User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
188 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Megane RS

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre bide şu var hani yardım etmio muşum ya. Arabayı aldığın zaman sorduğun hangi soruya cevap vermedim. Sana şunu yap bunu yap şunu tak demedim mi. Yalan söylüyorsam yalan söylüyorsun de.

Rocco konusuna gelince de Dünyada eşi benzeri olmayan rocconuz var güle güle binin kazasız belasız kardeşim.

Emre bilmediğim şeyin cevabını istiyorsun benden. Ben sana diyorum ki bende zaten standart kahverengi enjektörler var eski tip millette sorun çıkaran bende sorun çıkarmadan çalışan. Bilsem neden söylemiim kardeşim deli miyim. Paranoya yapmışsınız bu adam kendi arabasından başka hızlı araba olmasın diye. Yaw Alperin arabası var çiçek gibi İzmirde. İlkerin arabası var aynı şekilde. Zekinin arabası var düzeltmesi için uğraştım ayıptır günahtır.

Arkadaslar Alper abiyi(kelalper) tanimadan etmeden onun insanlarin kotulugunu istedigini dusunmeniz cok yanlis bana yaptigi yardimlardan bunu net soyleyebilirim aracimin duzgun yurumesi icin tuttu beni kolumdan kendi goturdu isini gucunu birakti geldi yardim etti.Evet aracida belki en iyi belki sayili yuruyenlerdendir o da dogru.Yalnizca videoda gordugunden dolayi yaptigi yorumu insanlarin arabasini kotulemek gibi dusunmeniz cok buyuk hata.Burada olsaniz emin olun sizin icinde isini birakir gelir kosturur bence haksizlik ediyorsunuz.Internette yazi dilinde mimik yok tarz yok yanlis anlamaya sebebiyet veriyor buda.Ayrica herkesin arabasi degerli bana benim arabami kullanip elestirdi hic bir zamanda kotulemek icin degil yardim etmek icin yapti buyugumdur sozunu dinledim onun dedikleri dogrultusunda gelistirdim aracimi.Cok tesekkur ediyorum sayesinde aracim fazlasiyla iyi yuruyor.Bence polemige gerek yok hepimiz birbirimize yardim icin burdayiz sonucta.

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee bunu alıp ne yapacak roccolara mı geçilecek. dolu ama yürümüyor.

Haklısınız size yardım etmesine birşey demiyorum ancak tekrar alıntı yapıyorum , RS konusunda herşeyi bilebilir edebilir size yardımda edebilir ancak kız gibi arabaya böyle bir yorum yapamaz enjektör için... Ben yaptırmam yani yaparsa objektif olmaz doğrucu olmaz. Bize de insanları kandırmayın diyemez bilmediği bir araç için bu araç istanbulda ankarada değil gaziantepde onun bilmesinin imkanı yok 1000 tane video izlesede bilemez bunuda herkes biliyor.

Artı olarak ekliyorum siz aracınızı buraya koyun zaten onun mizacı övünmek yazdıklarını siz tarafsız okursanız anlarsınız , sizin aracınıza şununa bununa ben yardım ettim eksikleri vardı tamamladım yazar ve destek verir. Doğal olarakda yapması gereken bu. Bizim kızmamızın sebebi her RS'i bilemez hele yardım etmediği görmediği binmediği RS'i hiç bilemez bu konuda anlaşalım
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yardım konusunda bende burda birinin yardım etmeyeceğine inanmıyorum açıkcası , burası evimiz burda tartışıyoruz gibi düşünün sonuçta yanyana gelince inanın hepsi unutuluyor ...

pejocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yılmaz abi metonolden haberimiz varmı ?

Birkaç kez rüyamda görüp sana sormuştum sende burası çok doğu buraya gelmiyo demiştin o mu metanol hani yüce metenol bizim ulaşamadığım hiç görmediğimiz bulamadığımız ahahhahahha
    geçen dükkanda su kesilince çırak arabayı metanol ile yıkamış...bol die savurganlıkta yapılmazki...)))

pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 KONYA

Ax Gti Turbo 1.6 lt. 0-400 best time ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayriyetten Emre banada sordun ben sana yetkili serviste orjinal enjektoru iste ama mavi seritli de getirirler demistim yanlis hatirlamiyorsam yani numaraya ihtiyacin yok ayni numara sadece eskisi uretilmiyor yani mavisi gelecekti sana.servistekiler bilmiyor eskisiyle yenisinin degistigini zaten az olan bi araba belkide hic gormemislerdir bile yeni mavi seritli enjektoru.Keske o zaman siparisi verseydin bazen ellerinde olmuyor getirttim bende mesela bursadan gelmisti sanirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pejocan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen dükkanda su kesilince çırak arabayı metanol ile yıkamış...bol die savurganlıkta yapılmazki...)))

Usta işte yeri gelmişken yazayım meclisten dışarı memleketimi çok seviyorum ancak böyle ortamlardada bize laf söyletiyor diye çok sinir oluyorum bazen. Burayı hala köy sananlar oldukca bu çaba da bitmez. Çok şükür kendi çapımızda takılıyoruz memleketimizde herşeyimizde var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zktrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayriyetten Emre banada sordun ben sana yetkili serviste orjinal enjektoru iste ama mavi seritli de getirirler demistim yanlis hatirlamiyorsam yani numaraya ihtiyacin yok ayni numara sadece eskisi uretilmiyor yani mavisi gelecekti sana.servistekiler bilmiyor eskisiyle yenisinin degistigini zaten az olan bi araba belkide hic gormemislerdir bile yeni mavi seritli enjektoru.Keske o zaman siparisi verseydin bazen ellerinde olmuyor getirttim bende mesela bursadan gelmisti sanirim
    Burdaki servis tanıdık daha önce getirdik kahverengi geliyo stoktada ööyle görünüyo dedi işinden anlamayan gereksizler onlar yüzüne 10 sayfa yazı yazdım buraya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısınız size yardım etmesine birşey demiyorum ancak tekrar alıntı yapıyorum , RS konusunda herşeyi bilebilir edebilir size yardımda edebilir ancak kız gibi arabaya böyle bir yorum yapamaz enjektör için... Ben yaptırmam yani yaparsa objektif olmaz doğrucu olmaz. Bize de insanları kandırmayın diyemez bilmediği bir araç için bu araç istanbulda ankarada değil gaziantepde onun bilmesinin imkanı yok 1000 tane video izlesede bilemez bunuda herkes biliyor.

Artı olarak ekliyorum siz aracınızı buraya koyun zaten onun mizacı övünmek yazdıklarını siz tarafsız okursanız anlarsınız , sizin aracınıza şununa bununa ben yardım ettim eksikleri vardı tamamladım yazar ve destek verir. Doğal olarakda yapması gereken bu. Bizim kızmamızın sebebi her RS'i bilemez hele yardım etmediği görmediği binmediği RS'i hiç bilemez bu konuda anlaşalım

Tarafsiz okuyunca kotuluyor gibi gozukebilir o da internet dilinden kaynaklaniyor yuz yuze tanisaniz zaten kesinlikle sever ve soylediklerini ne anlamda algilamaniz gerektigini daha iyi anlarsiniz bence konu uzamamali herkes hata yapabilir ben iki tarafta hatali demiyorum ama yanlis anlama var diyorum.Ayrica emre dedigim gibi sana boyle boyle diye yazmistim diye hatirliyorum yanlissam duzelt lutfen,yardim etmediniz dedin diye soruyorum sadece polemik degil kesinlikle?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burdaki servis tanıdık daha önce getirdik kahverengi geliyo stoktada ööyle görünüyo dedi işinden anlamayan gereksizler onlar yüzüne 10 sayfa yazı yazdım buraya

Belki bilgiler yenilenmemis olabilir gerci ben kutularin icini actirtip mavi olduguna emin olup almistim ama acilan kutulardan kahverengi cikti dendigini hatirlamiyorum.Hatta once mor getirttiler dizelinmis galiba o yuzden 2.kez dogruyu getirtirken icine baktirdim parcayi rs enjektoru kutusuna koymuslar o is bilmeyen adamlar nasil olduysa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok o sana yardım etmediniz demedi kelalpere yardım etmedin dedi. Yoksa emre sorduğu zamanlarda sitede şimdi birtek gökhanRS saolsun onu hatırlasamda en az 5-6 kişi yardımcı olmaya çalışmıştı. Kelalperde olmuş ancak bizim emre hatırlamıyor. Dedigin gibi konu uzamasın biz onu o bizi tanımıyor en iyisi herzaman yapıcı olmak bir malı kötülemek çok kolay ama ayıp o yüzdendir bizim tepkimiz. Geçti gitti. Konuyu açan arkadaşda kusura bakmasın sorgulama tartışmaya döndü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede onemli olan bilgi paylasimi sorun yaratmak degil kimsenin araci.Bu arada konuya dipnot benimde aracim ilanlarda gercektende duzgun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzgün olmayan rs yok zaten rslerin hemen hemen hepsi maşallah ok gibi çünkü apaçilerin elinden geçen onların tercih ettiği bir araç değil. İnşallah sizde değerinde gönül rahatlığıyla satarsınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzgün olmayan rs yok zaten rslerin hemen hemen hepsi maşallah ok gibi çünkü apaçilerin elinden geçen onların tercih ettiği bir araç değil. İnşallah sizde değerinde gönül rahatlığıyla satarsınız

Tesekkur ederim cok km yapmaya basladim gunluk kiyamadigim icin satiyorum yada bunuda tutup lpg spec bi arac daha alacagim hayirlisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    editted...
    IN BOOST WE TRUST

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    way arkadaş konuyu nerden yanlışlıkla hortlattıysam yaa

boşverin iki kuruş teneke parçası için gerek yok arkadaşlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyattını hiçbir zaman anlayamadığım araba neredeyse hepsi 2005 model .20,000 den 40,000 kadar fiyatları var. herhalde kazasız stock olanı 30,000 dir diye bir ortalama kurdum kafamdan.ekşi sözlük gibi oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw ben arabanızın kasası için bişey dedim mi. Motoru için kırık dedim mi? Performansı hakkında yazı yazdım. Roccoya mı geçilsin dedim. Eee ne çıktı hala enjektörünüz arızalı gitmesi gerektiği kadar gitmiyor çıktı. Yani neymiş ben yalan söylemiyormuşum. Arabası düzgün olan eksiği gediği olmayan arabayı neden kötüliim. Desen kendi arabanı satacaksın ondan arabamın ilanı bile yok şu anda. Satmayı falan da düşünmüyorum.

Merak etme Gaziantepi çok iyi bilirim. 98 yılından beri tekstille uğraştığım için gider gelirim. En azından yiğenim sizin oraya hatrı sayılır bir aileye damat geliyor. Haftaya burada düğün yapıcaz. Bana Gaziantepi anlatmana gerek yok. Tuğcan resepsiyona git Alper Dora de bilirler.
    Alper Bey madem gelip gidiyorsunuz Gaziantep'e ilk geldiğinizde buyrun misafirimiz olun görüşelim. . . Araçlarımızı Rsimizi roccomuzu vs diğerlerini görün Tanışalım fikir alışverişinde bulunalım sanal ortamda belki söylemek istediklerinizi ifade edemediniz veya yanlış anlaşıldınız ama rocco rs olayında yine de yanlış bir cümle kullanmış olduğunuzu düşünüyorum... En kısa zamanda görüşmek üzere...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu gereksiz oldu alper abimizde sahsen tanımam ama yardım sever biri oldugu konularda sikar konusuda uzamnlık alanı rs olunca fikirde bulunmus diğer arkadaslarda alındılar halbukı rsleri en güzel 3 aracdan biri bence lafın özü gereksiz yere tasındı laf yarın öbür gün muhabbet esnasında fikirler paylaşılacaktır zaten kırıcı olmamk gerekir hayırlı forumlar
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzini shellden alicaz artik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)