Sen oraya gitte dağıtıma kadar Alayı öğrenebilecekmisin bakalım. Kaybolan başka bölüğe katılan çok adam gördüm.
Printable View
vay abim benim hayırlı tezkereler olsun şimdiden :D
Bütün kizlar asker olsa mini etek moda olsa HADISE habercim olsa yine isterim teskere EBRU POLAT cavus olsa manken DEMET istima alsa BANU ALKAN devriye atsa yine isterim teskere GÜLSENLE tüfek catsam GÜLBENLE yatak yapsam PETEKLE nöbet tutsam HÜLYA'la tenis oynasam yine isterim TESKERE BENGÜ devrem olsa AYSUN KAYACI cömezim olsa PINAR ALTUG söförüm olsa yinede isterim TESKEREEEEE:D
ben 329. kd olarak acemiliğimi orda yaptım en büyük sorun sıcak ve susuzluk ama dağıtımda nereye düşersen büyük ihtimalle rahat olucaksın. bot giymeyeceksin kumaş pantolon ve tshirt takılacaksın. hayırlı tezkereler.
Hayırlı teskereler abi
hacı ya etüdçü ol yada yazı büroya at kendini diyorlar nedir bunlar :D
hahaha Allah sabır versin :D hayırlı dağıtımlar. dağıtıma geldiginde hayırlı tezkereler deriz ;)
ama acemi birliğinde eğlenmeye bak tam bir anti mantık yeridir hiç can sıkmaya gelmez vur okkaya ben gibi.
acemi birliğim ıspartaydı 23 kişilik komando timi halinde eğitim aldık,(askerlik biteseye kadarda beraberdik 23 kişi) kuru olarak ve 20km uzunluğun altında intikale çıkmadık ama güle güle bitirdim orayı. bazıları sıyırdı derdi ağlarlar iken:hahaha:
Hepsini öğrenecennn eee meşhur söz Şekil bi yere Kadar kankaaaaaaa
Hayirli teskereler abi :)
brocum oncelıkle hayırlı olsun....
yumusatmadan gerceklerı anlatacagım...
oncelıkle ınanılmaz bır kalabalıkla karsılasacaksın, ben agustosta oradaydım boyle bır sıcak hava olamaz!!! mayısta nasıldır bılmem ama cooook sıcak bır yer emın ol. ıskenderunda cok kalk hopla zıpla ordek yurusuyu tufeklı tufeksız haraketler serısı falan fılan klasık seyler...
hayatının sokunu ıskenderunda yasayacaksın! neden?? kafanda canlandırdıgın yada duydugun askerıye ıle orada karsılasacagının alakası olmayacak...askerler sortla gezecek komutanları ıle genıs genıs hatta kufurlu konusacak genıslık hat safhada olucak yani...
acemılık sırasında sınıflandırma yapacaklar. 3 sınıf var. muhafız,hızmet,santral dıye....
hızmet sınıfı: ascı elektrıkcı sofor berber falan... usta bırlıgınde full yatıs..
santral: telefon ısletme yada telefon bakım kurulum ıslerını yapacak elemanlar....yatısın sonu,yatısda zirve!!
muhafız: yazdım dıken dıken oldum:D:D nobet tutarsın ama efsanevı tutarsın. kara bırlıklerı gıbı gunde max 2 saat degıl..denız kuvvetlerının cogu bırlıgınde gunde 8 saat nobet tutar muhafız eger benım gıbı sanslı bırlıge dustuysen gunde 6 saat tutarsın:)...bu cıle senın ıcın alt kura gelene kadar surer sonra onbası sonrada cavus olursun kolluk tutarsın rahat edersın.
genel olarak denızcıler rahattır ama cok sıkıntı olmaz:) aklıma geldıkce yazarım daha...
aboooo yemin törenine kadar uygun adım tören adım düdükde cabası düüt düüüt düüüt düüü dütttt
mustucum sendekı o gobekle gemıye su bıle tutturmazlar rahat ol:D:D:D:D:D kara bırlıgındesin sen:D
Komando Komando Komanceroooo
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/6/5577.jpg
ulen kahküllerde gidecek dimi şimdi :D