evoya yarış kiti takıcam işe yarıyomu değermi 115.000cr belli bir artısı varmı yani ?
evoya yarış kiti takıcam işe yarıyomu değermi 115.000cr belli bir artısı varmı yani ?
K20Z4 FN2 TYPE'R
R - 15655
Oynayan var mı?
ya bide ben daha 11 level falanım acemi de amatörde falan yarışıyorum ilk 2 kategori yani .. normalde forza oynuodum xbox ı satınca buna bakiyim dedim ama mesela acemi de klasik japon yarışı falan var bilmem kaç model japon klasik bul diyor 63 model olsun cart curt .. ee bu meret garajda yok .. sadece buda değil buna benzer başka yarışlar da .. bunları yapmadan diğerlerin geçemiyorum level artmıyor .. para gelmiyor ne halt etcez.. yüksek leveller biraz ip ucu pls![]()
bende şimdi onlara kastırıyorum .. amg yarış akademisi top gear nascar falan .. yarışlara giremiyorum belki burdan bişeyler düşer![]()
oyunun belirlediği stratejiye uymazsan zorlanırsın örneğin ilk olarak lisanları hallet ordan sana uygun arabalar vericektir sonra para kazandım gidiyim şu arabayı alıp bi yükleyim dersen zorlanırsın yarışlara giremezsin felan...biraz yükselt level'ını sonra tadına bak oyunun![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
arkadaşlar org. olursa lütfen haber werin DBS le M3 kalkmadı bari biz kalkalım
m3 m5 m6 m8 , spoon ek type-r ım alayına gider
Haaa bu arada arabam full sökülü camlar bile yok egzozcu 3dk. arabayı sökmek 5dk. motor komple revizyon 2dk. yağ değişimi 2dk.10sn.![]()
PSN:dohcvtec99
psn de sorun yasayan var mi? Dun gece b heves actim ama psn ye baglanmadi surekli error verdi online dan mahrum kaldim,ps de baglantida vardi ozellikle sayfa flan actim emin olmak icin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)