ozaman enjeksiyonludur.94ten sonrakilerin görüntüsü aynen bu şekildedir bir fark yoktur görünümde.enjeksiyonlularda sağ ön koltuğun alt kısmında kat.tan dolayı şişkinlik vardır.
Bu renk şahinlerde sunulmadu diyebiliyorum ben doğanda ve kartalda sunulan bir renkti.
ben aracın rengine far yıkamasına ve torpidosuna bakarak doğan olduğunu düşünmüştüm.doğanın enjeksiyonlu modellerinde yeni tip torpido kullanılmıştır.
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
tabikide doğan..
+ olarak o görüntüdeki motor injeksiyonlu.. sol çamurlukdaki beyin oluyor dikkat![]()
99 sonrası için konuşuyorum.şahinde merkezi kilit,renkli cam ve hidrolik direksiyon vardır.
doğanda ise yüksekliği ayarlanabilir hidrolik direksiyon,merkezi kilit,daha farklı koltuk aynı zamanda kadifedir,kadife kapı döşemesi,arkda koltuk kafalıkları,zamanlamalı ve 3 adet iç aydınlatma,bagaj döşemesi,14 '' jant,gövde rengi tampon ayna ve ön panjur,far yıkama,daha güçlü ses izalasyonu, radyo teyp,yeni tip torpido,motor aydınlatma ışığı,sis farı,renkli cam,otomatik ön camlar,farklı stoplar,iç raf,farklı orta konsol,3.stop lambası aklıma gelen özellikleri bunlar.
Keyfe kederlik kısmını bilemem.bende 2000 şahin var keyiflik tek yanı 1,5 tlye kapı kolu olması yada 5 liraya sinyali olması 10 lira stop camı olmasıdır herhalde![]()
motora bakarak bunu anlayamayız. benim araçta enjeksiyonlu görüntü aynı.zaten tek nokta olduğundan pek fark yok kalb. bozma enjeksiyon. 94lerinde görünümü aynı gibi bişey.beyin yok olarda okadar belki bi kaç parça farklıdır.
94ten sonra tempra motorudur bütün kuşlar.99dan sonra tek nokta enjeksiyon eklenmiştir okadar.
aynen beyin benim gözümden kaçmışherhalde en pahalı parçası budur 2500 tl çekmişlerdi serviste
![]()
Peki 2000 model yada 01 model bir doğan aldık diyelim, alt üst devir canlanması için neler yaparız amaç full performans değil ama araç boğulmasın yani tepkisi artsın atmosferik sistemlerde giriş çıkış çok önemli öncelikle bir oda oluşturmayı planlıyorum hava girişi için cai yani.
çıkışta neler kullanılmalı headers ve egzoz olarak ek olarak sıkıştırma için 1.4 kapak takılır mı?
RESPECT YOUR ELDERS
1.4 kapak + headers + düz boru + tipo hava filtresi kütüğü ile spor filtre iyi iş görür...
ama buna en iyi cevabı siteden CGR328 verir..
daha önceki postlardada yazmıştı galıba
hazır motor konusu açılmışken bunuda eklemek istedim
nerdeyse benzinlinin 2 katı fiyatıymış dizeli :S
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)