MiaMi Nickli Üyeden Alıntı
Mustafa şakası bi yana iskenderunu anlatayım bundan 11 sene öncesi ile şimdi ne dğeişti bilemem oralarda.
1- İnzibat otogarda asker arar dikkat etmek lazım, Kafayı kestirip gidersen indiğinde gezinemeden alırlar. Ben 1 gün erken gittim bi gece kaldım otelde zevkli oluyor :)
2- Yanında traş jilet kolonya vs.vs. bi *** götürmene gerek yok döner sermaye olsun diye zaten paket halinde satıyorlar. Götürenlerde kapıda hepsini teslime diyor içeri almıyorlar.
3- Uzun bi melbusat dosyalama donla gezme günü geçireceksin pipiye bakıyorlar orda sağ sol kontrol devam.
4- Bölükler oluşuyor genelde teslim sırasına göre bölüklere yerleşirsin örnek sabah 9 da teslim olan 2. bölük öğlen 3 de teslim olan 4. bölük vs.vs.
5- İlk banyonu 3-4 gün sonra yapacaksın oda 5 dk var yok.Burdan etek traşlarını ol öyle git leş kokmasın oran buran.
6- Yanına çok fazla para alma ilk 10 gün fırtına gibi geçecek nerde yatacağını bile bilemiyebilirsin bi süre bi bakmışsın gece 4 de halen dışarda çömelik vaziyette bekliyorsun.İşlemler vs.vs.
7- Pırsık kalma duruş hep net olsun orda acemi iken bile hemen seçerler kısmet.
8- Sen ordaki pekçok insanın abisinden yaşlısın onuda göz önünde bulundur.
9- Çok bot çalarlar kep çalarlar dikkat et bunun adı yer değiştirmedir. Çarpılma.
10- Askeriyede para toplama tekniklerinin en başında eğlenceler gelir bende acemi yetiştiriyordum artık her hafta dansöz görmek başka bi duygu. Paranı dikkatli harca her eğlenceye kafadan girme.
11- Sağlığına dikkat et çaylar musluktan akar hijyen arama ayaklarını sabunsuz yıka mantar olmasın. Çoraplarını her akşam yıka sabunsuz.
Söylediğim gibi bunlar aklıma gelenler dahada yazarım sonra.