User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
188 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Megane RS

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ilanımı kaldırdım selamlar

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw ben arabanızın kasası için bişey dedim mi. Motoru için kırık dedim mi? Performansı hakkında yazı yazdım. Roccoya mı geçilsin dedim. Eee ne çıktı hala enjektörünüz arızalı gitmesi gerektiği kadar gitmiyor çıktı. Yani neymiş ben yalan söylemiyormuşum. Arabası düzgün olan eksiği gediği olmayan arabayı neden kötüliim. Desen kendi arabanı satacaksın ondan arabamın ilanı bile yok şu anda. Satmayı falan da düşünmüyorum.

Merak etme Gaziantepi çok iyi bilirim. 98 yılından beri tekstille uğraştığım için gider gelirim. En azından yiğenim sizin oraya hatrı sayılır bir aileye damat geliyor. Haftaya burada düğün yapıcaz. Bana Gaziantepi anlatmana gerek yok. Tuğcan resepsiyona git Alper Dora de bilirler.

Şimdi kıvırmak yersiz açıkca söylüyorum sen direk onu alıp ne yapıcaksın işe yaramaz roccoya geçilen RS dedin direk kötüledin evet haklısın 400 tl lik enjektörü yok bu araba alınmaz Artı olarak şimdi sana sen antepde şuraya git atakan tarkan yılmaz doğan emre erdana de diyecem ama oraları yazarsam sabah sürer Biz konuyu kapatmıştık ve sen haklı çıkmadın o araba alınmaz değil o yüzden haklıda değilsin artık yazmayalım şuraya sıkıldım... Ha bazı arkadaşlar alper abinin mizacı öyle şu bu , ben kimseyi böyle kabullenmek zorunda değilim bana sert yada bilmiş yada artist kimse konuşamaz mizacıda ne olursa olsun ben onu bilmek zorunda değilim saygıdır esas olan... Cümleten iyi akşamlar konu kapansın burda
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

emre erdana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu şu şekilde kapansın istiyorum bahsi geçen araba sahibi olarak ve 400 500 neyse problem değil o enjektör yüzünden bu araba alınmıycaksa alınmasın bana hiç sorun değill ama kimse benim arabam hakkında atıp tutmasın soru sormak isteyen kişiler varsa sahibindende numaram var arasın sorsun ayıbı yok bu işin sanki bana tamirci sanki bana ecu cu sanki bana servis uzamanı kişimiş gibi birisi gibi o kişiye sorulupta aranmıyayım anlıyan kişi gelir servisine götürürü baktırırı arabaya oyle 1300 km den sallamayla olmaz bu işler arabanın piyasası belli zaten boş fiyatına çıtırına dolu araba veriyoruz allahtan belasınımı arıyo alıcak kişi kısmet kimeyse alır zaten o kişi bana sorun değil arabamdanda süper şekilde memnunum alıcak kişiseye de o enjektörü alıp vericem zaten yeter artık bıktım bu muhabbetten
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre erdana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu şu şekilde kapansın istiyorum bahsi geçen araba sahibi olarak ve 400 500 neyse problem değil o enjektör yüzünden bu araba alınmıycaksa alınmasın bana hiç sorun değill ama kimse benim arabam hakkında atıp tutmasın soru sormak isteyen kişiler varsa sahibindende numaram var arasın sorsun ayıbı yok bu işin sanki bana tamirci sanki bana ecu cu sanki bana servis uzamanı kişimiş gibi birisi gibi o kişiye sorulupta aranmıyayım anlıyan kişi gelir servisine götürürü baktırırı arabaya oyle 1300 km den sallamayla olmaz bu işler arabanın piyasası belli zaten boş fiyatına çıtırına dolu araba veriyoruz allahtan belasınımı arıyo alıcak kişi kısmet kimeyse alır zaten o kişi bana sorun değil arabamdanda süper şekilde memnunum alıcak kişiseye de o enjektörü alıp vericem zaten yeter artık bıktım bu muhabbetten

b.k atılmayan rs varmı , açık açık yazılmasada özelden v.s her rs 'e b.k atılıyor bunlarıda hepimiz biliyoruz fakat elde delil yok nedense sadece lafla araba kötüleniyor ( bunun alperle alakası yok o en azından fikirlerini açıkca söylüyor ve tartışılıyor ) . Ben bir araba hakkında yorum yapıyorsam ya görmüşümdür yada elimde birşeyler vardır ( resim gibi ) fakat millet çekememezlikten aracı pert bile ediyor ama benim umurumda değil açıkcası çünkü ben aracımı keyfe keder aynı zamandada 4 kapı ihtiyacından satılığa koydum mesela ve aracım KEYFE KEDER BOYALI bunuda belirtmiştim zaten ilanımda ve nettde plakamı veya ismimi yazın aracım en çok bilgi alabileceğin rs olacaktır çünkü satılmış satılmamış umurumda değil açıkcası 2. arabayı alırsam zaten 6 yıl sonra oğlum biner ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özeli felan geçtim ben abi alen açıl söylenmesi zorumuza giden satılmazsa satılmasın yoksa sorun değil bize ama bu şekilde muamele olması sıkıntı yarattı bize mekanik sonuçta 400 500 tl lil parça yüzünden arabası alınmaz denilince sende olsan zoruna gider ki bunu forumun belli adamlarından yapması acı verici güya yardımseverliğin en düzeyde olduğu bi site tabiki kişiler çoğunluğu etkilemez ama beklemedik kişilerden olması ayıp oldu neyse abi ben söylüyceğimi soyledim zaten alan hayrını görsün alanda olmazsa ben hayrını zaten görüyorum çok şükür

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane rs mı deıd bırı

http://instagram.com/p/SO02I6nxie/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allahım esirgesin yarın bende güncel fotoları eklicem siteye inşallah

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit: tartışmamak iyidir sorry.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim alırken arabasının hızlı olduğunu biliyorki yapıp deniedikçe neler olduğunu görüyor yalnış bişreyde oldumu gitmiyor bunu en çok yapanlardan biri benim muhtemelen en çok para harcayanların içinde ilk 2 ye girerim fakat şimdiki halini bilen bir iki kişi var ,ben başkalarından hızlı olmak için değil altımdaki aracı özel yapmak için uğraştım ve şimdik kendimce özel parçaları var ve beni tatmin ediyor artık buda bana yetiyor kimseyle deneyip birşey ıspat etmek peşindede değilim fakat alan biri olursa birde yazılım yaparsa o zaman herkes muhtemelen görür ne olduğunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen benim yüzümden forumlar arası kavga çıktı nerdeyse dimi hatırlarsınız? başka forumlar ttye laf etti. adamlar bizi kötüledi etti sonra ne oldu? çıkardım aracın 80 milyara yakın 2 defa pert olduğunun kanıtını koydum g.t oldular. ancak burdaki olay başka aracın böyle bir sorunu olsada laf edilse bende korumazdım.

nasılki alper abi ilk chip yaptırdığı gün ozan abinin stock aracını geçemeyip sonradan yazılımın iyileştirilmesiyle çok hızlandıysa bu araçta çok fazla hızlanabilir. biz alper abinin o günkü denemesini bu güne kadar nasıl hiç dile getirmediysek bu aracada bu şekilde laf sokulmamalıydı. açık aranırsa herkesin bir açığı var.
    bunu herkes anlıyor fakat lafı söyleyen hala anlamak istemiyor keyfi bilir ama şu varki bu forumda herkes bir tarafa sen bir tarafa desteğini esirgemedin gerek parça konusunda gerek bilgi alışverişinde olması gerektiği gibi davrandığın için teşekkürler abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yiğite tamamen katılıyorum benim dieceklerim aynısını demiş sonuç itibari ile biz gaziantep gibi bir memlekette imkanlarımız doğrultusunda birşeyler yapmaya çalışıyoruz inanınkı istanbul veya ankara gibi imkanlar burada olsa çokta farklı arabalar bizim burdanda çıkar ama bu tür söylemler hoş değil gökhanın söylediği olaylar buzamana kadar hiç bir zaman soz konusu olmadı alper bey için ama bizim 500 tl lil enjektör yuzunden alınmaz arabamız oldu komık vallahı

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    21 lik rs bir zamanlar buydu daha sonrasınıda bilirim ...

abi araç sağlam kaza yaptıydı ama sonuçta 20 liraya 30 yaşında mundar honda vti mı alırsın kazalı rs mi ben rs derdim.

bu arada o gri turuncu olmamışmıydı? sonra merdanlar perte çıkardı aracı. sonra bidaha mı toplandı bu mu oldu ?
    ben bunu başka bi araç sandıydım. bu araç o resimdeki araçsa 3 defa pert oldu zaten alınmaz
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet o oldu merdanın neler taktığını buna biliyormusun ?
    Öncelikle ben o bahsettiğiniz aracın sahibiyim kendi adınıza konuşun Kimsenin alıp almıcağı sizi ilgilendirmez ben zaten sorgulamada bildiğim herşeyi doğru düzgün yazdım hiç birşeyini saklamadım bi kaç sorum var 1 aracın Ankara'daki araç olduğunu nasıl anladınız ????? 2 merdamıdır nedir neler takmış?????? 3 şanzımanı değiştirmediğimi nereden biliyorsunuz???? Yapmayın Allah'ınızı severseniz adamlar önü olmayan vti lere 24 25 bin istiyorlar bence 10 airbag camtavan esp asr kısacası full donanıma sahip bi araba için bu para çoksa dicem bişey yok zaten anlayamadığım şeyde şuu ne yani 21 bine hiç hatasız kız gibi masrafsız bi araçmı bekliyor insanlar yok öleeeeee bir dünya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gkacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle ben o bahsettiğiniz aracın sahibiyim kendi adınıza konuşun Kimsenin alıp almıcağı sizi ilgilendirmez ben zaten sorgulamada bildiğim herşeyi doğru düzgün yazdım hiç birşeyini saklamadım bi kaç sorum var 1 aracın Ankara'daki araç olduğunu nasıl anladınız ????? 2 merdamıdır nedir neler takmış?????? 3 şanzımanı değiştirmediğimi nereden biliyorsunuz???? Yapmayın Allah'ınızı severseniz adamlar önü olmayan vti lere 24 25 bin istiyorlar bence 10 airbag camtavan esp asr kısacası full donanıma sahip bi araba için bu para çoksa dicem bişey yok zaten anlayamadığım şeyde şuu ne yani 21 bine hiç hatasız kız gibi masrafsız bi araçmı bekliyor insanlar yok öleeeeee bir dünya
    tabiki yok öyle bir dünya. bu fiyata megane rs pertde olsa alınır yazmıştım zaten. ancak sormak istediğim şu? bu aracı tam olarak nerden aldın? aldığında turuncumuydu?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın 3 tane perti falanda yok 1tane pert kaydı var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki yok öyle bir dünya. bu fiyata megane rs pertde olsa alınır yazmıştım zaten. ancak sormak istediğim şu? bu aracı tam olarak nerden aldın? aldığında turuncumuydu?
    Bak abi ben size yada burda yazılanlara kızmıyorum ama neden herşeyden gayet emin yazılıyor ben buna takıldım haklı olabilirsiniz aracı almayı düşünen arkadaş zarar görmesin diye düşünüyorsunuz ben aldığımda turuncu değil sarıydı almak zorunda kaldım alacağım vardı mecburen aldım yok ben alınır yazdığınızı gördüm size değildi lafım zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gkacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak abi ben size yada burda yazılanlara kızmıyorum ama neden herşeyden gayet emin yazılıyor ben buna takıldım haklı olabilirsiniz aracı almayı düşünen arkadaş zarar görmesin diye düşünüyorsunuz ben aldığımda turuncu değil sarıydı almak zorunda kaldım alacağım vardı mecburen aldım yok ben alınır yazdığınızı gördüm size değildi lafım zaten

bak sen düzeltmişsindir yapmışsındır bişey diyemem. ancak merdanlar bu araca hoş şeyler yapmadılar. gri ikende kaza geçirmişti sağlamda kazaydı. sonra merdanlar aldı aracı sarımı turuncumu garip bir renge boyadılar. tamponları filan fiber döktürdüler. onlar zaten önemli değilde. neyse sonra bişeyler oldu uğraşamadılar kaskosu vardı. onlar ne kadar yalan söylesede yanlışlıkla kaza yaptık desede bilerek vurdular aracı pert ettiler. tertemiz 30küsür parayıda aldılar.

bunlar istanbuldan önceki kazası ankaradaki

edit: silindi.

sen aracı düzeltmişsindir gayet sağlıklı durumdadır zaten o zaman 21 bin fiyat araç için çok uygun. çünkü kazasız olanların fiyatı 32 33 lira bu arabanın.

yani 10 12 lira daha ucuza araç satıyorsun. kız gibi olsa zaten kimse salak değil 30üstü fiyatlar yazardın o açıdan sana lafımız yok. ben olsam dökük vti lere 20 lira vereceğime buna verirdim bütçe ve tercih meselesi. temiz ama bilmem kaç yaşındaki hondalara 30 milyar istendiği düşünüldüğünde tercih edilebilir araç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak sen düzeltmişsindir yapmışsındır bişey diyemem. ancak merdanlar bu araca hoş şeyler yapmadılar. gri ikende kaza geçirmişti sağlamda kazaydı. sonra merdanlar aldı aracı sarımı turuncumu garip bir renge boyadılar. tamponları filan fiber döktürdüler. onlar zaten önemli değilde. neyse sonra bişeyler oldu uğraşamadılar kaskosu vardı. onlar ne kadar yalan söylesede yanlışlıkla kaza yaptık desede bilerek vurdular aracı pert ettiler. tertemiz 30küsür parayıda aldılar.

sen aracı düzeltmişsindir gayet sağlıklı durumdadır zaten o zaman 21 bin fiyat araç için çok uygun. çünkü kazasız olanların fiyatı 32 33 lira bu arabanın.

yani 10 12 lira daha ucuza araç satıyorsun. kız gibi olsa zaten kimse salak değil 30üstü fiyatlar yazardın o açıdan sana lafımız yok. ben olsam dökük vti lere 20 lira vereceğime buna verirdim bütçe ve tercih meselesi. temiz ama bilmem kaç yaşındaki hondalara 30 milyar istendiği düşünüldüğünde tercih edilebilir araç.
    Eywallah anladım sizin demek istediğinizi zaten aracı satmaktan vaz geçtim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen benim yüzümden forumlar arası kavga çıktı nerdeyse dimi hatırlarsınız? başka forumlar ttye laf etti. adamlar bizi kötüledi etti sonra ne oldu? çıkardım aracın 80 milyara yakın 2 defa pert olduğunun kanıtını koydum g.t oldular. ancak burdaki olay başka aracın böyle bir sorunu olsada laf edilse bende korumazdım.

nasılki alper abi ilk chip yaptırdığı gün ozan abinin stock aracını geçemeyip sonradan yazılımın iyileştirilmesiyle çok hızlandıysa bu araçta çok fazla hızlanabilir. biz alper abinin o günkü denemesini bu güne kadar nasıl hiç dile getirmediysek bu aracada bu şekilde laf sokulmamalıydı. açık aranırsa herkesin bir açığı var.
    Gökhan o akşam orada mıydın da geçemedi falan diosun. O gün evet arabamda ne filtre vardı ne intercooler ne egzost sadece downpipe ve yazılım ama Ozan dikiz aynamdaydı. O kadar ağırlık farkına rağmen. Adamla aramda zaten kişisel olarak 90 kilo fark var. Ozanın arabasında stepne yoktu komple egzost vardı benim arabamda müzik tesisatına kadar vardı. Bi de salak gibi taktığım BOV vardı. Kaçırıyordu. Haa diyeceksiniz Ozan roll bilmez de ben 2. kornada gaza basmadım 3. korna bittiği anda ikimizde bastık. 2 kere denedik ikisinde de 2 boy arkamdaydı. Bu mu geçememek. Bi de yok dile getirmedik falan diosun. Dile getirsen ne olacak. Orada olanlar Selçuk Aytuğ ben ve Ozan sen o gün orada yoktun anlatsan ne olacak. Denemede arabada olanlar ben ve Ozan. Sana kim anlattı merak ettim geçemedi diye.
    IN BOOST WE TRUST

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sattım kurtuldum şu muhabetlerden.

herkes birbirinin arkasından atıyo tutuyo arkadaş. giden rs çekilemiyor neden anlamıyorum.
    2.0T FSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)