User Tag List

Sayfa 790/1480 İlkİlk ... 2906907407807887897907917928008408901290 ... SonSon
28115 sonuçtan 14.992 ile 15.010 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edeple gelen, lütufla gider.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    159'a o kilometre ve modelle o fiyat çok. ikincisi bentley jantı takmak da neyin nesidir birader. üçüncüsü photoshop bu kadar mı değiştirir bi aracı vay arkadaş.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat kesinlikle tartışılır ancak öndeki lip olmasaymış sanki daha oturaklı duracakmış gibi..
    Edeple gelen, lütufla gider.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay tamamen tersine dondu. Su an hybridler populer ki zaten hemen hemen tum markalar hybrid uretmeye basladilar. Ilandaki gibi eski, yuksek motorlari anca senin benim gibi insanlar alir normal br Amerikali gidipte boyle birseye para vermezler.
    amerika demek benim için duramaxx power stroke demek abi. dizelciyiz huyumuz kurusun
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    159'a o kilometre ve modelle o fiyat çok. ikincisi bentley jantı takmak da neyin nesidir birader. üçüncüsü photoshop bu kadar mı değiştirir bi aracı vay arkadaş.
    Forumdaki arkadaşların arabasına böyle yorumlar yapıyosunuz, sonra kendi aracınızın konusunda "Ben kimin arabasına sallamışım ki" diyosunuz.

Yaşınıza saygısızlık olmasın da, yaptığınız tuhaf geliyor bana.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Aracın sıfırı şu an 153 bin tl civarıdır... çok pahalı olduğu için piyasada oldukça azdır."

birisi arkadaşa fabrikanın iflas edip kapandığını söylese iyi olur.
    Ajitasyona bağlamış satıcı. Kim alır senden o aracı. Sattığı zaman enayinin birine sattım diye de geçinir. O zaman sen de almasaydın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle arabaları std çevirip satsalar parçaları ayrı satsalar daha karlı ve kolay olmaz mı

Sonuçta 159 almak isteyen kitle ayrı havalı süspansiyon meraklısı ayrı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumdaki arkadaşların arabasına böyle yorumlar yapıyosunuz, sonra kendi aracınızın konusunda "Ben kimin arabasına sallamışım ki" diyosunuz.

Yaşınıza saygısızlık olmasın da, yaptığınız tuhaf geliyor bana.
    "bentley jantı takılır mı?" veya "fiyat yüksek" gibi şeyler yazmak sallamak mı oluyo kardeş? ha kardeşimiz güle güle satsın, ona lafım yok; fikirlerimi yazdım.

zamanında senin ilanlarından birisine yanlış birşey mi söyledim arkadaş hayırdır, bu yaran nedir? jaguar'ı alıp fotoğraflarını foruma attığımda da yerin dibine soktuydun arabayı... o yazdıkların kendi fikirlerin olduğu için değil de bi yaran olduğu içindi, çok belliydi.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o jantlar la o araba nasıl yürüyecek.
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "bentley jantı takılır mı?" veya "fiyat yüksek" gibi şeyler yazmak sallamak mı oluyo kardeş? ha kardeşimiz güle güle satsın, ona lafım yok; fikirlerimi yazdım.

zamanında senin ilanlarından birisine yanlış birşey mi söyledim arkadaş hayırdır, bu yaran nedir? jaguar'ı alıp fotoğraflarını foruma attığımda da yerin dibine soktuydun arabayı... o yazdıkların kendi fikirlerin olduğu için değil de bi yaran olduğu içindi, çok belliydi.
    Uslup buysa ona göre konuşalım. "Bence bentley jantı yakışmamış" demek var, "Bentley jantı nedir ya " diye alay etmek var.

"Jaguar masraflı bir araba Türkiye şartlarında mantıklı bir tercih değil" yazmıştım, bu mu yerin dibine sokmak? Şimdi benimle aynı fikirdesindir büyük ihtimal. Hafıza güçlü değil madem eskilere dönme.

Benim malıma bu tarz bi yorum yapamazsınız zaten.
    dekagrup.sahibinden.com

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    istanbul trafiğinde aslında en güzel araçlar bunlar.. devlet biraz şu araba işlerinden anlasa şu 1.0 ve altına ötv den teşvik ve mtv den teşvik verse şu araçlar avrupa fiyatından girse memlekete vergi yemeden elektrikli araçlar gibi.. yıllık mtv sinide çok sembolik bir rakam tutsalar yok satardı.. millet ikinci araba olarak kapıya bir tane çekerdi.. şu yakıt değerleri bile benzin için çok iyi hiç dizeline bile bulaşmaya gerek yok ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32979962/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2015544/detay/
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uslup buysa ona göre konuşalım. "Bence bentley jantı yakışmamış" demek var, "Bentley jantı nedir ya? " diye alay etmek var.

"Jaguar masraflı bir araba Türkiye şartlarında mantıklı bir tercih değil" yazmıştım, bu mu yerin dibine sokmak? Şimdi benimle aynı fikirdesindir büyük ihtimal. Hafıza güçlü değil madem eskilere dönme.
    bak kardeş, hayır mübarek gün yalan söyleme. "jaguar masraflı bir araba, türkiye şartlarında mantıklı bir tercih değil." bu mu yazdığın?

birçok arkadaş senin neler yazdığını az çok hatırlar o jaguar'ın konusuna. hatta arkadaşlardan birçoğu senin yazdıklarına istinaden: "abi boş ver, sen aracını güle güle kullan ve kafana takma" demişti. konuyu rica minnet moderatörlerden geri getirtme şimdi, döktürme o konudaki abuk subuk mesajlarını ama uğraşmayacam yeğen.

son olarak "ya" kelimesini bi araştır. alaya mı girer, yoksa başka anlamları da var mı? tabi ondan önce 10 yaş büyüğünle nette cesurca senli benli konuşulmaması gerektiğini öğren, saygıyı öğren. tıpkı yeni araç satın alan birisine hayırlı olsun demeyi beceremediğin gibi...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat km ile ilgili yorumunuza kimsenin bisey dedigini dusunmuyorum ama canli gozle gormediginiz arac hakkinda ''photoshop araci bu kadar mi degistirir'' demek evet benim gozumde de sallamaktir. Ayrica ''Bentley janti takilir mi'' uslubuyla '' Bentley jantı takmak da neyin nesidir birader'' uslubu cok baska bunu siz de biliyosunuz. Bu arada yanlis anlasilma olmasin arac sahibiyle ne tanisikligim ne muhabbetim vardir kimseyi kimseye karsi savunmuyorum. Sizle de su olaya kadar en ufak bi iletisimim olmadi, yani bi artniyetim yok.

--
    Bos gecmeyelim,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21530542/detay
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Gürhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbul trafiğinde aslında en güzel araçlar bunlar.. devlet biraz şu araba işlerinden anlasa şu 1.0 ve altına ötv den teşvik ve mtv den teşvik verse şu araçlar avrupa fiyatından girse memlekete vergi yemeden elektrikli araçlar gibi.. yıllık mtv sinide çok sembolik bir rakam tutsalar yok satardı.. millet ikinci araba olarak kapıya bir tane çekerdi.. şu yakıt değerleri bile benzin için çok iyi hiç dizeline bile bulaşmaya gerek yok ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32979962/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2015544/detay/
    abimin eski kız arkadaşında vardı ıcıne bınmıstımde boyum 1.84 olmasına rağmen ici ve koltuklarıda rahat bi araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak kardeş, hayır mübarek gün yalan söyleme. "jaguar masraflı bir araba, türkiye şartlarında mantıklı bir tercih değil." bu mu yazdığın?

birçok arkadaş senin neler yazdığını az çok hatırlar o jaguar'ın konusuna. hatta arkadaşlardan birçoğu senin yazdıklarına istinaden: "abi boş ver, sen aracını güle güle kullan ve kafana takma" demişti. konuyu rica minnet moderatörlerden geri getirtme şimdi, döktürme o konudaki abuk subuk mesajlarını ama uğraşmayacam yeğen.

son olarak "ya" kelimesini bi araştır. alaya mı girer, yoksa başka anlamları da var mı? tabi ondan önce 10 yaş büyüğünle nette cesurca senli benli konuşulmaması gerektiğini öğren, saygıyı öğren. tıpkı yeni araç satın alan birisine hayırlı olsun demeyi beceremediğin gibi...
    Getirsinler konuyu. Yerden yere vuran bi arkadaş vardı doğru, herkes ona yükleniyordu hatta konuda. Bende adam fikrini söylemiş dedim. Yaşlar biraz yakın olsaydı Sen'li Ben'li konuşmayı görürdü o zaman herkes. Yeğen'li Kardeş'li konuşurken bişey yok, sen dedim diye mi zoruna gitti? Getirsinler konuyu da görelim bi ne yazmışım. 30 yaşında adamsın, sen de milletin arabasına, malına sallamamayı, alaycı konuşmamayı öğren. Hadi hayırlı kandiller.

Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyat km ile ilgili yorumunuza kimsenin bisey dedigini dusunmuyorum ama canli gozle gormediginiz arac hakkinda ''photoshop araci bu kadar mi degistirir'' demek evet benim gozumde de sallamaktir. Ayrica ''Bentley janti takilir mi'' uslubuyla '' Bentley jantı takmak da neyin nesidir birader'' uslubu cok baska bunu siz de biliyosunuz. Bu arada yanlis anlasilma olmasin arac sahibiyle ne tanisikligim ne muhabbetim vardir kimseyi kimseye karsi savunmuyorum. Sizle de su olaya kadar en ufak bi iletisimim olmadi, yani bi artniyetim yok.
    Bende tanımıyorum sahibini, kim olduğunu bile bilmiyorum. Ama km'sinden fiyatından değil, tam olarak bu yazdıklarını bahsediyorum
    dekagrup.sahibinden.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    photoshop'u anlamak için aracı görmeye gerek yok yeğen. şop zaten aracın üzerinde değil, fotoğrafın üzerinde yapılan bi işlem.

eleştirilerim konusunda samimi ağızla yazdıklarımı da nasıl anlarsanız anlayın gençler. yok "birader" demişim, yok "nedir" demişim, yok "ya" demişim vs... sanki hepiniz zeki müren'siniz...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Gürhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abimin eski kız arkadaşında vardı ıcıne bınmıstımde boyum 1.84 olmasına rağmen ici ve koltuklarıda rahat bi araba
    Alman farkı demiycem ama mercedes farkı demek doğru olur.. adamlar ince ayar detaylı düşünerek yapmışlar crash testlerinde bile araç 5 yıldız aldı
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)