editted...
Printable View
editted...
alper usta ben sana diyeceğimi dedim sen benim arabam hakkıında atıp tutma yeter saol ilk başta yardımseverlik gibi davrandın ama sonra arabama salladın ne anladım ben senin iyiliğinden kendini benim yerime koy düşün bi sen nederdin acaba ?
servistekiler megane rs hakkında tecrübeli olmadıklarından öyle sanıyorlar. ama stoklarda kahverengi yok. üretimden kaldırdı reno. sipariş etselerdi mavi gelirdi. hatta sen fiyat al pahalı söylerlerse ben sana 4lü takım 450ye alırım servisten dedim. gene diyorum.
editted...
Ozaman neymiş biz aracı tavsiye ettiğimizde bilip bilmeden 400 liralık bir enjektör için o ARABAYI ALIP NE YAPACAK ROCCOLARAMI GEÇİLECEK demeyecekmişiz bu yaşta birşey daha öğrenmiş oldun. ARtı roccoyu kral yapmadık sen senin RS i kral yapmaya çalıştın bizimkini çöp bizde aslanımıza sahip çıktık arkasında durduk. Demekki 10 bin harcamaya gerek yok 400-500 e bu megane rs yürür. Biz yürüdükten sonra ilandan kaldırmayalım seninkiyle aynı fiyatı yazalım hakkı olmayan paraları isteyelim yani
Alper abinin yardımseverliğine laf ettirmem çünkü biz megane rs aldıgımızda ilk napıcagımızı sordugumz kişi alper abiydi
Bize dedi intercoolerı one alıcagnz ecu fast yazılım iskender downpıpe komple egzost vs bızde randevu aldık maslaktan iskender usta dan
O gun geldgmzi soledık alper abi işini gucunu bırakıo geldı bızzat ilgilendı bız ızmıte donduk ertesı gun tekrar gıttı aracı aldı ecu faste gotrdu aracta arıza ısıgı vardı
Yurtdısından yazılmcıyla konustu kendı aracndan cıhazını sokup sorunun ne oldugunu buldu
Baska bır gun yazılımla ilgili geldık alper abının cıhazı lazım oldu bursaya işe gıdıyordu yoldan gerı dondu vr maslaga geldı bır gun soraya erteledı işini hakkını odeyemeyız o konuda bn yardımcı olmucagını dusunmuyorum bir megane rs e
Seve seve yardmcı olur benım dusuncem bunlar bazen burda yazdgı yazıları objektıf yazdıgından art mıyet varms gıbı oluo ama halbuki yok kımse kırmasın bırbırını
Bilgi paylasınca guzel deyıp sonlandırıyorum elımzden geldgnce bu forumdan herkese yardmcı olmaya calısırm herzaman saygılar
Size yardım ettiğine eminim o konuda bir sorun yok belki bizim emrenin mesajını görmemiştir farketmemiştir vs. Sorun şu kendi yardım etmediği uzakta olan bir araca çöp muamelesi yapması. Zaten kendi bize bir şekilde yardım etmiş olsa bu tip talihsiz ve çok saçma cümle kurmazdı sanki bu araç alınmazmış gibi konuşmazdı ? şimdi siz bir enjektör için bukadar temiz bir araca bunu alıp ne yapıcan dermisiniz ?
Enjektor için arba kotu olmaz degıstırıp daha iyiye gidilenilinir yazılımla tam konuya vakıf olmadgn ıcın bişey demek istemıyorum enjektor için araba kotu dememıstır arac iyi gitmiyor demıs olabılır bnde bılmıorm kendısı yazar simdi
Sizde ortayı bulun artık yası olan ınsanlarız konusp anlasmak lazım :)
Arkadaslar Alper abiyi(kelalper) tanimadan etmeden onun insanlarin kotulugunu istedigini dusunmeniz cok yanlis bana yaptigi yardimlardan bunu net soyleyebilirim aracimin duzgun yurumesi icin tuttu beni kolumdan kendi goturdu isini gucunu birakti geldi yardim etti.Evet aracida belki en iyi belki sayili yuruyenlerdendir o da dogru.Yalnizca videoda gordugunden dolayi yaptigi yorumu insanlarin arabasini kotulemek gibi dusunmeniz cok buyuk hata.Burada olsaniz emin olun sizin icinde isini birakir gelir kosturur bence haksizlik ediyorsunuz.Internette yazi dilinde mimik yok tarz yok yanlis anlamaya sebebiyet veriyor buda.Ayrica herkesin arabasi degerli bana benim arabami kullanip elestirdi hic bir zamanda kotulemek icin degil yardim etmek icin yapti buyugumdur sozunu dinledim onun dedikleri dogrultusunda gelistirdim aracimi.Cok tesekkur ediyorum sayesinde aracim fazlasiyla iyi yuruyor.Bence polemige gerek yok hepimiz birbirimize yardim icin burdayiz sonucta.
Haklısınız size yardım etmesine birşey demiyorum ancak tekrar alıntı yapıyorum , RS konusunda herşeyi bilebilir edebilir size yardımda edebilir ancak kız gibi arabaya böyle bir yorum yapamaz enjektör için... Ben yaptırmam yani yaparsa objektif olmaz doğrucu olmaz. Bize de insanları kandırmayın diyemez bilmediği bir araç için bu araç istanbulda ankarada değil gaziantepde onun bilmesinin imkanı yok 1000 tane video izlesede bilemez bunuda herkes biliyor.
Artı olarak ekliyorum siz aracınızı buraya koyun zaten onun mizacı övünmek yazdıklarını siz tarafsız okursanız anlarsınız , sizin aracınıza şununa bununa ben yardım ettim eksikleri vardı tamamladım yazar ve destek verir. Doğal olarakda yapması gereken bu. Bizim kızmamızın sebebi her RS'i bilemez hele yardım etmediği görmediği binmediği RS'i hiç bilemez bu konuda anlaşalım
yardım konusunda bende burda birinin yardım etmeyeceğine inanmıyorum açıkcası , burası evimiz burda tartışıyoruz gibi düşünün sonuçta yanyana gelince inanın hepsi unutuluyor ...
Ayriyetten Emre banada sordun ben sana yetkili serviste orjinal enjektoru iste ama mavi seritli de getirirler demistim yanlis hatirlamiyorsam yani numaraya ihtiyacin yok ayni numara sadece eskisi uretilmiyor yani mavisi gelecekti sana.servistekiler bilmiyor eskisiyle yenisinin degistigini zaten az olan bi araba belkide hic gormemislerdir bile yeni mavi seritli enjektoru.Keske o zaman siparisi verseydin bazen ellerinde olmuyor getirttim bende mesela bursadan gelmisti sanirim
:) Usta işte yeri gelmişken yazayım meclisten dışarı memleketimi çok seviyorum ancak böyle ortamlardada bize laf söyletiyor diye çok sinir oluyorum bazen. Burayı hala köy sananlar oldukca bu çaba da bitmez. Çok şükür kendi çapımızda takılıyoruz memleketimizde :) herşeyimizde var.
Tarafsiz okuyunca kotuluyor gibi gozukebilir o da internet dilinden kaynaklaniyor yuz yuze tanisaniz zaten kesinlikle sever ve soylediklerini ne anlamda algilamaniz gerektigini daha iyi anlarsiniz bence konu uzamamali herkes hata yapabilir ben iki tarafta hatali demiyorum ama yanlis anlama var diyorum.Ayrica emre dedigim gibi sana boyle boyle diye yazmistim diye hatirliyorum yanlissam duzelt lutfen,yardim etmediniz dedin diye soruyorum sadece polemik degil kesinlikle?
Belki bilgiler yenilenmemis olabilir gerci ben kutularin icini actirtip mavi olduguna emin olup almistim ama acilan kutulardan kahverengi cikti dendigini hatirlamiyorum.Hatta once mor getirttiler dizelinmis galiba :) o yuzden 2.kez dogruyu getirtirken icine baktirdim parcayi rs enjektoru kutusuna koymuslar o is bilmeyen adamlar nasil olduysa :)
Yok o sana yardım etmediniz demedi kelalpere yardım etmedin dedi. Yoksa emre sorduğu zamanlarda sitede şimdi birtek gökhanRS saolsun onu hatırlasamda en az 5-6 kişi yardımcı olmaya çalışmıştı. Kelalperde olmuş ancak bizim emre hatırlamıyor. Dedigin gibi konu uzamasın biz onu o bizi tanımıyor en iyisi herzaman yapıcı olmak bir malı kötülemek çok kolay ama ayıp o yüzdendir bizim tepkimiz. Geçti gitti. Konuyu açan arkadaşda kusura bakmasın sorgulama tartışmaya döndü
Bencede onemli olan bilgi paylasimi sorun yaratmak degil kimsenin araci.Bu arada konuya dipnot benimde aracim ilanlarda gercektende duzgun :)
Düzgün olmayan rs yok zaten rslerin hemen hemen hepsi maşallah ok gibi çünkü apaçilerin elinden geçen onların tercih ettiği bir araç değil. İnşallah sizde değerinde gönül rahatlığıyla satarsınız :)
editted...
way arkadaş konuyu nerden yanlışlıkla hortlattıysam yaa :)
boşverin iki kuruş teneke parçası için gerek yok arkadaşlar...
fiyattını hiçbir zaman anlayamadığım araba neredeyse hepsi 2005 model .20,000 den 40,000 kadar fiyatları var. herhalde kazasız stock olanı 30,000 dir diye bir ortalama kurdum kafamdan.ekşi sözlük gibi oldu.
Alper Bey madem gelip gidiyorsunuz Gaziantep'e ilk geldiğinizde buyrun misafirimiz olun görüşelim. . . Araçlarımızı Rsimizi roccomuzu vs diğerlerini görün Tanışalım fikir alışverişinde bulunalım sanal ortamda belki söylemek istediklerinizi ifade edemediniz veya yanlış anlaşıldınız ama rocco rs olayında yine de yanlış bir cümle kullanmış olduğunuzu düşünüyorum... En kısa zamanda görüşmek üzere...
konu gereksiz oldu alper abimizde sahsen tanımam ama yardım sever biri oldugu konularda sikar konusuda uzamnlık alanı rs olunca fikirde bulunmus diğer arkadaslarda alındılar halbukı rsleri en güzel 3 aracdan biri bence lafın özü gereksiz yere tasındı laf yarın öbür gün muhabbet esnasında fikirler paylaşılacaktır zaten kırıcı olmamk gerekir hayırlı forumlar
Benzini shellden alicaz artik :)
Ben ilanımı kaldırdım :D selamlar
Şimdi kıvırmak yersiz açıkca söylüyorum sen direk onu alıp ne yapıcaksın işe yaramaz roccoya geçilen RS dedin direk kötüledin evet haklısın 400 tl lik enjektörü yok bu araba alınmaz :) Artı olarak şimdi sana sen antepde şuraya git atakan tarkan yılmaz doğan emre erdana de diyecem ama oraları yazarsam sabah sürer :) Biz konuyu kapatmıştık ve sen haklı çıkmadın o araba alınmaz değil o yüzden haklıda değilsin artık yazmayalım şuraya sıkıldım... Ha bazı arkadaşlar alper abinin mizacı öyle şu bu , ben kimseyi böyle kabullenmek zorunda değilim bana sert yada bilmiş yada artist kimse konuşamaz mizacıda ne olursa olsun ben onu bilmek zorunda değilim saygıdır esas olan... Cümleten iyi akşamlar konu kapansın burda
konu şu şekilde kapansın istiyorum bahsi geçen araba sahibi olarak ve 400 500 neyse problem değil o enjektör yüzünden bu araba alınmıycaksa alınmasın bana hiç sorun değill ama kimse benim arabam hakkında atıp tutmasın soru sormak isteyen kişiler varsa sahibindende numaram var arasın sorsun ayıbı yok bu işin sanki bana tamirci sanki bana ecu cu sanki bana servis uzamanı kişimiş gibi birisi gibi o kişiye sorulupta aranmıyayım anlıyan kişi gelir servisine götürürü baktırırı arabaya oyle 1300 km den sallamayla olmaz bu işler arabanın piyasası belli zaten boş fiyatına çıtırına dolu araba veriyoruz allahtan belasınımı arıyo alıcak kişi kısmet kimeyse alır zaten o kişi bana sorun değil arabamdanda süper şekilde memnunum alıcak kişiseye de o enjektörü alıp vericem zaten yeter artık bıktım bu muhabbetten
b.k atılmayan rs varmı , açık açık yazılmasada özelden v.s her rs 'e b.k atılıyor bunlarıda hepimiz biliyoruz fakat elde delil yok nedense sadece lafla araba kötüleniyor ( bunun alperle alakası yok o en azından fikirlerini açıkca söylüyor ve tartışılıyor ) . Ben bir araba hakkında yorum yapıyorsam ya görmüşümdür yada elimde birşeyler vardır ( resim gibi ) fakat millet çekememezlikten aracı pert bile ediyor ama benim umurumda değil açıkcası çünkü ben aracımı keyfe keder aynı zamandada 4 kapı ihtiyacından satılığa koydum mesela ve aracım KEYFE KEDER BOYALI bunuda belirtmiştim zaten ilanımda ve nettde plakamı veya ismimi yazın aracım en çok bilgi alabileceğin rs olacaktır çünkü satılmış satılmamış umurumda değil açıkcası 2. arabayı alırsam zaten 6 yıl sonra oğlum biner ..
özeli felan geçtim ben abi alen açıl söylenmesi zorumuza giden satılmazsa satılmasın yoksa sorun değil bize ama bu şekilde muamele olması sıkıntı yarattı bize mekanik sonuçta 400 500 tl lil parça yüzünden arabası alınmaz denilince sende olsan zoruna gider ki bunu forumun belli adamlarından yapması acı verici güya yardımseverliğin en düzeyde olduğu bi site tabiki kişiler çoğunluğu etkilemez ama beklemedik kişilerden olması ayıp oldu neyse abi ben söylüyceğimi soyledim zaten alan hayrını görsün alanda olmazsa ben hayrını zaten görüyorum çok şükür
megane rs mı deıd bırı :D
http://instagram.com/p/SO02I6nxie/
allahım esirgesin yarın bende güncel fotoları eklicem siteye inşallah
edit: tartışmamak iyidir sorry.