User Tag List

Sayfa 1455/1480 İlkİlk ... 455955135514051445145314541455145614571465 ... SonSon
28115 sonuçtan 27.627 ile 27.645 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih abi, söyleyeceklerimi yanlış anlama öncelikle

HS direk Avensis sınıfı hatta platform ortağı (MC). Vites yolu da hiçbir Corolla ile aynı değil Hybrid Toyota'lar ile aynı sadece. 5cm lik joystick cvt vites kolu var.

Saat ise Toyota/Lexus'ün klasikleşmiş ekolü diyebiliriz. Yeni Lexus'lerde ise Maserati'ler gibi klasik Rolex usulü saate döndüler.

Fifth gear team testin yeni IS testi vardı, ihtişamından çok etkilendiler kalite vs olarak 3 ten iyi dediler fakat sürüş ve ekonomi açısından o kadar iyi bulmadılar sadece.

A4 veya A4 Allroad'dan ise bir hayli daha kalitelidir malzemeleri. Her ne kadar fotolardan bildiğimiz Toyota gibi görünse de dikişler, eklem yeri boşlukları, dolgu hissi vb bakımdan..

Ahşap demişsin, Ahşap genelde ES serisi ile başlar ki hakiki ağaç kullanıyorlar, ağaç görünümlü plastik değil yani. IS ve alt modeller için konuşursak eğer, haklısın onlar görünümlü olmakla kalıyor.

2. el bile olsa fırsatını bulduğun bir zaman bir IS, GS denk getirip binmeni isterim şahsen. Ön yargılarının çoğunu yıkarsın diye düşünüyorum.
    Aynen öyle kesinlikle katılıyorum yıllardır alman araçlarına biniyoruz ailecek ve şu anda İnfiniti fx30ds kullanıcısıyız alman otomobilini hiçbbir şekilde aratmıyor birçok alanda da daha iyi diyebilirim . Lexus da çok güzel araçlar üretiyor almanlardan üstün olduğu çok nokta var bir kere farklı araçlar üretiyor a1 a3 45678 hepsine aynı ledi çak geç yapmıyor.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86744718/detay

araç ciddi iyi doluymuş, ama bu paraları yaparmı bilmiyorum
    Yapmayacağını kendi de biliyordur ama ya tutarsa demiş olsa gerek..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Premium araç dendiğinde aklıma gelen tek araç

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalitede lexus'un gerisine düşen audi led çakıp millete yediren marka demek...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

MCC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapmayın abiler , lexusa hiç binmedim ama , resimlerden göründüğü kadarıyla audi'nin yanından bile geçemez. Lexus bence , toyotanın biraz daha lüksü gibi birşey.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az once arkadasima sifir golf7 midplus 1.2tsi 105hp 175nm 6 ileri manuel aldik, trendline i 52400 e comfortline i 54800 dediler comfort aldik, ikinci eline sifirindan yuksek rakam yazanlara selam olsun
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

anamur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault Sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ww jettayı bile bize premium diye yutturduğu için bizim millet ne Lexus bilir ne infiniti

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    premium ilaçcı arabası Jetta

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ceyhun737; audi'nin a1'den a8'e kadar millete çakıyor dediğin şu led farların özelliklerini bliyor musun kardeşim?
    bana bu farın özelliklerini ve yapabildiklerini eksiksiz olarak burada say; sana o farlardan bir çift sipariş geçecem. (fiyatı: 11.000 tl)
    google, audi katalogları, wikipedia dahil ne varsa araştır; emin ol saydıklarından bir fazlasını söyleyecem sana burada.

@levent; sadece hs için değil, genel olarak lexus içindi arka sayfada söylediklerim.

hs'nin avensis'le platform ortağı olması zaten olayı net anlatıyor.
    duruşundan belli zaten ne olduğu...

corolla'yla aynı diyerek kastettiğim vites yolu ls'nin:

a4/a4 allroad'dan daha kaliteli (bir hayli!) malzemeler sunuyor dediğiniz is'nin kalitesine gelirsek...
    bmw 3 serisinden kesin olarak daha kaliteli durduğu aşikar.
    yalnız şöyle birşey var ki auto motor & sport ve auto bild, şu anki a4'ün yeni kasa 3 serisinden daha kaliteli olduğunu karşılaştırmalı test puanlarında söylüyorlar.
    hiçbir detaya gerek yok, sadece cam açma butonlarına baktığımızda dahi a4'ün ve is'nin ne tür bi kalite oyunu oynadığını görebiliriz.
    derisi falan demişsin ama audi, a4'te suniden tut alcantara'ya kadar 4 çeşit deri sunuyor kardeşim.
    malzemenin zirvesini de ayağına getiriyor yani.

gerçek ahşap olayına bakalım.
    lexus'ta es ile başlar demişsin; bak audi a3'ten itibaren sunuyor gerçek ahşabı.
    2004 a3'teki ahşaba bakın, safi ağaç. (güncel kasada ahşap seçeneği yok.)
    a1'de ahşap kaplama opsiyonu olsa emin olun onda da imitasyon değil, gerçeğini koyarlardı.

maksadım audi şöyle, audi böyle diye sempatizanlığını yapmak değil.
    lexus'un ne kadar iyi araçlar ürettiğini bütün otoriteler kabul ederler, ben de tabi.
    bana lexus'un performansta, teknikte, konforda audi'den üstün olduğunu söylersiniz, tamam derim.
    yalnız audi'nin kendi asıl rakipleri olan mercedes ve bmw'yi dahi geride bıraktığı malzeme ve işçilik kalitesi konusunda lexus'tan geride olduğunu söylerseniz olmaz.
    ondan daha kaliteli yapabilirler mi, elbette yapabilirler ama şu durumda öyle değiller.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gencler ben lexus hs malzeme kalitesi allroad dan daha iyi diye birsey yazmadim. Sunduklari ile dedim, onceligimiz interior dedim yoksa saglam Almanciyimdir ki araba tercihlerimde Onceliklerimin basinda ic aksam kalitesi geliyor. Konuya yazan arkadaslarin bir cogu eminim lexus hs ne gormustur ne incelemistir ***** Tr de yok ve fuar vs.. Icinde getirildigini sanmiyorum. Malzeme kalitesi sandiginiz gibi yerlerde degil, tabiki bir Alman degil ama kiyaslanamayacak kadar kotude degil. Ben araci sahsim icin alacak olsaydim uzerinde dusunurdum, kiyaslamalar yapardim diger markalarla. Incige boncuga, ciciye biciye takilmazdim cunku ic aksam kalitesi benim istedigim standartlarda. Ancak bir bayan icin malzeme kalitesi ikinci planda oncelik interiordaki cicili bicili eglenceye yonelik seyler ki su anki lexusumuzdan daha fazla bir artisi yok gibi. Varsa bile o fiyati hakedecek fark yada farklar degil.

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu son koyduğun audi a4 müdür a5 midir a7 midir boş zamanlarında a6 mıdır nedir belli değil.. koyduğun lexus spor bir kasanın içi olduğu için detayları farklı.. audinin içi ise üst düzey dolu.. infiniti lexus bunları birazdaha araştırmanı almanyanın pazar lideri olduğu otomobil cenneti amerikada neden bu markaların herkesin özellikle üst kesimin altında olduğunu da ayrıca bir araştır derim.. ortadoğuda alman arabalarının neden hiç yok gibi olduğunuda lütfen iyice aratır.. o hatasız dediğin iç kesimin nasılda 2 seneye kalmadan deli edici hatalarla dolduğunu görüp şaşırcaksın.. ama aynı segmentdeki infiniti ve lexus da hatta kia larda bile hata yok.

infinitinin jeeplerini incele istersen.. hiçbir alman jeepinde bulamayacağın lüx ihtişam kalite ve tüm bunları entresan bir sakinlikle sunan herbiri birbirinden farklı özgün ve kaliteli tasarımlar..

https://www.google.com.tr/search?q=i...l%3B1500%3B938

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83505623/detay
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @PROMINENT; yukarıdaki kokpitlerin ikisi de aynı sınıf otomobillere ait (a4 ve is) ve ikisi de dolu.
    "infiniti'nin JEEPleri" ve "neden ortadoğu'da alman yok?" sözlerinden sonra diğer yazdıkların hakkında yoruma gerek yok bence. sağolasın yine de...

@turbo&quattro; seçenekler çok, hayırlısı olsun başkan sizin için. arkadaşın dediği gibi volvo'ya da göz atın derim ama interior söz konusu olunca volvo'nun da beklentilerinizi karşılayacağını sanmam.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Patron konusalim, tartisalim sorun yok. Volvo nedense almayacagim(iz) araclarin basinda geliyor, sanirim biraz on yargiliyiz.. Range evoque nasildir acaba? Dun oyle bir an aklima geldi fiyatlari allroad ile ayni.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Patron konusalim, tartisalim sorun yok. Volvo nedense almayacagim(iz) araclarin basinda geliyor, sanirim biraz on yargiliyiz.. Range evoque nasildir acaba? Dun oyle bir an aklima geldi fiyatlari allroad ile ayni.
    https://www.youtube.com/watch?v=RjOuMOSYe9E

buna ne dersin abi. Amerika fiyatı 60k en üst versiyonu ağzına kadar dolu.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya adam işin membağında zaten, sokakta kötü diyeceginiz araba yok.. Bizim gibi sinekten yağ çıkarmak mecburiyetinde degil.. Her modelde belirli bi standart zaten var, boş araba dolu araba diye bi kavram yok, ne var ne yok doldurup gönderiyorlar. Gözüme güzel görüneni alır geçerim Amerikada yaşasam..
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K9 donanim olarak asmis durumda ama alacagimiz arac kesinlikle crossover tarzi birseyler olacak. Sedan, cabrio, coupe dusunmuyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)