En basitinden senin araba var Alper.
En basitinden senin araba var Alper.
IN BOOST WE TRUST
***** sitede iki ilan var birisi 21 diğeri 22 lira civarı istiyor. Bu arabalar hakkında bilgisi olan varmı birinde pert kaydı varmış ama diğerinin durumu meçhul
ikisi aynı araba zaten. Plakalarına bak. İkiside Antalya plakalı. Motoru düzgünse roll için alınır. 5-6 bin e güzel gider. Ama satamazsın söyliim.
IN BOOST WE TRUST
hakkaten aynı plakaymış dikkat etmedim, zaten megan Rs alınmamasının sebebi yada bu tip arabaların içinde öncelikli tercih olmamasının sebebi galina piyasası
Uzun zamandır takip ediyorum galiba ikinci eli çok yavaş ilerleyen bir araba bu.
30-32 istedikleri arabaları 25 lere kadar çektikleri oluyor (şu güne kadar satılık) durumlarına. Onda bile satamayıp fiyatı tekrar eski haline getiriyolar
Aslında güzel araba ama satması bayağa zor gibi.
Şu anda çok param olsa başka araba alacak. O 20 ye verilen arabayı alırım. 20 daha harcarım stage 3 cupralara sıkarım. Çok rahat. 4000 e motor içi biter. 5000 turbosu 2000 beyini 1000 manifoldu 1000 intercoolerı 1000 komple egzostu. 1000 de enjektör desen geri kalanı lastik amortisör ve işçilik vs.
IN BOOST WE TRUST
Fiyatıda güzel derken.? Bütçen nedir ona göre önerelim. 37.5 verebileceksen yapılı araba var işte Alperin arabası İzmirde. 30 a alsan üzerindekileri yapmaya kalksan gene sana 37 ye mal olacak. Ben her türlü kefilim arabasına.
IN BOOST WE TRUST
Düzgün ama yüklenmemiş araba bulursun o paraya. SFK düzgün bir arabaydı satılana kadar. Alan apache çıkmış ama düzeltilir. Fiyatta fena değil. Baktırılabilir.
Renault Megane 2.0 RS 2006 Model 34.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 104383095
IN BOOST WE TRUST
Şuan dikkatimi çeken Alper abinin arabayla CEU plakalı olan.Bu ay kendi arabamı veriyorum.Ocak başı gibi bütçem netleşir tam olarak.
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 102352726
33 yazmış kaza boya yok diyor. hiç boya yoksa bu aracın fiyatı çok iyi. pazarlık şansınıda bir denersin. kmde düşük. bence kaçmaz.
bütçe yetse bende alper abinin araç derim. ama yetmiyorsa bu araca bak bi pazarlık et derim. kazasız boyasız mavi ve 80binde bence çok uygun fiyatı. gerçekten boya yoksa on.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yoo alınır binilir aslında. o fiyata o araba çok ucuz. kaydı kuydu olmayanı zaten 10 lira daha pahalı zor bulursun. 25 lira bütçen varsa alınır çünkü aldığın gibi bi kaç ufak tefek para harcanır 25e mâl olur düzgün hale getirmek. 25 liraya düzgün rs demek bedava demek.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)