Boşver kanka ne enjektörü alanada bişe kalsın millette bokunu çıkardı hem tertemiz ok gibi olsun hem full dolu olsun roccolara boy boy atsın typerları geçsin , sorunsuz sıkıntısız servis bakımlı olsun eeee 30 liraya olsun... Adaletsizlik yani dolu ama temiz olmayan turuncu 35 olsunenjektörü eksik roccoya ilk yapıldığında geçilen 30 olsun yok öyle yağma bizimkide 35 olsun ilanı güncelle kaplatalımda turuncuya tam olsun kelalper abimizin referansından da yararlanırız belki çünkü o OK demeden türkiyede RS yürüyemez
![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
herkes işine baksın ben onu istiyorum ben yapılısını 30 a verecem alan varsa
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
editted...
IN BOOST WE TRUST
alper usta ben sana diyeceğimi dedim sen benim arabam hakkıında atıp tutma yeter saol ilk başta yardımseverlik gibi davrandın ama sonra arabama salladın ne anladım ben senin iyiliğinden kendini benim yerime koy düşün bi sen nederdin acaba ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
editted...
IN BOOST WE TRUST
Ozaman neymiş biz aracı tavsiye ettiğimizde bilip bilmeden 400 liralık bir enjektör için o ARABAYI ALIP NE YAPACAK ROCCOLARAMI GEÇİLECEK demeyecekmişiz bu yaşta birşey daha öğrenmiş oldun. ARtı roccoyu kral yapmadık sen senin RS i kral yapmaya çalıştın bizimkini çöp bizde aslanımıza sahip çıktık arkasında durduk. Demekki 10 bin harcamaya gerek yok 400-500 e bu megane rs yürür. Biz yürüdükten sonra ilandan kaldırmayalım seninkiyle aynı fiyatı yazalım hakkı olmayan paraları isteyelim yani
Alper abinin yardımseverliğine laf ettirmem çünkü biz megane rs aldıgımızda ilk napıcagımızı sordugumz kişi alper abiydi
Bize dedi intercoolerı one alıcagnz ecu fast yazılım iskender downpıpe komple egzost vs bızde randevu aldık maslaktan iskender usta dan
O gun geldgmzi soledık alper abi işini gucunu bırakıo geldı bızzat ilgilendı bız ızmıte donduk ertesı gun tekrar gıttı aracı aldı ecu faste gotrdu aracta arıza ısıgı vardı
Yurtdısından yazılmcıyla konustu kendı aracndan cıhazını sokup sorunun ne oldugunu buldu
Baska bır gun yazılımla ilgili geldık alper abının cıhazı lazım oldu bursaya işe gıdıyordu yoldan gerı dondu vr maslaga geldı bır gun soraya erteledı işini hakkını odeyemeyız o konuda bn yardımcı olmucagını dusunmuyorum bir megane rs e
Seve seve yardmcı olur benım dusuncem bunlar bazen burda yazdgı yazıları objektıf yazdıgından art mıyet varms gıbı oluo ama halbuki yok kımse kırmasın bırbırını
Bilgi paylasınca guzel deyıp sonlandırıyorum elımzden geldgnce bu forumdan herkese yardmcı olmaya calısırm herzaman saygılar
S2000 turbo
Size yardım ettiğine eminim o konuda bir sorun yok belki bizim emrenin mesajını görmemiştir farketmemiştir vs. Sorun şu kendi yardım etmediği uzakta olan bir araca çöp muamelesi yapması. Zaten kendi bize bir şekilde yardım etmiş olsa bu tip talihsiz ve çok saçma cümle kurmazdı sanki bu araç alınmazmış gibi konuşmazdı ? şimdi siz bir enjektör için bukadar temiz bir araca bunu alıp ne yapıcan dermisiniz ?
Enjektor için arba kotu olmaz degıstırıp daha iyiye gidilenilinir yazılımla tam konuya vakıf olmadgn ıcın bişey demek istemıyorum enjektor için araba kotu dememıstır arac iyi gitmiyor demıs olabılır bnde bılmıorm kendısı yazar simdi
Sizde ortayı bulun artık yası olan ınsanlarız konusp anlasmak lazım![]()
S2000 turbo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)