User Tag List

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345 ... SonSon
173 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bu Kadar Aksilik Olmaz! Tüv`e Dava Açmak İstiyorum!

By_OnuR
    Misafir
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur güneşliği okumadın galiba 215 225 yazıyor zaten. yani normali 205 filan değil. katalogdaki minimum değer olayı o.
    Tamam abi işte bende onu diyorum minimum değer o ama tüv yetkilileri bunu anlamıyorlarki...hani sen bliyorsun ben biliyorum fark etmiyor adam normal magane ile kıyaslıyor ...

husrevoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar saçma bi olay olamaz ya ne cahil adamlar bunlar...

By_OnuR
    Misafir
    Alıntı husrevoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar saçma bi olay olamaz ya ne cahil adamlar bunlar...
    abi zaten cahil olmasalar bu kadar insan burada şikayette bulunmazdı..

fasterhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün ankara eryamandada biz biraz sıkıntı yaşadık.....arkadasım istanbuldan bir m3 aldı neyse emniyetde plaka ruhsat işlerini kovalasın diye muameleciye verdik evrakları ruhsat cıkınca alırız biz dedik muameleci aradı ruhsatı veremiyolarmış şaşe numarası başka araçtata görünüyor dedi neyse dedik ne yapacaz eleman tüvden tespit yaptıcaksınız dedi gittik eryaman tüve verdik evrakları sıra aldık ama elemanlar külli keyif içerde muhabbetdeler sallayan yok baya sonra geldi biri actık kaputu şase numarasına baktı sonra motor numarasını bulamadı daha dogrusu bizde bakındık bizde göremedik bişeyleri sökmek gerek şimdi burda 3 bin motor araba sökülmezki vs gibi şeyler söyledi verdi bi kagıt bize borusana git motor numarasına baksınlar dedi yani bunlar herkese olabilecek durumlar ama şimdi bu tüvlerin orda bu motor numarasını kendi imkanları ile bakmaları gerekmiyor mu ? yani illa bizim borusana gidip birde oraya para vermek zorunda mıyız ? yoksa bunlar tamamen keyfiyetten elemanın üşünmesi sonucu bizi oraya yollamasından ibaret mi.....böyle bişey daha önce başımıza gelmedigi için soruyorum yani normal mi diye.....ama dün çıkan her arabanın sahibi yüklüce küfür ediyodu ahahha
    Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araç bu şekilde muayeneden gecti ne jantından bahsediolar ya..

işi bilen adammış

Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımın VTS sini götürdük orjinale cevirdik yayları torsiyon yüksekliği hava filtresi egzoz sitemi herşeyi orjinal cam filmi dahi yoktu.Bizide jantlardan bırakmaya çalıştılar...Arabamızın dış görüntüsü koyduğum 2.resimdekinin aynısı renk dahi aynı ama jant ölçüsünden bırakıyorlardı.Kabartma citroen logosuna bile aldırmadılar jant üzerindeki.

TÜV e göre olması gereken jant ölçüsü bu aşşağıdaki yani VTS de 1.4 saxo saç jantı olmalıymış

Bizim aracımızın üzerindeki jantlarda bu aşşağıdakiler... VTS mk2 orjinal jantı...

VTS nin ne olduğunu bilmiyorlardır....
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

By_OnuR
    Misafir
    ben tüv'den bu kadar cahilliği beklemezdim...

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen senede bize yaptılar uğraşmayın bi b.ktan anlamayan adamları geçirmişler işin başına sonra millete ahkam kesmeler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnm arkadaşımın arabasında tavan kaput folyo kaplama ruhsata işli değil, 17 jant var ve yanak 35, film var ön cam dahil,xenon var, 5cm yay var ve hafif kusurlu şekilde geçti...

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böle tüv çalışanlarına eğitim şart

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam öncelikle geçmiş olsun.Maalesef TUV denilen kurumun ilk kez yaptığı birşey değil bu.İşi bilmeyen dünya adamı çalıştırıyorlar.Adamların gelen giden arabalarda ne var ne yok bihaberler..
    Şimdi oradaki elemanın/şefin/müdürün sana dolaylı/dolaysız yoldan verdiği her türlü zarardan tüzel kişi yani TUVTÜRK müteselsilen sorumludur.Tüzel kişi organlarının verdiği zararlardan Borçlar Kanunu 41.maddeye göre doğrudan doğruya sorumlu olmaktadır.
    Bu durumda da sen bu yanlış durumdan ötürü 1 günlük işe gidememeni ve bunun karşılığında kaybettiğin maddi değerlerden bahsediyorsun.
    Senin öncelikle bir Tespit davası açacaksın.Yani senin 1 günlük işe gitmemenin sonuçları ortaya çıkacak şekilde bir dava.Ardından da maddi tazminat davasını açarsın.Tespit davasını önce açmanı şundan ötürü diyorum;tazminat davaları genelde uzun sürüyor ve davacının elinde tespit edilen bir hak bulunduğu zaman karar verilmesi daha kolay oluyor.Yani tespit davası senin için bir avantajdır bir bakıma maddi tazminat davasından önce..

Umarım faydalı olmuştur..
    yazdığını okudum hocam... hertürlü personelin hatalı olduğunu kanıtlarım ki itü ye gidip bu aracın kusursuz bir araç olduğuna dair raporda almayı düşünüyorum. o harç da 400 tl filan. o parayıda onlardan davayı kazandığımda oraya git gel masraflarımıda tahsil edebilirim sanırım?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

By_OnuR
    Misafir
    Alıntı husrevoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnm arkadaşımın arabasında tavan kaput folyo kaplama ruhsata işli değil, 17 jant var ve yanak 35, film var ön cam dahil,xenon var, 5cm yay var ve hafif kusurlu şekilde geçti...
    Peki bizim aracımız kusursuz neden Biz?

Nires - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi araç kalmış app,film,zenon ile sagdan soldan duyduklarınız ile konuşmasanızda gerçek bilgiler paylaşılsa biraz
    biz burada gerçek bilgilerden bahsediyoruz adamların tamamen insafına kalmışız dün yiğitle iki araç götürdük app mühürüne kadar bakıyorlar koskocaman afiş asmışlar cam filmi hafif kusur olarak gözükmüyor artık ağır kusur olarak geçiyor dün cam filmlerini sökenlerin sayısı gördüğüm rahat 5 araç vardı boş boş konuşma arkadaşım biz öyle sağdan soldan duyduklarımızlada konuşmayız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O yönden sıkıntın olmasın.Dava harç ve giderlerini başta sen yatırırsın ama haklılığını ispat edince yatırdığın her türlü harç ve ettiğin masrafları karşı tarafa yükler hakim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdığını okudum hocam... hertürlü personelin hatalı olduğunu kanıtlarım ki itü ye gidip bu aracın kusursuz bir araç olduğuna dair raporda almayı düşünüyorum. o harç da 400 tl filan. o parayıda onlardan davayı kazandığımda oraya git gel masraflarımıda tahsil edebilirim sanırım?
    bence dava açmak gereksiz uğraşmaya değmez 2 yılda bir muhattap olunacak bir kurum değmez sen dava açarsın 2 yıl geçer TUV'lük işin olur senin davan bitmez
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_OnuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki bizim aracımız kusursuz neden Biz?
    şans bence ters bi adama denk gelmemek lazım birde bazı istasyonlar uğraştırmıyor örneğin şile.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Nires Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz burada gerçek bilgilerden bahsediyoruz adamların tamamen insafına kalmışız dün yiğitle iki araç götürdük app mühürüne kadar bakıyorlar koskocaman afiş asmışlar cam filmi hafif kusur olarak gözükmüyor artık ağır kusur olarak geçiyor dün cam filmlerini sökenlerin sayısı gördüğüm rahat 5 araç vardı boş boş konuşma arkadaşım biz öyle sağdan soldan duyduklarımızlada konuşmayız...
    biz dün master yaptık bu konuda
    Dr.ECU

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya anlam veremiyorum.

bu adamlara gıcıklık yapılacak. arabalar öyle hemen geçmeyecek filan diye mi seminer görüyorlar ?

yani bir istasyon değil 2 istasyon değil. hepsi böyle neden ?

adamlar kılavuzu arabanın içinde yazan yazıyı neye göre inandırıcı bulmuyorlar neye güveniyorlar.

kendilerini tatmin etmekte değil bence bu. bir sıkıntıları var ama ne?

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

VTS nin ne olduğunu bilmiyorlardır....
    Yiğit aynen öyle bilmiyor.Sorunda orda zaten bilmiyorsa orada işi ne peki ?

Madem bilmiyorsun bu .oku, git mektebinde oku !! derler adama
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nires Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün işe gitmedim izinliydim bugün bir genelge gelip cam filmleri agır kusur olmadıysa boş konuşuyorsun demektir ki dün diyorsun dün çalışıyordum öyle bir genelge gelmedi
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)