Maşallah Rs lerimize![]()
White,Tıc,EE,VE gidişine paralel güzel değerler çıkardı bu kış döneminde..Yazın bu güzelliği bulamayız![]()
Maşallah Rs lerimize![]()
White,Tıc,EE,VE gidişine paralel güzel değerler çıkardı bu kış döneminde..Yazın bu güzelliği bulamayız![]()
güzel değer çıkardı orda 10kişi şaşırdı ölçüm sırasında izleyen. bu kadar nasıl verdi diye düşündü herkes. bu 182 likmi diyen bile oldu. çünkü 172 clio rslerde böyle egzos filtreyle güç almak o kadarda kolay olan şeyler değil yani.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
demek ki orjinal egzoz baya bi kısıtlıyo RS'leri.. 71 likle böyle değer alınacağına ben de inanmazdım..
maaşallah selcuk 183.6 guzel deger.
yaza belki gelirim hacıolmadı baharda gene bı bolu bulusması yaparız
![]()
Estağfurullah kardeşim. Bizim zamanımızdaki RS ler şimdi sizin RS lerin yanında çok sade kalıyor.
Ben Kadir üstattan sonra sizlerde de bekliyorum ufaktan ufaktan RS in motoruna girmenizi. Bütün parçaları artık mevcut. 2-3 milyar gibi bir rakama 200hp üstü değerler çok rahat alınır ve çok araba üzülürYurtdışından parça tedariğinde yardımcı olurum kardeşlerime
![]()
Selçuk ne ITB si Allah aşkına. Boşgeç ITB yi sen. ITB ye gelene kadar o arabayı 220 hp yapacak neler var nelerİnsanların aklına ITB girmiş birtek. Bugün Kadir abi yaptığı bu setup ile stock RS üzerine 50-55 hp net güç aldı üstelik yazılımsız
Kprolu typeR ları geçiyor bu setup ı ile ki bu çok ciddi bir başarı. Harcayacağın paraya göre alacağın güçler gerçekten çok güzel RS te.
Düşünün derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)