Arabamı değiştirmeye karar verirsem aklım sizde olacak..
Subaru Legacy 2.0 Elegance 2009 Model 38.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 139130235
Connecting site...
Arabamı değiştirmeye karar verirsem aklım sizde olacak..
Subaru Legacy 2.0 Elegance 2009 Model 38.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 139130235
Connecting site...
Connecting site...
çok bozdular çokkk
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Türkiye'den değil ama yinede paylaşmak istedim. 10.800 usd'lik fiyatıyla aslında bayağı pahalı, ama herşeyiyle duruşu çok güzel.
Продажа легкового подержанного (б/у) Ğ°Ğ²Ñ‚Ğ¾Ğ¼Ğ¾Ğ±Ğ¸Ğ»Ñ BMW 3er Coupe (E36) 328i (193Hp) 1996 года за 350 000 рублей.
izmirli arkadaşlar şu aracın geçmişini vukatlarını bilen varmı ?
Connecting site...
sanki daha once konu olmuştuda bulamadım bir arkadaşım taktı kafayı kusurlarını oğrenelimde ona gore pazarlığa oturalım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Connecting site...
eskiden galeriler yuksek fıyata araba satardı sımdı tam tersi oldu sahıbınden de araba bakarken galerıden sekmesını secıyorum artık
Connecting site...
Connecting site...
Rengi çok hoşuma gitti: Connecting site...
GTI fiyatında olmasa güzel arabaConnecting site...
işte bulamadım sanırım 1-2 kaza vukuatı var sonradan toplanmış boyanmış vs bizim için çokta onemli değil ama büyüklüğünü merak ediyoruz zaten pazarlığımızı yapıp kontrol edip alıcazda araba izmirde[/QUOTE]
benım konustugum kısı telefon da 22.000 e bırakmıştı ya da ben kendı kendıme gelın guvey oldum hatırlamıyorum geçmiş zaman belkı bu pazarlıgınıza yardımcı olabılır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)