abi beyaz tüplü ama biraz hor kullanılmış gibi en çok hoşuma giden 3.cü sl oldu
edit
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37963732/detay
arka tampon eki çok kötü olmuş ama fiyatlara bakıldığında mantıklı gözüküyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28740296/detay
farının köpüklü suyu oluyum, o yuvarlak farlarına püskürt beni yavrummm!
Connecting site...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Oldum olası anlamam şu G serisi niye bu kadar pahalı? Ne özelliği var yani? Farklılık ne? Bilmediğim için soruyorum...
güçlendirilmiş üretim ve malzeme seviyesi
yüksek hacimli motor
düşük üretim adedi
marka ve model prestiji
bu sebepler bi araya gelince g serisinin fiyatı uçuyor ama yine de olması gerekenden çok daha pahalı.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
pahalı olmasının nedenlerinden biride dünyada Tank Suv denilen yani Military sınıfında üretilen sivil binek araçdır dayanıklıdır sağlamdır bazı suvlar gibi asafalt yada hafif offroad ortamları için üretilmemişdir.. ve luxury sınıfıdır yani premium lükdde konfordadır genelde askeri amaçla bu sınıfda üretilen suv lar bom boş donanımda, minumum elektronik lüks ve konforda üretilir..
birde dünyada üretildiği günden beri kasası değişmeden sadece modernize edilerek üretilen nadir araçlardan biridir G classe..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
g klasse ve 911, bunlar benim için bambaşka olaylar. silüetleri hep aynı ve her daim kendilerine has karakter sahibi otomobillerin başında gelirler. safi almandırlar. g klasse'yle meydan savaşına gir ve karşında 5 tanksavar olsun, kaybetmezsin. stalingrad'da almanların elinde g klasse'ler olsaydı rusya almanya'nın olurdu.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Connecting site...
enteresan![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Evet hülya avşar ile tanındı G classe ..
Kenan imirzalioğlundada vardı kabadayı filmindeki beyaz g kasa kendi aracı diye biliyorum..
Bizimkileri bilmemde genelde dünyadaki ünlülerin g classe alma nedenleri zırhlı alıyorlar zaten araç military tarzda üretiliyor birde zırh giydirildimi bildiğin yürüyen tank oluyor![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)