Sorma bozkurt abi bugünü anlatayım abi su saate kadar sabah kahvaltı cok sıkı bir şekilde 10 gibi 2 pogca 1 simit 1 saat önce cicibebe yedim şükür şimdi tokum saat 4 gibi sulu yemek yerim aksama var daha :D:D Rollrider dicem kendime euhauhsd :D
Printable View
sen buraya gel ozamn :D
tr de sabah kahvaltısında ekmekle plav ustu kavurma yiyen tek memleketiz :D:D:D
bak nasıl kilo alıyon :D :D
Konya - Konya Dn Pilav - Konya Life
KONYA
SADECE KAVURMALI PLAVLA DEGIL
BAMYA CORBASI
YAYLA CORBASI
İRMİK HELVASI
ZERDE
MEŞRUBAAT
HEPSINI ARKA ARKAYA YIYOZ HAHAHAHA :d:d:d
YouTube - Konya Düğün Pilavı
buda vıdeo :D :D :D sabah 8 de başlar 11.30 dedımmı yemek bıter ISTEYEN KISI GELIR
kimsin ne cısın dıye asla sorulmaz
bendede aynı durumdayım.60kg'ım ama tamamen uyku düzeniyle alakalı olduğunu biliyorum.kilo almak istediğimde düzene sokuyorum kendimi.önceki sayfalarda yazmışlar tamamen düzenle alakalı bişey.uyku ve öğünlük beslenme düzenini oturtman lazım.saat kur 3-4 gün 8 de kalk zaten kendi kendine düzene girer bi süre sonra uykun.söylediğine göre zaten iştahlıymışsın.yani pekte zor değil aslında :)
bence evlen kesin kilo alırısın :D
Gonya cok uzak abi yaw :D sen paket yapıp yollasan ben alsam burda yesem :D:D
Hocam iştahlıyım sıkıntı yokta uyku saati diye birşey yok o yüzden alamıyorum büyük ihtimalle sabahları yeri geliyor 6da kalkıyorum yeri geliyor sabaha karsı 3 te kalkıp işe gidiyorum :S
54 kiloyla bb başladım
1. ay 58
2. ay 60
3. ay 62
4.ay 64 civarıydı bıraktım :)
şimdi 57lerde filanım sanırım ama spora başlamadan 15 20guın once sigarayı bıraktım :)
bence bırak 60ı geçme:D bende öyle düşünüyodum şu anda yavaş yavaş camışlaşıyorum kilo 74:D bunu pilav üstü nohuta borçluyum diye düşünüyorum :)
yıl 2006 - kilo 58kg
yıl 2011 - kilo 77kg
2006 yılı kol 27cm
2011 yılı kol 34cm
spor
takviye gıda (protein-weigjht gainer)
yağsız beslen! (ben yapmadım)
1 yılda net sonuç alırsın.
Sırf kilo alabilmek için sigarayı bıraktım snüs denen bi zımbırtı kullanmaya başladım baktım hala kilo alamıorum snüs üde bıraktım ama gene sabit gene sabit kilo ileri gitmio sadece geri gidiyo...
Sigarayı bıraktım dediler sen bira içmiosun biraya başla baştan göbek olur sonra kilo yapar falan saolsunlar şimdi herakşam min 5 bira yapıp yatıorum ama ne göbek ne kilo bişi yok sanırım kasasıyla içsem gene bi işe yaramıycak...
Abi ben kendimi bildiğimden beri sabah kahvaltısında ya et olucak ya pilav olucak dediğin gibi ekmekledeyerim pilavı makarnayı ama sanırım bu bünyesel bi olay kafaya çok fazla takıncada alıcağın varsada alamıosun kiloları düzenli uyku düzenli yemek (öküz gibi yemek koşuluyla) düenli spor kısmı biraz eksikti ama diğerlerinin hepsini denedim yok olmadımı olmuyor arkadaş bende şimdi kendimle barışık yaşamaya başladım sigarayada başladım alkolede devam ama kafa rahat oldu 5 kilo aldım şimdi 59 kilo civarlarındayım en azından roll e cıkınca fln işe yarıyorum mantığı ile rahatlatabiliriz kendimizi sanırım :)))
konuyu bende takip ediyorum kilo alamıyorum bende
aynı sorun bende de var,24 yaşındayım 55 kiloyum,açıkçası pek iştahım yok,gaita tahlili filan yaptırdım parazit vardır diye,temiz çıktı.bir ara iştah açıcı şurup kullandım gerçekten çok yemek yemeye başlamıştım o sıralar ve 1-2 kilo almıştım kısa sürede sonra şurubun yan etkileri beni mahvedince bırakmak zorunda kaldım ama doktorum bana kilon gayet yeridne alıp napıcaksın böyle iyi diyolar da boyumda 1.80 olunca görüntü pek hoş olmuyo bi un çuvalı kadarım kısaca akljsfhsakhfa :D
1 haftada 5 6 kilo aldırcak ilaç var :D prakten çok fena yemek yedirir gece tencere başında makarna kaşıkladıgımı bilirim + çok fena uyutur :D
aslen alerji ilacıdır yan etkisi iştah ve uyku :D ee yiyip yiyip uyuyuncada kilo yapıyo :)
bende aynı şekilde kilo alamıyorum,günde 7 öğün falan rahat..
Ama yediklerimde hep ağır şeyler.
böyle iyide ilerde basımıza sorun açmazsa benim için sorun yok :)
varsa çözümü takip ediyorum :):)