User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
188 sonuçtan 172 ile 188 arası

Konu: Megane RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kapansın konu. Emre kardeşimden de arkadaşlarından da özür diliyorum. Gereksiz sıkıcı laflar dönüyor. Gerçekten gerek yok. Dediğim gibi düzeltin arabanızın enjektörlerini temiz temiz binin. Enjektör değişiminden sonra arabanın çehresi değişecektir. Şu anda enjektör arızası yüzünden kısıyordur herşeyi. Hayırlı satışlar.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi kıvırmak yersiz açıkca söylüyorum sen direk onu alıp ne yapıcaksın işe yaramaz roccoya geçilen RS dedin direk kötüledin evet haklısın 400 tl lik enjektörü yok bu araba alınmaz Artı olarak şimdi sana sen antepde şuraya git atakan tarkan yılmaz doğan emre erdana de diyecem ama oraları yazarsam sabah sürer Biz konuyu kapatmıştık ve sen haklı çıkmadın o araba alınmaz değil o yüzden haklıda değilsin artık yazmayalım şuraya sıkıldım... Ha bazı arkadaşlar alper abinin mizacı öyle şu bu , ben kimseyi böyle kabullenmek zorunda değilim bana sert yada bilmiş yada artist kimse konuşamaz mizacıda ne olursa olsun ben onu bilmek zorunda değilim saygıdır esas olan... Cümleten iyi akşamlar konu kapansın burda
    Herşeyi yanlış anlamışsın. Ben Tuğcan a git Alper Dora diye sor dediğim zaman benim nasıl biri olduğumu sor diye söylemedim. Sürekli kaldığım oteldir sürekli gelirim Gaziantep e demek istedim. Yoksa reception daki adam benim nasıl biri olduğumu nereden bilecek. Akşam oturup adamla terasta kafa mı çekiyoruz.

Bi de şu var ben kimseye artist artist yazmadım lafını düzeltirsen sevinirim. Size ne efelendim ne hakaret ettim. Düzgün düzgün tartıştım. Dediklerim doğru ya da yanlış çıktı ama kimsenin kişiliği için bir saygısızlık etmedim. O yüzden efelenme bence.
    IN BOOST WE TRUST

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herşeyi yanlış anlamışsın. Ben Tuğcan a git Alper Dora diye sor dediğim zaman benim nasıl biri olduğumu sor diye söylemedim. Sürekli kaldığım oteldir sürekli gelirim Gaziantep e demek istedim. Yoksa reception daki adam benim nasıl biri olduğumu nereden bilecek. Akşam oturup adamla terasta kafa mı çekiyoruz.

Bi de şu var ben kimseye artist artist yazmadım lafını düzeltirsen sevinirim. Size ne efelendim ne hakaret ettim. Düzgün düzgün tartıştım. Dediklerim doğru ya da yanlış çıktı ama kimsenin kişiliği için bir saygısızlık etmedim. O yüzden efelenme bence.

Tamam konuyu bende kapatıyorum yoksa uzaar gider benim açımdan sorun yok artık.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir deki HSS plakalı siyah cam tavansız olanla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar?

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Falmor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir deki HSS plakalı siyah cam tavansız olanla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar?
    bilgimiz yok. sağlam bir çizik olduğunu duydum aracı almayı düşünen birinden. araç boyasız tabi o çiziklerle binersen. yaptırırsan sen aldıktan sonra boyalı olur. ama yok bende öyle binerim yeterki boyasız olsun diyorsan çizikler rütuşluk çizikler değilmiş. bende bakanın yalancısıyım. onun dışında temiz olduğu hakkında duyum aldım. bi kompresyon testi yaptırır anlarsın zaten motorun iyi olup olmadığını.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

KALENDAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu maslaktaki pert megane rs i kullanıp donanım haberde yazan adamın salladıklarını alıntı yapıp paylaşmakta büyük meziyet doğrusu

madem fikrin yok koca yazıyı kopyalamana gerek yok. hadi kopyaladın bari alıntı olduğunu belirt.

neyse alıntın: http://forum.donanimhaber.com/m_28672835/tm.htm

ta 2008de o pert cacıklar cacığı bozuk rsle kıyas yapan adamdan alıntı yaptığını belirtseydin keşke.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu maslaktaki pert megane rs i kullanıp donanım haberde yazan adamın salladıklarını alıntı yapıp paylaşmakta büyük meziyet doğrusu

madem fikrin yok koca yazıyı kopyalamana gerek yok. hadi kopyaladın bari alıntı olduğunu belirt.

neyse alıntın: Sizin için Megane RS test ettim buyrun

ta 2008de o pert cacıklar cacığı bozuk rsle kıyas yapan adamdan alıntı yaptığını belirtseydin keşke.
    okadar detaylı bilmiyorum alındı kopyalamayı bu şekilde arkadaşa yardımcı olmak istedim sonuçta para vericek pert oldugunu flan bilmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KALENDAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okadar detaylı bilmiyorum alındı kopyalamayı bu şekilde arkadaşa yardımcı olmak istedim sonuçta para vericek pert oldugunu flan bilmiyorum
    o konudaki aracı incelersen megane rs tamponları bile yok. dayamılar normal megane tamponlarını. zaten o aracın hakkında çok badireler duyduk. yani bozuk bir araçla çıkıp yaptığı kıyaslama ne kadar doğru ve bilgi verici olabilirki o adamın? zaten sağlam olsa aracını tamire bıraktığın hangi adam sana al megane rs gazlarsın diyip verir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o konudaki aracı incelersen megane rs tamponları bile yok. dayamılar normal megane tamponlarını. zaten o aracın hakkında çok badireler duyduk. yani bozuk bir araçla çıkıp yaptığı kıyaslama ne kadar doğru ve bilgi verici olabilirki o adamın?
    Kesinlikle öyledir söylemiş oldugum gibi yardımcı olmaya çalıştım ama olmadı zaten benimde aklımda şüpheler olmadı degil megane rs brembo fren sistemi var nasıl typer ondan önce durabiliyor asla sizin aracınızı rs kötülemiyorum hemen siliyorum yazıyı kusura bakmayın

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgimiz yok. sağlam bir çizik olduğunu duydum aracı almayı düşünen birinden. araç boyasız tabi o çiziklerle binersen. yaptırırsan sen aldıktan sonra boyalı olur. ama yok bende öyle binerim yeterki boyasız olsun diyorsan çizikler rütuşluk çizikler değilmiş. bende bakanın yalancısıyım. onun dışında temiz olduğu hakkında duyum aldım. bi kompresyon testi yaptırır anlarsın zaten motorun iyi olup olmadığını.
    Sağol Gökhan.Fotoğraflarında belli olmuyor çizik ama yazmış sahibide çizik var diye zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KALENDAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle öyledir söylemiş oldugum gibi yardımcı olmaya çalıştım ama olmadı zaten benimde aklımda şüpheler olmadı degil megane rs brembo fren sistemi var nasıl typer ondan önce durabiliyor asla sizin aracınızı rs kötülemiyorum hemen siliyorum yazıyı kusura bakmayın
    sağolasın benim megane rs im yok. eskiden vardı. ama hakkı yenicek bir araç değil doğrusu. yol tutuş ve özellikle frenleme konusunda şuanda ne son çıkan typerlar ne başka araçlar. kendi sınıfında en iyisi bu. hatta pist konusundada megane rsin rekorunu gene megane rs kırdı. bu sınıfta şimdilik en iyisi bir çok dalda.

ama modifiye derseniz. tabiki typer için malzeme bulmak zibil gibi. o konuda 3-5 adım önde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağolasın benim megane rs im yok. eskiden vardı. ama hakkı yenicek bir araç değil doğrusu. yol tutuş ve özellikle frenleme konusunda şuanda ne son çıkan typerlar ne başka araçlar. kendi sınıfında en iyisi bu. hatta pist konusundada megane rsin rekorunu gene megane rs kırdı. bu sınıfta şimdilik en iyisi bir çok dalda.

ama modifiye derseniz. tabiki typer için malzeme bulmak zibil gibi. o konuda 3-5 adım önde.
    Kesinlikle yabana atılıcak bir araç degildir ki siz gerçek kullanıcısısınız araçı alıcak arkadaşa en doğru bilgiyi aktara bilirsiniz burdan şunu anlıyorum kopyala yapıştır yapmamak gerekiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane ince detayları olan bir araba. Öyle direk type R daki gibi parçayı takmadan kaputun içine atıpta güç alamıosun. K20 o konuda çok daha iyi bir motor. Herşeye iyi cevap veriyor.
    IN BOOST WE TRUST

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gkacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle ben o bahsettiğiniz aracın sahibiyim kendi adınıza konuşun Kimsenin alıp almıcağı sizi ilgilendirmez ben zaten sorgulamada bildiğim herşeyi doğru düzgün yazdım hiç birşeyini saklamadım bi kaç sorum var 1 aracın Ankara'daki araç olduğunu nasıl anladınız ????? 2 merdamıdır nedir neler takmış?????? 3 şanzımanı değiştirmediğimi nereden biliyorsunuz???? Yapmayın Allah'ınızı severseniz adamlar önü olmayan vti lere 24 25 bin istiyorlar bence 10 airbag camtavan esp asr kısacası full donanıma sahip bi araba için bu para çoksa dicem bişey yok zaten anlayamadığım şeyde şuu ne yani 21 bine hiç hatasız kız gibi masrafsız bi araçmı bekliyor insanlar yok öleeeeee bir dünya
    aracınız hayırlı olsun inşallah satılır fakat bildiklerimizi anlatmamızın nedeni alan kişinin bunları bilip kontrol edip alması ,siz olsanız arkadaşlarınıza bunu yapmazmısınız ha düzeltiyseniz zaten soranlara söylersiniz . aracın ankaradaki araç oılduğunu biliyorum çünkü o iğrenç body kiti sökerken yanlarındaydım . şansımanını kırmadıysa siz almadan önce siz o şansımanın ne olduğunu bilemezsiniz ve düzeltemezsiniz ama ben içindekini biliyorum hatta size kaza resimlerinide gösterebilirim siz almadan önceki bende mevcut çok bir kazası yoktu açıkcası ama ondan önceki kazasında zaten ne olduysa oldu toplama adına düzgün toplanmadı amaç farklıydı çünkü , o paraya zaten normal o araba ama alan kişinin son parasıysa ve düzgün alıyorsa siz nasıl rahat edersiniz orasını bilemem fakat alan kişi toplayacak paraya sahip ise o zaman mantıklı ,anlatmak istediğim parayı kolay kazanmıyoruz biri gider son parasını bu arabaya yatırır bunun vebalinide ben çekemem bana soran kişiye yalan söylemem.

yineliyorum istediğiniz para çok değil ...

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gkacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak abi ben size yada burda yazılanlara kızmıyorum ama neden herşeyden gayet emin yazılıyor ben buna takıldım haklı olabilirsiniz aracı almayı düşünen arkadaş zarar görmesin diye düşünüyorsunuz ben aldığımda turuncu değil sarıydı almak zorunda kaldım alacağım vardı mecburen aldım yok ben alınır yazdığınızı gördüm size değildi lafım zaten
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracınız hayırlı olsun inşallah satılır fakat bildiklerimizi anlatmamızın nedeni alan kişinin bunları bilip kontrol edip alması ,siz olsanız arkadaşlarınıza bunu yapmazmısınız ha düzeltiyseniz zaten soranlara söylersiniz . aracın ankaradaki araç oılduğunu biliyorum çünkü o iğrenç body kiti sökerken yanlarındaydım . şansımanını kırmadıysa siz almadan önce siz o şansımanın ne olduğunu bilemezsiniz ve düzeltemezsiniz ama ben içindekini biliyorum hatta size kaza resimlerinide gösterebilirim siz almadan önceki bende mevcut çok bir kazası yoktu açıkcası ama ondan önceki kazasında zaten ne olduysa oldu toplama adına düzgün toplanmadı amaç farklıydı çünkü , o paraya zaten normal o araba ama alan kişinin son parasıysa ve düzgün alıyorsa siz nasıl rahat edersiniz orasını bilemem fakat alan kişi toplayacak paraya sahip ise o zaman mantıklı ,anlatmak istediğim parayı kolay kazanmıyoruz biri gider son parasını bu arabaya yatırır bunun vebalinide ben çekemem bana soran kişiye yalan söylemem.

yineliyorum istediğiniz para çok değil ...
    Abi bak benden yaşça büyüksün daha tecrübe sahibisindir ben zaten alıcak olanın mağdur olmamasını istiyorsunuz haklısınız demiştim ancak ben kimseye elinde kalacak ilk marşada patlıcak araba satmıyorum ben sadece şanzumanı biliyorum deyince sinirlendim biras nerden biliyo acaba benim şanzumanı doğrayıp yeniden yapmadığımı diye düşündüm nese burda kalp kırmaya gerek yok diye düşünüyorum herkeze ii forumlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu hortlatmak gibi olmasında stage 3 rocco yok diyenler bukadar net ve emin konuşulmasın bu tarz şeyler , çünkü bi gözü karalığa az bi cebin doluluğuna bakar ankarada stage 2+ olan bi rocco 240hp idi son verisi 260küsürlere dayanmışlar dediğim gibi bu işin sonu yok tamamen bu işin sınırı cebindeki destenin kalınlığı kadar , ayrıca roccoya geçilmesi antepteki aracın evet o doluluğa rağmen biraz ağır hezimet olmuş da belki çok basit 1-2 dokunuş ile üzerindekileri tam anlamıyla kullanmaya başlayabilir ve efsane ye merhaba demek zorunda kalabilirsiniz , sonuç olarak bi basınç valfi bozulsa turbon normal değerlerinde çalışmaz ve geçilirsin bu bukadar basit...

ama normalde sağlıklı stock bir MRS 220-230 civarındaki roccoya geçilmiyor hatta pilotajınız iyiyse boyboy sallarsınız deneyip görenlerdeniz... kolay gelsin herkese kimse kimseye haklısızlık yapmasın eşşek kadar adamlarız burda yakışmıyor omuz omuza olacağımıza karşılklı köstek olmalar... hadi eywallah
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)