User Tag List

Sayfa 798/1480 İlkİlk ... 2986987487887967977987998008088488981298 ... SonSon
28115 sonuçtan 15.144 ile 15.162 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    adam gemi gibi aracı sattı fıçı gibi a3 aldı bu adam e classe yada porsche alana kadar rahat durmaz.. zaten e classe yada porscheyi aldımı zamanında audi konusunda biraz atışmışdık bendede a5 vardı o sıra anlıycak o zaman beni sen haklıymışsın diyicek
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @rodya; satma nedenim acil nakit durumuyla alakalı. kaçırılmaması gereken bi emlak çıktı karşımıza, o yüzden. tam da araca kaputtan tut eşiklere kadar film çektirmişken; motordan tut döşeme korumaya kadar yaptırmışken... bugün satıldı araç, pazartesi satışını verecem.

araçla ilgili tek sıkıntı şu ki araçta ciddi trim sesleri var. bilmiyorum sadece benim araca mı özgüdür ama aldığım gün de dahil ön sağ kapıdan tıkırtılar yükseldi. günden güne iç mekan tıkırtıları ve trim sesleri arttı. sol kapıya da sıçradı ve en son kokpitten de geliyordu bu sesler. 80.000 tl bayıldığımız ve daha 1.000 km'yi doldurmamış aracın bu hali sinirimi bozuyordu.

arkadaşınız dizel mi alacak biliyorum ama dizelinden uzak dursun derim. inanın dizel kullanıcılarının hiçbiri araç şanzımanından memnun değil. hatta nefret ediyolar o otomatikleştirilmiş manuelden...

araçla ilgili eksileri artıları yazmıştım o konuda, ne eksik ne fazla. onun haricinde bi olumsuzluk yaşamadım. ha bir de 18" jantlar içeri kütür kütür vurduruyordu, ufacık tümseklerde dahi. hatta tümsek dediklerim otobanlarda falan olur ya, 5 metreye bi koyarlar şeritleri (şoför uyumasın diye) onlar...

bu araç satıldı ve 2 aya kadar, mali durum toparlanıncaya dek ilerisi için yine ds5 düşünmüyorum. sırf trim sesleri yüzünden. a3'te karar kıldım ve hatta özel olarak sipariş ettirdim. o almanya'dan gelinceye kadar bugün de s60 1.6 e-drive kiraladım budget'tan. (volvo'lar da güzelmiş anladım bunu. )

@SmT; sağolasın, sanko'da sık görme ihtimaliniz vardır bizi.

@darkmoon; tövbe de birader, trim sesi en nefret ettiğim olaydır otomobilde. öyle ki benim için aracın teybi ikinci gün bozulsun araç ama tık demesin oradan buradan. teyp yenilenir ama tıkırtı kolay kolay bulunmaz.

haa porsche de alacam durun bakalım siz. hem de nine eleven turbo!!!
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tövbe de birader, trim sesi en nefret ettiğim olaydır otomobilde.
    trim sesini hatırlıyorsan senin konunda tatlı bir dille yazmışdım trim sesi ve fransız birbirlerinden kopamayan iki aşık ben onu kabullenip aldığını düşündüğüm içinde açmadım bir daha trim konusunu ama dolu araç allah var güzel araç fazla titiz olmayan adam için ideal dizelini alsaydın birde baya bir ekonominin dibine vururdun.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen, Allah var her yönüyle dolu bi araç. navigasyonu bile kitap gibi yüklenmiş. içi tasarımına göre oldukça geniş. içi de dışı da felaket yakışıklı. bakmıyorum diyen yalan söyler. xenon ve led far sistemi manyak. bi head up display var; bmw'de yok sanki öylesi ve daha neler neler... bütün bunları aslında hiç de pahalı olmayan bi etiketle sunuyor olması da cabasıydı.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracimi cok seviyorum ama yuksek km lere gelmis olmasi ve zaman zaman cikardigi masraflar arada dusunduruyor sat baska birseyler al diye . Birkac kez denedim ama gelen teklifler f30 un cikmasi ile birlikte oldukca komik rakamlar. Zararin neresinden donulurse kardir deyip 3e 5e bakmadan satmakmi mantikli yoksa az biraz masraf yaparak yillarca kullanmakmi ?

2007 bmw 335 coupe, 78k mil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracimi cok seviyorum ama yuksek km lere gelmis olmasi ve zaman zaman cikardigi masraflar arada dusunduruyor sat baska birseyler al diye . Birkac kez denedim ama gelen teklifler f30 un cikmasi ile birlikte oldukca komik rakamlar. Zararin neresinden donulurse kardir deyip 3e 5e bakmadan satmakmi mantikli yoksa az biraz masraf yaparak yillarca kullanmakmi ?

sat dizel bir dacia al rahat et

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ciddi soruyorum, amerika'da dacia var mı?
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pug, dacia, ranault, citroen, fiat ( 500 yeni basladi ), alfa romeo, opel yoklar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    evet yoklar ama bir dacia duster aldığını düşünsene 1.5 dci ortamda amerika aleminde tek olursun parmakla gösterir seni tüm latinolar negger lar aryan kardeşleri cripsler yo yo yo

bu arada bir belgeselde izlemişdim amerikada bir zenci uyuşturucu satıcısı eğerki rütbesi kıdemi artar iyi bir konuma gelirse jaguar alıyormuş o onun bir nevi sembolü göstergesi gibi bir şeymiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş fransızlar şaşırttı beni.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay arkadaş fransızlar şaşırttı beni.
    amerikadada yerli malını koruma kanunu var türkiyedeki kanunla aynı ordada yurtdışından gelen ürünlere ağır vergiler uygulanıyor o yüzden ordaki alman japon koreli markaların bile amerika içi yerli üretimi.. benim bildiğim bu en azından..

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Orada aracınızın piyasası nedir acaba,2. el değer kaybı Türkiye ile kıyasla ne durumda merak ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisan 2012 de 64k mil 19500 e almistim. Alirkenki fiyati normal hatta az biraz piyasadan dusuktu. Su an 18den fazlasina satilamiyacak gibi gorunuyor. Dun gece biraz bakindim da 08ler 17-18 e 07 cabriolar 22 ye gidiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu arada camry 3.5 ler baya bir az yakıyormuş türkiye orantısında bile bana az geldi .3.5 277 beygirlik bir araca göre.. şehir içi verisi 12 litre baya baya bir iyi..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisan 2012 de 64k mil 19500 e almistim. Alirkenki fiyati normal hatta az biraz piyasadan dusuktu. Su an 18den fazlasina satilamiyacak gibi gorunuyor. Dun gece biraz bakindim da 08ler 17-18 e 07 cabriolar 22 ye gidiyor.
    bence çok zararın yok bindiğine sayabilirsin 17-18 gibi satılırsa

uzun vadede binmek için yapıcağın masrafı bu fiyatlara satıp uzerine eklediğinde daha iyi yeni bir model alabiliyorsan bence hiç uğraşma 2-3 bakma sat gitsin

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orada da hızlı değer kaybediyor araçlar demekki..Aracın fiyatına baktığımızda 1-1.5 sene için yüksek bir miktar.
    Aklınızda düşündüğünüz ciddi bir model yoksa satmayın bence,her detayıyla ömürlük bir motor ömürlük bir kasa..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur bu kasada olan kronikleri, yuksek maliyetli masraflari hallettim olursa bi turbo problemi yasarim ileride. Onun harici tum sivilari degistirip incik boncuk birkac sey ile uzun sure sorun yasamam.

Iki farkli postta iki farkli fikir bunu satarsam arac kredi borcumu kapatip 3-5 e b6 a4 alip binerim yada yine kredi ile 09+ mercedes c300, lexus rx350 hybrid suv alirim. Karar vermedim henuz . Sadece farkli fikirleride gormek istedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada camry 3.5 ler baya bir az yakıyormuş türkiye orantısında bile bana az geldi .3.5 277 beygirlik bir araca göre.. şehir içi verisi 12 litre baya baya bir iyi..
    Camry 3.5 ler TR de oldukca uygun fiyatli. Bir ara dusunmustum ama maalesef vergisi yuksek. 07 camry 2.4 um vardi ikk sahibiydim. 5 sene kullandim hayatim boynca kullandigim en sorunsuz, keyifli aracti .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2.4 tr dede varda oda herhalde 10 litre yakarı vardır 3.5 de 12 litre yakıyor 2 litre için bence değmez bence o kasanın gideri 3.5 sağlam götürür o kasayı 6 ileri otomatiği 277 beygir olması falan.. ben lpg ci biri değilim ama demek birde araca lpg taksan baya baya bir ekonomik yakıcak türkiye standartlarında.. şimdi amerikada hybridleride çıkmış..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)