şimdi, döktürme o konudaki abuk subuk mesajlarını ama uğraşmayacam yeğen.
son olarak "ya" kelimesini bi araştır. alaya mı girer, yoksa başka anlamları da var mı? tabi ondan önce 10 yaş büyüğünle nette cesurca senli benli konuşulmaması gerektiğini öğren, saygıyı öğren. tıpkı yeni araç satın alan birisine hayırlı olsun demeyi beceremediğin gibi...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Fiyat km ile ilgili yorumunuza kimsenin bisey dedigini dusunmuyorum ama canli gozle gormediginiz arac hakkinda ''photoshop araci bu kadar mi degistirir'' demek evet benim gozumde de sallamaktir. Ayrica ''Bentley janti takilir mi'' uslubuyla '' Bentley jantı takmak da neyin nesidir birader'' uslubu cok baska bunu siz de biliyosunuz. Bu arada yanlis anlasilma olmasin arac sahibiyle ne tanisikligim ne muhabbetim vardir kimseyi kimseye karsi savunmuyorum. Sizle de su olaya kadar en ufak bi iletisimim olmadi, yani bi artniyetim yok.
--
Bos gecmeyelim,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21530542/detay
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Getirsinler konuyu. Yerden yere vuran bi arkadaş vardı doğru, herkes ona yükleniyordu hatta konuda. Bende adam fikrini söylemiş dedim. Yaşlar biraz yakın olsaydı Sen'li Ben'li konuşmayı görürdü o zaman herkes. Yeğen'li Kardeş'li konuşurken bişey yok, sen dedim diye mi zoruna gitti? Getirsinler konuyu da görelim bi ne yazmışım. 30 yaşında adamsın, sen de milletin arabasına, malına sallamamayı, alaycı konuşmamayı öğren. Hadi hayırlı kandiller.
Bende tanımıyorum sahibini, kim olduğunu bile bilmiyorum. Ama km'sinden fiyatından değil, tam olarak bu yazdıklarını bahsediyorum
photoshop'u anlamak için aracı görmeye gerek yok yeğen. şop zaten aracın üzerinde değil, fotoğrafın üzerinde yapılan bi işlem.
eleştirilerim konusunda samimi ağızla yazdıklarımı da nasıl anlarsanız anlayın gençler. yok "birader" demişim, yok "nedir" demişim, yok "ya" demişim vs... sanki hepiniz zeki müren'siniz...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)