alfa cok güzelmiş .
koray abisabah sabah bende tıkladım
![]()
![]()
ama boşa tıkladık bi an tedirgin oldm tek değilmişiz :d
alfa cok güzelmiş .
koray abisabah sabah bende tıkladım
![]()
![]()
ama boşa tıkladık bi an tedirgin oldm tek değilmişiz :d
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hacize banka experi gelmiyor ki icra memuru ve avukat geliyor direk
daha önce bu mevzuyu pert hasarlı araçlarda yapıyorlardı devlet engellemek için 5 ay kadar önce pert araca kredi mevzuatını düzenledi artık pert arabaya kesinlikle kredi çekilmiyor ve kasko yapılmıyor
evet arkadaşlar artık pek burda paylaşım yapmam diğer konu tam benim mantığıma amacıma uyuyor faydalı olma açısından "fırsat gördüğünü paylaş konusuna transfer ettim kendimi![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
İlkten bende bastım, ama aşşağıya inip koray abinin gülücüğünü görünce dedim aha oyuna geldik
Bu arada bu link isimleri neden değişti acaba ? Eskiden, hangi link' in ne olduğunu biliyorduk şimdi hepsi aynı isim olmuş.. Bir garip duruyor çoklu linkte..
vbulletin productı sanırım bozuldu![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Koray abi allah seni napmasın emiboşa tıklayıp duruyorum
Benim favorim aldım alıcam![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34907155/detay
Çok iyiymiş o satış olmama işi. Git istediğin cezayı ye, satışı olmadığı için eski sahibine gitsin hepsi.
kafamız hayrolsun.. O nasıl işmiş arkadaş gerçekten o zekiymiş sormak lazım ne olacak samanyolu galaksisinin bu hali?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Vay arkadaş hala tıklayan varne bereketli postmuş
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
4e bitirirsek iyi, 4 liralık ceza yer bırakırız bi kenarda. Parçalarını söküp satsak yarısı da çıkar o paranın zaten.
Elinde bir tane daha turşu olucak herşeyi tamamlıycaksın yada parçalayıp satıcaksınki zaten parçası yok aluminyum olduğu için kaput düzelmiyo hertürlü parça olarak para eder![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)