arkadaşlar namiştainda yapılmış coiloverlar nasıl kullanan yada fikri olan varsa paylaşırlarsa sevinirim
arkadaşlar namiştainda yapılmış coiloverlar nasıl kullanan yada fikri olan varsa paylaşırlarsa sevinirim
Beklenti meselesi.Ben 3 takım yaptırdım bir kerede sorun morun yaşamadım.Benim beklentilerimi karşılıyor yaptıkları mallar.
elle yapılan coıloverden sen nekadar guven beklıysun kardesım al teın gec s2ooo bınıyosun
www.honda-tech.com
3.5ten kaçacak olsak s2000e binmezdik bi kaç kişi çok övdügü için dogrulamak istedim gerçekten güzelse neden takılmasın
www.honda-tech.com
gc8 de ve s2000 de kullanan var ama bende hiç duymamıştım illaki fabrikasyon malzemeyle aynı kalitede olmaz ama kullananlar memnun olduklarını söylüyor ne kadarı dogru orasıda tartışılır
Bu işte birazda beklentiler önemli..Onun sakız gibi yol tutuyor dediği sana göre savruluyordur mesela...
Sonucta birinde ciddi anlamda mühendislik calısması ve ar-ge var diğerinde ise biraz tecrübe ve deneyim.Dediklerim namiştain'ı kötülemek için falanda anlasılmasın tanımam etmem kendilerini![]()
1000 TL olur NAM en ucuz.
Ve senin amortisörlerini kullanacak, amortisörlerini unut.
1000 TL verip amortisörlerin pert olacagına git 2000 TL ver yurtdısından markalı birsey getirt.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)