başkan 2.5'lik dizel bu. 3.0 v6 değil.sen bi ara baktığım 3.0'lıkla karıştırdın herhalde. ha bu da yakar diyorsan yandık yahu.
![]()
başkan 2.5'lik dizel bu. 3.0 v6 değil.sen bi ara baktığım 3.0'lıkla karıştırdın herhalde. ha bu da yakar diyorsan yandık yahu.
![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
bizdeki 11 / 12 arası yakarı vardı o zamanlar .. bu birde quatro..
Edit : verdiğin ilanın teknik verilerinde zaten yazıyormuş 12.9 şehir içi verisi![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
başkan o kadar çıkacağını vallaha sanmıyordum. bildiğin yakıyormuş yani bu. w211 e320 cdi'lar bile o kadar yakmaz be... yalnız quattro demek, hayata tutunan fazladan iki bacak daha demek patron.harbiden a4'ün quattro'sunu kullandığımda anladım ki normal önden çeker audi'yle arasında dağlar kadar fark var. gözünü kapat, gir istediğin viraja. zımba gibi meret yapışıyo asfalta...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
audi nin araba tarihine kazandırdğı en güzel sistem quatroboşuna allroad demiyorum yeni avantlarada getirmişler gerçi quatro seçeneği
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
@darkmoon bunu bilsen bilsen sen bilirsin
Böyle plakalar nasıl alınıyor? Bi vergisi var ama herkes alamıyor galiba..
Connecting site...
bu arada superb 2.5tdi'larda bu özelliği bilen varmı bilmiyorum..hepsindede yok.. ön yolcu koltuğunun iç kısmı arkaya doğru açılıyor böylece ayağınızı öne kadar uzatabiliyorsunuz..
ilk defa superb de görmüşdüm bu olayı..gerçi hala tek onda biliyorum
zekice..
Connecting site...
Connecting site...
323 compact güzel kaça alınırsa iyi fiyat diyebiliriz ... pek tutulmuyor compactlar normalde fakat bu çok diri duruyor manuel 2,5 olmasıda iyi kombinasyon ...
seninkinde şemsiye var dimi kapı içindeo koltuk mevzusu çok zekice düşünüşmüş başarılı bir olay..
![]()
ilk verildiğinde ilanı fiyatı çok yazmamış olsaydı gidip konuşucaktım
yakın bir arkadaşıma yıllar once aldık 3 sene tapa gaz bindik tık demedi cidden mekaniği çok sağlam ve yedek parçası çok ucuz ama bi sunroof bozulmasın
5 silindir ciddi keyifli izmir aydın otobanında 230 ile cc açmıştım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Connecting site...
çok güzelsin ama çok pahalısın![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)