Ben ilanımı kaldırdımselamlar
Şimdi kıvırmak yersiz açıkca söylüyorum sen direk onu alıp ne yapıcaksın işe yaramaz roccoya geçilen RS dedin direk kötüledin evet haklısın 400 tl lik enjektörü yok bu araba alınmazArtı olarak şimdi sana sen antepde şuraya git atakan tarkan yılmaz doğan emre erdana de diyecem ama oraları yazarsam sabah sürer
Biz konuyu kapatmıştık ve sen haklı çıkmadın o araba alınmaz değil o yüzden haklıda değilsin artık yazmayalım şuraya sıkıldım... Ha bazı arkadaşlar alper abinin mizacı öyle şu bu , ben kimseyi böyle kabullenmek zorunda değilim bana sert yada bilmiş yada artist kimse konuşamaz mizacıda ne olursa olsun ben onu bilmek zorunda değilim saygıdır esas olan... Cümleten iyi akşamlar konu kapansın burda
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
konu şu şekilde kapansın istiyorum bahsi geçen araba sahibi olarak ve 400 500 neyse problem değil o enjektör yüzünden bu araba alınmıycaksa alınmasın bana hiç sorun değill ama kimse benim arabam hakkında atıp tutmasın soru sormak isteyen kişiler varsa sahibindende numaram var arasın sorsun ayıbı yok bu işin sanki bana tamirci sanki bana ecu cu sanki bana servis uzamanı kişimiş gibi birisi gibi o kişiye sorulupta aranmıyayım anlıyan kişi gelir servisine götürürü baktırırı arabaya oyle 1300 km den sallamayla olmaz bu işler arabanın piyasası belli zaten boş fiyatına çıtırına dolu araba veriyoruz allahtan belasınımı arıyo alıcak kişi kısmet kimeyse alır zaten o kişi bana sorun değil arabamdanda süper şekilde memnunum alıcak kişiseye de o enjektörü alıp vericem zaten yeter artık bıktım bu muhabbetten
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
b.k atılmayan rs varmı , açık açık yazılmasada özelden v.s her rs 'e b.k atılıyor bunlarıda hepimiz biliyoruz fakat elde delil yok nedense sadece lafla araba kötüleniyor ( bunun alperle alakası yok o en azından fikirlerini açıkca söylüyor ve tartışılıyor ) . Ben bir araba hakkında yorum yapıyorsam ya görmüşümdür yada elimde birşeyler vardır ( resim gibi ) fakat millet çekememezlikten aracı pert bile ediyor ama benim umurumda değil açıkcası çünkü ben aracımı keyfe keder aynı zamandada 4 kapı ihtiyacından satılığa koydum mesela ve aracım KEYFE KEDER BOYALI bunuda belirtmiştim zaten ilanımda ve nettde plakamı veya ismimi yazın aracım en çok bilgi alabileceğin rs olacaktır çünkü satılmış satılmamış umurumda değil açıkcası 2. arabayı alırsam zaten 6 yıl sonra oğlum biner ..
özeli felan geçtim ben abi alen açıl söylenmesi zorumuza giden satılmazsa satılmasın yoksa sorun değil bize ama bu şekilde muamele olması sıkıntı yarattı bize mekanik sonuçta 400 500 tl lil parça yüzünden arabası alınmaz denilince sende olsan zoruna gider ki bunu forumun belli adamlarından yapması acı verici güya yardımseverliğin en düzeyde olduğu bi site tabiki kişiler çoğunluğu etkilemez ama beklemedik kişilerden olması ayıp oldu neyse abi ben söylüyceğimi soyledim zaten alan hayrını görsün alanda olmazsa ben hayrını zaten görüyorum çok şükür
megane rs mı deıd bırı
http://instagram.com/p/SO02I6nxie/
edit: tartışmamak iyidir sorry.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
kim alırken arabasının hızlı olduğunu biliyorki yapıp deniedikçe neler olduğunu görüyor yalnış bişreyde oldumu gitmiyor bunu en çok yapanlardan biri benim muhtemelen en çok para harcayanların içinde ilk 2 ye girerimfakat şimdiki halini bilen bir iki kişi var
,ben başkalarından hızlı olmak için değil altımdaki aracı özel yapmak için uğraştım ve şimdik kendimce özel parçaları var ve beni tatmin ediyor artık buda bana yetiyor kimseyle deneyip birşey ıspat etmek peşindede değilim fakat alan biri olursa birde yazılım yaparsa o zaman herkes muhtemelen görür ne olduğunu
![]()
yiğite tamamen katılıyorum benim dieceklerim aynısını demiş sonuç itibari ile biz gaziantep gibi bir memlekette imkanlarımız doğrultusunda birşeyler yapmaya çalışıyoruz inanınkı istanbul veya ankara gibi imkanlar burada olsa çokta farklı arabalar bizim burdanda çıkar ama bu tür söylemler hoş değil gökhanın söylediği olaylar buzamana kadar hiç bir zaman soz konusu olmadı alper bey için ama bizim 500 tl lil enjektör yuzunden alınmaz arabamız oldu komık vallahı
Öncelikle ben o bahsettiğiniz aracın sahibiyim kendi adınıza konuşun Kimsenin alıp almıcağı sizi ilgilendirmez ben zaten sorgulamada bildiğim herşeyi doğru düzgün yazdım hiç birşeyini saklamadım bi kaç sorum var 1 aracın Ankara'daki araç olduğunu nasıl anladınız ????? 2 merdamıdır nedir neler takmış?????? 3 şanzımanı değiştirmediğimi nereden biliyorsunuz???? Yapmayın Allah'ınızı severseniz adamlar önü olmayan vti lere 24 25 bin istiyorlar bence 10 airbag camtavan esp asr kısacası full donanıma sahip bi araba için bu para çoksa dicem bişey yok zaten anlayamadığım şeyde şuu ne yani 21 bine hiç hatasız kız gibi masrafsız bi araçmı bekliyor insanlar yok öleeeeee bir dünya![]()
Bak abi ben size yada burda yazılanlara kızmıyorum ama neden herşeyden gayet emin yazılıyor ben buna takıldım haklı olabilirsiniz aracı almayı düşünen arkadaş zarar görmesin diye düşünüyorsunuz ben aldığımda turuncu değil sarıydı almak zorunda kaldım alacağım vardı mecburen aldım yok ben alınır yazdığınızı gördüm size değildi lafım zaten
bak sen düzeltmişsindir yapmışsındır bişey diyemem. ancak merdanlar bu araca hoş şeyler yapmadılar. gri ikende kaza geçirmişti sağlamda kazaydı. sonra merdanlar aldı aracı sarımı turuncumu garip bir renge boyadılar. tamponları filan fiber döktürdüler. onlar zaten önemli değilde. neyse sonra bişeyler oldu uğraşamadılar kaskosu vardı. onlar ne kadar yalan söylesede yanlışlıkla kaza yaptık desede bilerek vurdular aracı pert ettiler. tertemiz 30küsür parayıda aldılar.
bunlar istanbuldan önceki kazası ankaradaki
edit: silindi.
sen aracı düzeltmişsindir gayet sağlıklı durumdadır zaten o zaman 21 bin fiyat araç için çok uygun. çünkü kazasız olanların fiyatı 32 33 lira bu arabanın.
yani 10 12 lira daha ucuza araç satıyorsun. kız gibi olsa zaten kimse salak değil 30üstü fiyatlar yazardın o açıdan sana lafımız yok. ben olsam dökük vti lere 20 lira vereceğime buna verirdim bütçe ve tercih meselesi. temiz ama bilmem kaç yaşındaki hondalara 30 milyar istendiği düşünüldüğünde tercih edilebilir araç.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Gökhan o akşam orada mıydın da geçemedi falan diosun. O gün evet arabamda ne filtre vardı ne intercooler ne egzost sadece downpipe ve yazılım ama Ozan dikiz aynamdaydı. O kadar ağırlık farkına rağmen. Adamla aramda zaten kişisel olarak 90 kilo fark var. Ozanın arabasında stepne yoktu komple egzost vardı benim arabamda müzik tesisatına kadar vardı. Bi de salak gibi taktığım BOV vardı. Kaçırıyordu. Haa diyeceksiniz Ozan roll bilmez de ben 2. kornada gaza basmadım 3. korna bittiği anda ikimizde bastık. 2 kere denedik ikisinde de 2 boy arkamdaydı. Bu mu geçememek. Bi de yok dile getirmedik falan diosun. Dile getirsen ne olacak. Orada olanlar Selçuk Aytuğ ben ve Ozan sen o gün orada yoktun anlatsan ne olacak. Denemede arabada olanlar ben ve Ozan. Sana kim anlattı merak ettim geçemedi diye.
IN BOOST WE TRUST
sattım kurtuldum şu muhabetlerden.
herkes birbirinin arkasından atıyo tutuyo arkadaş. giden rs çekilemiyor neden anlamıyorum.
2.0T FSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)