Denizcinin karada kalanı iyidir.
Gemide olursan bütün askerliğin boyunca yağlıboya yaparsın ))
Printable View
Denizcinin karada kalanı iyidir.
Gemide olursan bütün askerliğin boyunca yağlıboya yaparsın ))
hayırlısı olsun başgan :hehe: bol bol donas yersin :D
ahh abi ya şu muştuyu kafada şapka belinde palaska , şapka hafif kalkık o göbeği palaskadan sarkmış halde eğitim yapmaktan bitmiş halde görmek istiyorum:D
kanka barfiks işi sakat harbi zıçarım :D
bilgiler için sağolasın yaa :D
sendemi brütüs :D kanka ekonomi hareketlensin piyasa canlansın biraz :D
çok teşekkürler bilgiler için :)
ya semih boluda deniz vardı da benmi gelmedim :D
auhauah yaparız:D
barfiks hakkında bir anım var
ben usta birliğine geçtim haftasına spor denetimi gelicek dediler,benim olduğum karakoldada hiç spor yapılmamış doğru düzgün.Denetim var diye bizi öküz gibi koşturmaya mekik şınav barfiks çektirmeye başladılar.
2tane çekiyorum daha çekemiyorum, bölük komutanı geldi baktı listeye kim kaç tane çekmiş diye.2-3tane barifks çeken 7-8kişi vardı.Döndü bize dedi ki , ulan banyoda asıldığınız gibi burdada asılsanıza :hehe::hehe:
denetim günü iman gücü geldi nizami olmasada 8tane barfiks çektim:D
sımdı sen oraya gıdıyorsun ve devlet düğmeye basmıyor mustafa mustu felaketlerı ard arda askerıyeyı bunaltmaya baslar kuvetle ıhtımal erken tehrıs olur sun komutanların yeterkı bu adam gıtsın burdan verın tezkeresını şanslısın kanka
Yardır King :)
kanka az önce denedim :D çıkarmadan 1 :D
güzel kardeşim ben iskenderunluyum.gerçi zonguldakta çalışıyorum ama sadece şunu bil sıcakla aran yoksa başın dertte demektir.gerisi hep hallolur ama bu sıcak seni alışkın değilsen perişan eder .deniz er eğitim alayı dediklerine bakma deniz kıyısında değildir.şehrin antakya çıkışında evlerin ortasındadır.eger çok acil bir şeylere ihtiyacın olursa benim birader tam alayın karşısında oturur.bir şekilde sana ulaşmasını sağlarız.şimdiden hayırlı tezkereler.
hadı hayırlısı kanka eger orda kalırsan cok kg verırısın nedenmıı hava cok sıcak gecen sene yazın ordaydım orda arkadaslarım var elımden geldıgı kadar sana yardımcı olurlar saglam coocuklar ıskenderun guzeldır gormedıgın arabaları gorurusun arap plaka :D + carsıda durum yersesın sozlu tavuk durum cok guzeldır kafadan 10 tane yersın kesmez senıı sahıle ınerken kral kunefe var :D tavsıye ederım :D
eger orda kalısan gelırız zıyatetınee :D
felaket VOLUME_1 ıskenderun
felaket VOLUME_2 usta bırlık
felaket VOLUME_3 Tezkere
Hayırlısıyla gider gelirsın inşallah kardeşim, Hayırlı teskereler..
Suriyeden Motor isteyen var mı ? :D :D
özleyeceğiz seni:D
albay odasında sikintili bir şekilde yürüyordu:D