50 barfiks cekmek yurekten başka bi cok şey daha ister :D şınav yine bi nebzede barfix öper derinden :d
arttırsınlar reyis ölümüne antreman boş durmamak lazım :D kullanılırsam sıkıntı tabi :d
Printable View
Hayırlı tezkereler :D
sımdı mustu 19 yasındaki eğitim çavusuna komutanım diycek , sonra çiş yapmak su içmek vb şeyler için parmak kaldırıp izin istiycek.. 19 yasındaki çavuştan istikamet yiycek surun diyicekelr. yeri gelicek bağırıcak vs vs.
çok zor özellikle acemi birliği.. alıştıktan sonra koymuyor bişey.
kanka hayırlısı neyse o olsun
Mustafa şakası bi yana iskenderunu anlatayım bundan 11 sene öncesi ile şimdi ne dğeişti bilemem oralarda.
1- İnzibat otogarda asker arar dikkat etmek lazım, Kafayı kestirip gidersen indiğinde gezinemeden alırlar. Ben 1 gün erken gittim bi gece kaldım otelde zevkli oluyor :)
2- Yanında traş jilet kolonya vs.vs. bi *** götürmene gerek yok döner sermaye olsun diye zaten paket halinde satıyorlar. Götürenlerde kapıda hepsini teslime diyor içeri almıyorlar.
3- Uzun bi melbusat dosyalama donla gezme günü geçireceksin pipiye bakıyorlar orda sağ sol kontrol devam.
4- Bölükler oluşuyor genelde teslim sırasına göre bölüklere yerleşirsin örnek sabah 9 da teslim olan 2. bölük öğlen 3 de teslim olan 4. bölük vs.vs.
5- İlk banyonu 3-4 gün sonra yapacaksın oda 5 dk var yok.Burdan etek traşlarını ol öyle git leş kokmasın oran buran.
6- Yanına çok fazla para alma ilk 10 gün fırtına gibi geçecek nerde yatacağını bile bilemiyebilirsin bi süre bi bakmışsın gece 4 de halen dışarda çömelik vaziyette bekliyorsun.İşlemler vs.vs.
7- Pırsık kalma duruş hep net olsun orda acemi iken bile hemen seçerler kısmet.
8- Sen ordaki pekçok insanın abisinden yaşlısın onuda göz önünde bulundur.
9- Çok bot çalarlar kep çalarlar dikkat et bunun adı yer değiştirmedir. Çarpılma.
10- Askeriyede para toplama tekniklerinin en başında eğlenceler gelir bende acemi yetiştiriyordum artık her hafta dansöz görmek başka bi duygu. Paranı dikkatli harca her eğlenceye kafadan girme.
11- Sağlığına dikkat et çaylar musluktan akar hijyen arama ayaklarını sabunsuz yıka mantar olmasın. Çoraplarını her akşam yıka sabunsuz.
Söylediğim gibi bunlar aklıma gelenler dahada yazarım sonra.
Muştu hayırlı teskereler kardeşim
mustafa şimdiden hayırlı teskereler.sağ salim git sağ salim dön inşallah hayırlısıyla
türlü işkenceler seni bekliyor kardeşim :D heleki karınca yürüyüşü yaptırırlarsa kolun bacağın tutmaz artık :D
Hayırlı tezkereler abi.
eueuheuhe :D
moruk nizami 5 te güzel rakam senin kilona göre gerçekten :)
@mmustu
ya sen bitmişin istikamet istikametiniz dağılın marşş marşşş :D karşımda saf düzeninde toplann marşş marşşşş :D
Hayırlı teskereler abi:)
Samsunda 1 gün boyunca ağaca tekmil verip 1 hafta konuşamadığımı bilirim :D
Samsunda Esentepede acemilik 75 gün sürmüştü.
8'den az çeken çarşıya çıkamıyordu. 6 çektim 1 hafta sonu çıkamadım. Hırsımdan c.tesi&pazar'ı ve tüm h.içini barfiks'de geçirdim Cuma günü 12 tane çektim çift çarşı aldım :D
Tabi tüm bunlar olduğu sırada ben 70 Kiloydum 1.82 boy :D
muştu hayırlı teskereler.Kuzenimde acemiliği senin gideceğin yerde yaptı.Şimdi istanbul beşiktaşta denizcilik müzesinde usta birliğinde.Darısı senin başına:D