User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
188 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Megane RS

emre erdana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanesi 132.02TL. Serviste minimum %10 indirim yaparlar.Parça numarası şu;

82 00 511 099
    allah senden razı olsun kardeşim...pazartesi alakta kurtulak
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre erdana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buradan da bu megane rs için o mavi şeritli enjektör neren bulurum bana yardımcı olacak kişi varsa sevinirim şu adamın dilinden kurtulak yeterki
    Boşver kanka ne enjektörü alanada bişe kalsın millette bokunu çıkardı hem tertemiz ok gibi olsun hem full dolu olsun roccolara boy boy atsın typerları geçsin , sorunsuz sıkıntısız servis bakımlı olsun eeee 30 liraya olsun... Adaletsizlik yani dolu ama temiz olmayan turuncu 35 olsun enjektörü eksik roccoya ilk yapıldığında geçilen 30 olsun yok öyle yağma bizimkide 35 olsun ilanı güncelle kaplatalımda turuncuya tam olsun kelalper abimizin referansından da yararlanırız belki çünkü o OK demeden türkiyede RS yürüyemez
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah senden razı olsun kardeşim...pazartesi alakta kurtulak
    Ne demek önemli değil

Enjektörde problem olduğunu nasıl saptadınız?
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes işine baksın ben onu istiyorum ben yapılısını 30 a verecem alan varsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne demek önemli değil

Enjektörde problem olduğunu nasıl saptadınız?
    enjektörleri kontrol ettirdim sıkıntılı olan var ve ben aynısını değilde daha iyisi die bahsettikleri mavi şeritliyi almak istedim ama bu ... seri numarasını öğrenemedim kimseden

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enjektörleri kontrol ettirdim sıkıntılı olan var ve ben aynısını değilde daha iyisi die bahsettikleri mavi şeritliyi almak istedim ama bu ... seri numarasını öğrenemedim kimseden
    ya kardeşim bu gün gibi hatırlıyorum. dedim ki sana git ruhsatınla yetkili servise şase numarasından ne çıkıyorsa onu sipariş et. zaten artık o mavi şeritliler geliyor. kahverengi üretimden kalkalı yıllar oldu. yani o numarayada ihtiyacın yoktu.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    editted...
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kardeşim bu gün gibi hatırlıyorum. dedim ki sana git ruhsatınla yetkili servise şase numarasından ne çıkıyorsa onu sipariş et. zaten artık o mavi şeritliler geliyor. kahverengi üretimden kalkalı yıllar oldu. yani o numarayada ihtiyacın yoktu.
    gökhan aynısından gelicek diye söylendi bana servisten yoksa alırdım zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper usta ben sana diyeceğimi dedim sen benim arabam hakkıında atıp tutma yeter saol ilk başta yardımseverlik gibi davrandın ama sonra arabama salladın ne anladım ben senin iyiliğinden kendini benim yerime koy düşün bi sen nederdin acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre bide şu var hani yardım etmio muşum ya. Arabayı aldığın zaman sorduğun hangi soruya cevap vermedim. Sana şunu yap bunu yap şunu tak demedim mi. Yalan söylüyorsam yalan söylüyorsun de.

Rocco konusuna gelince de Dünyada eşi benzeri olmayan rocconuz var güle güle binin kazasız belasız kardeşim.

Emre bilmediğim şeyin cevabını istiyorsun benden. Ben sana diyorum ki bende zaten standart kahverengi enjektörler var eski tip millette sorun çıkaran bende sorun çıkarmadan çalışan. Bilsem neden söylemiim kardeşim deli miyim. Paranoya yapmışsınız bu adam kendi arabasından başka hızlı araba olmasın diye. Yaw Alperin arabası var çiçek gibi İzmirde. İlkerin arabası var aynı şekilde. Zekinin arabası var düzeltmesi için uğraştım ayıptır günahtır.
    Ayıp günah olan binlerce kilometre uzaktan bilmediğin bir arabaya çamur atmaya çalışmak dalga geçer gibi bunu alıp napacak roccolaramı geçilecek demendir bence hemde o yaşta yapılmayacak bir ayıptır.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gökhan aynısından gelicek diye söylendi bana servisten yoksa alırdım zaten
    servistekiler megane rs hakkında tecrübeli olmadıklarından öyle sanıyorlar. ama stoklarda kahverengi yok. üretimden kaldırdı reno. sipariş etselerdi mavi gelirdi. hatta sen fiyat al pahalı söylerlerse ben sana 4lü takım 450ye alırım servisten dedim. gene diyorum.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buradan da bu megane rs için o mavi şeritli enjektör neren bulurum bana yardımcı olacak kişi varsa sevinirim şu adamın dilinden kurtulak yeterki
    2 takım getirttik Army'de söylemiş zaten 8200511099
    Türkiye sınırlarında stockta mevcuttu en son
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

pejocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o araca uzaktan görmeden etmeden veri alınamadan yazılım yapıldı normaldi geçilmesi belliki geriye düşmüş 1 yazılıma bakar o aracın düzelmesi roccoları paket etmesi.

ben zır stock halimde istanbuldaki en yüklü roccolarla sıktım. geçebilen olmadı. 4ncü vitese kadar ben stockken tutunuyorlardı yüklü halleriyle. 5e atmamla zaten çok fazla fark oluşuyordu. yani 200e kadar stock rse tutunabiliyorlar. seni geçme ihtimalleri zaten yok. ancak o araç laf sokulmayıda hak etmiyor piyasadaki çok temiz rslerden birtanesi.

sen özgünü tanımasaydın yanlış birine yazılım yaptırsaydın senin başına gelseydi bizde senin araçlamı dalga geçmeliydik? altı üstü yazılım nedir yani? yarın öbürgün gelirse istanbula yaparız ayarnı yazılımını en az seninki kadar hızlı olur. özgün birtek sana mı kıyak geçicek bitek seninkini mi en hızlı yapıcak? başka müşteri gelirse onlarınkini yavaşmı yapıcak sanki seninkinden?

ayrıca benimki kadar giden başka varmı dedin de, yky rsin senin aracından yavaş olduğunu düşünmüyorsundur umarım?
    ağzına sağlık

pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 KONYA

Ax Gti Turbo 1.6 lt. 0-400 best time ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    editted...
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw kardeşim al işte kendiniz diosunuz arabamızın enjektörü sorunlu diye. Bu hali ile rocco ya geçilir. Doğru yazdık diye mi bu kavganız. Arabanız ok gibi olabilir ama yürümüyor nedenini de yazmışsınız işte enjektör diye. Ben mi kandırıyorum milleti siz mi? Yaptırın arabanızı ondan sonra o rocco yu geçemezseniz daha ne diiim. Hala diosunuz roccodo şu var bu var diye. Metanolden haberiniz var mı. Ben burada Metanol basılı rocco için bütün takabilecek parçaları olan arabayı bilmem kaç boy geçiyorum diyorum. Benim arabamda efsun mu var hayır. Olması gerektiği kadar yürüyor. Olması gereken bu. Rocco hiç bir zaman düzgün yürüyen Megane RS 225 i GEÇEMEZ. Size bunu anlatmaya çalışıyorum ama sabahtan beri Roccoyu kral Megane ı patates yaptınız. O araba düzgün yürüdüğü zaman ne kadar yürüyeceğini bilmediğiniz için. enjektör sorununu giderin yazılımını düzgün yapın ilandan çekersiniz zaten ben size söyliiim.

Ozaman neymiş biz aracı tavsiye ettiğimizde bilip bilmeden 400 liralık bir enjektör için o ARABAYI ALIP NE YAPACAK ROCCOLARAMI GEÇİLECEK demeyecekmişiz bu yaşta birşey daha öğrenmiş oldun. ARtı roccoyu kral yapmadık sen senin RS i kral yapmaya çalıştın bizimkini çöp bizde aslanımıza sahip çıktık arkasında durduk. Demekki 10 bin harcamaya gerek yok 400-500 e bu megane rs yürür. Biz yürüdükten sonra ilandan kaldırmayalım seninkiyle aynı fiyatı yazalım hakkı olmayan paraları isteyelim yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pejocan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ağzına sağlık

Yılmaz abi metonolden haberimiz varmı ?

Birkaç kez rüyamda görüp sana sormuştum sende burası çok doğu buraya gelmiyo demiştin o mu metanol hani yüce metenol bizim ulaşamadığım hiç görmediğimiz bulamadığımız ahahhahahha

ardacngns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper abinin yardımseverliğine laf ettirmem çünkü biz megane rs aldıgımızda ilk napıcagımızı sordugumz kişi alper abiydi

Bize dedi intercoolerı one alıcagnz ecu fast yazılım iskender downpıpe komple egzost vs bızde randevu aldık maslaktan iskender usta dan

O gun geldgmzi soledık alper abi işini gucunu bırakıo geldı bızzat ilgilendı bız ızmıte donduk ertesı gun tekrar gıttı aracı aldı ecu faste gotrdu aracta arıza ısıgı vardı

Yurtdısından yazılmcıyla konustu kendı aracndan cıhazını sokup sorunun ne oldugunu buldu

Baska bır gun yazılımla ilgili geldık alper abının cıhazı lazım oldu bursaya işe gıdıyordu yoldan gerı dondu vr maslaga geldı bır gun soraya erteledı işini hakkını odeyemeyız o konuda bn yardımcı olmucagını dusunmuyorum bir megane rs e

Seve seve yardmcı olur benım dusuncem bunlar bazen burda yazdgı yazıları objektıf yazdıgından art mıyet varms gıbı oluo ama halbuki yok kımse kırmasın bırbırını

Bilgi paylasınca guzel deyıp sonlandırıyorum elımzden geldgnce bu forumdan herkese yardmcı olmaya calısırm herzaman saygılar
    S2000 turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ardacngns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper abinin yardımseverliğine laf ettirmem çünkü biz megane rs aldıgımızda ilk napıcagımızı sordugumz kişi alper abiydi

Bize dedi intercoolerı one alıcagnz ecu fast yazılım iskender downpıpe komple egzost vs bızde randevu aldık maslaktan iskender usta dan

O gun geldgmzi soledık alper abi işini gucunu bırakıo geldı bızzat ilgilendı bız ızmıte donduk ertesı gun tekrar gıttı aracı aldı ecu faste gotrdu aracta arıza ısıgı vardı

Yurtdısından yazılmcıyla konustu kendı aracndan cıhazını sokup sorunun ne oldugunu buldu

Baska bır gun yazılımla ilgili geldık alper abının cıhazı lazım oldu bursaya işe gıdıyordu yoldan gerı dondu vr maslaga geldı bır gun soraya erteledı işini hakkını odeyemeyız o konuda bn yardımcı olmucagını dusunmuyorum bir megane rs e

Seve seve yardmcı olur benım dusuncem bunlar bazen burda yazdgı yazıları objektıf yazdıgından art mıyet varms gıbı oluo ama halbuki yok kımse kırmasın bırbırını

Bilgi paylasınca guzel deyıp sonlandırıyorum elımzden geldgnce bu forumdan herkese yardmcı olmaya calısırm herzaman saygılar

Size yardım ettiğine eminim o konuda bir sorun yok belki bizim emrenin mesajını görmemiştir farketmemiştir vs. Sorun şu kendi yardım etmediği uzakta olan bir araca çöp muamelesi yapması. Zaten kendi bize bir şekilde yardım etmiş olsa bu tip talihsiz ve çok saçma cümle kurmazdı sanki bu araç alınmazmış gibi konuşmazdı ? şimdi siz bir enjektör için bukadar temiz bir araca bunu alıp ne yapıcan dermisiniz ?

ardacngns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size yardım ettiğine eminim o konuda bir sorun yok belki bizim emrenin mesajını görmemiştir farketmemiştir vs. Sorun şu kendi yardım etmediği uzakta olan bir araca çöp muamelesi yapması. Zaten kendi bize bir şekilde yardım etmiş olsa bu tip talihsiz ve çok saçma cümle kurmazdı sanki bu araç alınmazmış gibi konuşmazdı ? şimdi siz bir enjektör için bukadar temiz bir araca bunu alıp ne yapıcan dermisiniz ?
    Enjektor için arba kotu olmaz degıstırıp daha iyiye gidilenilinir yazılımla tam konuya vakıf olmadgn ıcın bişey demek istemıyorum enjektor için araba kotu dememıstır arac iyi gitmiyor demıs olabılır bnde bılmıorm kendısı yazar simdi

Sizde ortayı bulun artık yası olan ınsanlarız konusp anlasmak lazım
    S2000 turbo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)