User Tag List

Sayfa 1359/1480 İlkİlk ... 35985912591309134913571358135913601361136914091459 ... SonSon
28115 sonuçtan 25.803 ile 25.821 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30009694/detay

Bu tarz ılan açanlarada ayarım .

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lagunaya bugün vakit bulursam gidip bakıcam. Mondeo'yu satıp Babama alabilirim, adam alıştı Terrano ve 406'dan sonra sunroof'suz arabaya binemiyor.
    Ben de bi kendim bu konuda sıkıntılıyım sanıyodum . boyasız 100 bindeki astramı sunroof yüzünden sattım. Alışınca insana sunroofsuz arabaya binmek garip geliyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sunroof bendede takıntı olmazsa olmazlardan ,cok sukur bugüne kadar hep sunrooflu araba aldım bundan sonrada sunroof ,bixenon takıntım

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı MTK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sunroof bendede takıntı olmazsa olmazlardan ,cok sukur bugüne kadar hep sunrooflu araba aldım bundan sonrada sunroof ,bixenon takıntım
    Onun için araba bulamıyoruz sana :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onun için araba bulamıyoruz sana :P
    Buluruz kanka acelesı yok sene sonuna ınsallah .

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sunroof olmassa olmazım bende sunroofsuz araba hayatta almam elim öyle ibr alışmışki yaz olsun kış olsun farketmez direk delim tavana gidiyor hemen açıyorum tavanı.. birde cabrio aracım olsa demek görmemişin tavanı açılmış tutmuş kış günü karda gezmiş misali hiç kapamazdım herhalde..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle sunroof bendede mutlak ihtiyaçtır , yaz kış demeden o kıçı kalkık olacak arkadaş integra sunroofu nun kıçı kalkmıyordu ama olsun aydınlığı yeter vallahi
    ilk lagunamı alırken 20000 km fazlasını ve 2 kayıt daha fazla hasar çıkanı almıştım sırf istediğim donanım ve sunroof var diye
    TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
    FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
    TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
    VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sunroof yok diye ne araçlardan vazgeçtim
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her seferinde sanruflu araba alıcam diye ne arabalar kacırdım sonc hala alamadık bi sanruflu
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anahtarsızın yuvası diye bişey yok hacım , o yuva hepsinde var, anahtarsızların okuyucusu farklı , bunda olsa olsa keylessgo vardır, anahtarsız çalıştırma olduğunu sanmıyorum.
    kadran konusuda böyle değil normalde ortada digital bilgi ekranı var, ve hatta o ekranlı olanlarda konuşmada var, muhtemelen bunda konuşma da yok, o yüzden diyorumya bi garip paket bu
    Keyless go zaten anahtarsız çalıştırma demek ?

gunalarda mercekli far yok bu kasalarda. Merceksiz Xenon var. Xenon olduğu için mercek yazmış olabilir. Bi de bu kasalarda da anahtarsız çalıştırma özelliği var. Aracın kapıları kart üzerindeki tuşlara basmadan açılıp araç hareket ettirilebiliyor.

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kasa lagunalarda anahtarsız giriş var ama kartı yuvasına sokmadan calışmaz cok ilginctir birde xenon konusunda bunlardaki ampul d1r miydi d2r miydi neydi kendinden mercekli xenon ampulu,merceğe gerek duymuyor..
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o yıllar volvo xc90 larda falanda merceksiz bixenonlar vardı..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cgty06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de bi kendim bu konuda sıkıntılıyım sanıyodum . boyasız 100 bindeki astramı sunroof yüzünden sattım. Alışınca insana sunroofsuz arabaya binmek garip geliyo.
    Sunroof olmayan arabaya bindiğim zaman ruhuma hicranlar basıyor

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keyless go zaten anahtarsız çalıştırma demek ?

gunalarda mercekli far yok bu kasalarda. Merceksiz Xenon var. Xenon olduğu için mercek yazmış olabilir. Bi de bu kasalarda da anahtarsız çalıştırma özelliği var. Aracın kapıları kart üzerindeki tuşlara basmadan açılıp araç hareket ettirilebiliyor.
    KEYLESSGO anahtarsız giriş çıkış manasındadır, anahtar cebinizdeyken arabadan 1,5 metre uzaklaştığında kapıları kilitler, yanına yaklaştığında açmaz , ne zamanki herhangibir kapı koluna davrandınız ozaman kapılar açılır, bu kasalarda 2 faz vardır, bu ilandaki faz 1 ve faz1 lerde sadece anahtarsız giriş çıkış vardır yani keylessgo , 3 sene faz1 privilege kullandım, aldığım kişinin böyle bir özellikten haberi dahi yoktu, yetkili servisten fransa sipariş ile kart getirtip şase numarasına göre araca kodlamayla açtırdım.
    faz2 lerde ise bu sistem aracı çalıştırmadada devreye girdi, yani araçtan uzaklaşırsınız kilitler, yanına geldiğinizde yine kapı kolu yada bagaj tuşu na dokunmak ister açılır, içine binersiniz kartı takmadan start tuşuna ilk dokunuşta yarım kontak , ikincisinde aracı çalıştırır. far olarak d2r kullanır orjinalinde, mercek sadece faz2 lerde geldi ,aynı zamanda far yıkamada tampon içine gömüldü faz2 lerde. başka sorusu olan ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    birde şimdi öyle değil ama zamanında sunrooflu araçlar en dolu full paketlerde olurdu yani sunroof varsa genelde araç o modelin en dolu paketi olurdu..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KEYLESSGO anahtarsız giriş çıkış manasındadır, anahtar cebinizdeyken arabadan 1,5 metre uzaklaştığında kapıları kilitler, yanına yaklaştığında açmaz , ne zamanki herhangibir kapı koluna davrandınız ozaman kapılar açılır, bu kasalarda 2 faz vardır, bu ilandaki faz 1 ve faz1 lerde sadece anahtarsız giriş çıkış vardır yani keylessgo , 3 sene faz1 privilege kullandım, aldığım kişinin böyle bir özellikten haberi dahi yoktu, yetkili servisten fransa sipariş ile kart getirtip şase numarasına göre araca kodlamayla açtırdım.
    faz2 lerde ise bu sistem aracı çalıştırmadada devreye girdi, yani araçtan uzaklaşırsınız kilitler, yanına geldiğinizde yine kapı kolu yada bagaj tuşu na dokunmak ister açılır, içine binersiniz kartı takmadan start tuşuna ilk dokunuşta yarım kontak , ikincisinde aracı çalıştırır. far olarak d2r kullanır orjinalinde, mercek sadece faz2 lerde geldi ,aynı zamanda far yıkamada tampon içine gömüldü faz2 lerde. başka sorusu olan ?
    Hocam pek açıklama yapmana gerek yok. Babam 25 senedir Renault satıcısında çalışıyor. Renault araçlarının içinde büyüdüm zaten Kaç sene hangi bi kasasını kullandığımızı ben sayamadım artık.

http://en.wikipedia.org/wiki/Smart_key

Keyless go sadece kapı açmadır diye sınıflandırılamaz. VW grup araçları anahtarsız giriş çıkış sistemine ayrı para, anahtarsız çalıştırmaya ayrı para istedikleri için genelde sanki 2 farklı sistemmiş gibi algılanıyor. Normalinde sistem anahtarı cebinizden hiç çıkarmamanız üzerine tasarlanan bir sistemdir. İster kapı açma kapama, ister kontak açma.

Kendi kullandığım Latitude ve Megane IIIlerde de aynı donanım mevcut.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    erçinin dediği doğru keyless normalde anahtarsız çalıştırmada dahil olan bir sistemdir. zaten mantıkda bunu gerektirir arabaya anahtarsız biniyorsan devamındada ibr tuşa basıp çalıştırıp gitmen gerekir yoksa keylessin o kolaylığı esprisi kalmıyor .. ama ülkemizde böyle farklı paketlerde sattıkları için doğaldır yani ikinizde bakış açısı olarak haklısınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam pek açıklama yapmana gerek yok. Babam 25 senedir Renault satıcısında çalışıyor. Renault araçlarının içinde büyüdüm zaten Kaç sene hangi bi kasasını kullandığımızı ben sayamadım artık.

http://en.wikipedia.org/wiki/Smart_key

Keyless go sadece kapı açmadır diye sınıflandırılamaz. VW grup araçları anahtarsız giriş çıkış sistemine ayrı para, anahtarsız çalıştırmaya ayrı para istedikleri için genelde sanki 2 farklı sistemmiş gibi algılanıyor. Normalinde sistem anahtarı cebinizden hiç çıkarmamanız üzerine tasarlanan bir sistemdir. İster kapı açma kapama, ister kontak açma.

Kendi kullandığım Latitude ve Megane IIIlerde de aynı donanım mevcut.
    keylesgoo 2003 de bunu yapıldığına dua etmeli bence ,söylediğim gibi laguna faz1 lerde keylesgoo sistem - anahtarsız giriş çıkış manasındadır.
    hatta servisteyseniz daha güzel , babanız yada siz bize bir tane faz1 göstersin bize anahtarsız çalışan , yeni bir şey öğrenmiş oluruz

stayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)