ARKA KOLTUKLARA AYAKKABI GALOŞU GİYİLEREK BİNİLMİŞTİR
2011 BMW X5 3.0d xDrive 79.900 EUR Sahibinden satılık ikinci el - 136186764
ARKA KOLTUKLARA AYAKKABI GALOŞU GİYİLEREK BİNİLMİŞTİR
2011 BMW X5 3.0d xDrive 79.900 EUR Sahibinden satılık ikinci el - 136186764
böyle saçma sapan şeyler yazıyolar ya anlam veremiyorum
benim araçlarım hep şehir içi ve şehir içinde gezdiğim için genelde bir araçda %90 şehir içinde olduğu için ben o veriyi baz alırım ortalama yı tutturmak zordur biraz akıcı biraz kapalı trafik ister o istanbulda hayal realist olmaz..![]()
benim için pek ortalama diye bir şey yok ya şehir içi var ya şehir dışı zaten araçlarımda hep bu değerlerde yakar şehir içinde şehir içi uzun yolda uzun yol verisini görüyorum.. daha ortalamayı hiç tutturamadım istanbulda 45 dakkalık 2 saatlik 4 saatlik dur kalk trafikde varsa tutturabilen ortalamayı bravo bir şey diyemem..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
aşkım benim yaabi ara f355 ler 60-70000 euro falandı ama bu baya uçuk
ferrarinin gelmiş geçmiş en beğendiğim modellerinden hastayım buna
Ferrari 355 F355 GTS 1996 Model 125.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 134257881
Araç hergün yaptığı yolun yarısını trafikte yarısınıda Eskişehir yolunda geçiriyor bu nedenle ortalama dedimbu şekilde 9 LT yakıyor..Arkadaş 12'nin altına düşmüyor demiş ki ya sürekli trafikte araç yada bi sorun var bana göre
O F355'in fiyatı ne öyle yahu, bu El Klasik hep saçma fiyatlar koyuyor araçlarına,acaba satabiliyor mu.
Bir dönem 60-70.000Euro değil Türk Lirasına satılıyordu F355'ler şimdi tavan yaptı fiyatları resmen.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
gene alınabilicek en ucuz ferrari modena dır en son 70 / 80 bin euro aralığında dolu vardı.. Kaldıki ciddi alıcı olarak gidilse masada pazarlıkda 60-65 bin euroluk rakamlara bile düşebilirler.. çok sık müşterisi çıkıcak araçlar değil..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Mk1 kesinlikle çok zevkli ama bolca emek birazda nakit harcamayı göze almak gerekiyor, ben kendimi zor tutuyorum almamak için biran önce satılsın gözüm görmesin diyede buraya ekledim.
Arabayı almaya karar verirseniz araç hakkında öğrendiklerimi motor hakkındaki olasılıkları toplanma aşamasındaki fotoğraf ve videolarını paylaşabilirim.
Biktim yillardir tasit kredileri odemekten. 3bine fln nakit para boyle birsey alip cani cikincaya kadar kullanilirmi acaba.
****2003 BMW 328i Amazing Condition****
abi türkiyede 3milyara 86 şahin satılıyo durumun varsa bence al canını alana kadarda kullan ben olsam öyle yapardım
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)