kablo netin e-devlet şifresi ile kota sorgulaması ordan bakın isterseniz
sayfa bu ; Turksat Kablo Online İşlemler Sayfasına Hoş Geldiniz
médiocrité partout
29 Aralıkta vodafone 50mb e geçtim. 200 gb adil kotalı..
1 ocakta kota kalktı, 89 tl ye 50 mb sınırsız kullanıyorum.
Turksat altyapısı ile fiber
47-48 mb sabit hız
Ben de aralik civarinda 2 sene taahhutlu ttnet 100mbit 50gb akk’ye gectim. 89 liraya suan sinirsiz 93-94 mbit kullaniyorum. Aldigim guzel bi risk oldu.![]()
Yaklaşık 1 yıldır Türknet kullanıyorum. Altyapının kaldırdığı son hız 35 mbit alıyorum kota akk derdim hiç olmadı zatenÇokca memnunum hele ki önceki superonline tecrübemden sonra
'14 Seat Leon TDI
Türknet altyapısı yok benm bulunduğum bölgede ttnet altyapı var. Bir kere bi sorun yaşadım o da ttnet altyapı bakımı filan varmış oydu. Onun dışında bir sorun yaşamadım şimdilik. Ankastreden modeme direkt cat5 kablo çektim kayıp da yok hiç 35-40 mbit arası altyapı ne verirse kullanıyorum![]()
'14 Seat Leon TDI
ben turknet kullanıyorum, binanın kablolarında sıkıntı varmış 35 mb almam gerekirken 17 mb alıyormuşum, dün itibariyle komple binanın kutusundan eve kadar kablo çektirdim, modem olarak turknetin gönderdiği ve parayla aldığım asus var, çok iyi olmadığı söyledi döşemeyi yapan, inşallah sıkıntı yaşamam kopma vs. yaşarsam da modemi değiştirmeyi düşünüyorum. turnet ve asus kullanan varsa yardımı dokunur belki. Bana tplink önerdiler b, marka daha söylendi ama unuttum
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
turknet teki arkadaşınızı getirin kampanyasından faydalanmayı istiyorum. Sanıyorum fatura ödemelerinin gecikmemesi şartı varmış. Kampanya kapsamında hem arkadaş, hem de kodu paylaşan kişi interneti bir ay ücret ödemeden kullanabiliyor.
Kendi faturasını ödeme konusunda problem yaşamayan ve referans kodu paylaşabilecek birileri var mı?![]()
Burda TTNET altyapısı yok, başka sunucu da yok. Marmariswifi (adı da değişti yakınlarda ama hatırlamıyorum) kullanıyorum.Az hava bozsun indirme hızım sizin yükleme hızınıza eşitleniyor.Ping zamanını yazmaya gerek görmedim ama bazen iki haneli sayılardan üç haneliye yükseldiği oluyor.
Kablonet 50mbit 50 GB kotalı internete 71 TL ödüyorum aylık, apartmana Türkcell fiber geldi 15 mpbs 79 tl ve 25 mpbs 89 tl sınırsız 2 paket var bir de 25 mpbs 50 GB kotalı var 69 TL olarak ama netfix - youtube vs yaptığımdan kotalıya geçmek istemiyorum.
15 mpbs 79 TL cok yavas kalır mı yoksa 10 tl fark verip 25 mpbs sınırsız mı almak mantıklı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)