kanka acemilik kaç gün bilmiyomki 75 falan sanırım
arayacam best panpamı
hahaha adilik yapma nan
dimi yaa izmir marmarik gökçeada falan
arıyorum hemen
gülüm uzun dönem![]()
kanka acemilik kaç gün bilmiyomki 75 falan sanırım
arayacam best panpamı
hahaha adilik yapma nan
dimi yaa izmir marmarik gökçeada falan
arıyorum hemen
gülüm uzun dönem![]()
muştum sahil tarafı en son 2000 yılında :d harika idi ilk indigimde anamm izmire geldim dedim gzl bir genelevi varsahilde bira içebiliyorsun, kimi yerlerde denize giriliyor
askerligi söylemiyorum igrenç gittigin yer bayaa byk 1 hafta bot bölügünde kaldım orda
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
İçini kararmak gibi olmasın ama şu geçenlerde üst otobandan hainlerin saldığı yaptığı yer olmasın. Onun yan birliği olan karacı birlikteki kardeşimizi ziyarete giderken gördüm. Yeri güzel arkasında büyük bir dağ ve çok yüksekten bir otoban geçiyor. Ama hep güzel yerlere gönderiyormuş. Hayırlı tezkereler.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
eyvallah kankacım sağolasın
sağolasın abim
kısmet artık yaa bakalım
hacı çok bilmiyorum yaa
kanka direk aklıma sen geldin heemanisa olaydı iyi olurdu 22si yarışlar vardı
![]()
hayirli tezkereler 4 arkadaşım orada acemilik yaptı kısa dönem.. acemilik biraz sıkıntılıydı, o zamanlar yazdı hamamda tadilatta oldugundan cok sıkıntı çekmişlerdi... şimdiye yapılmıştır tabi.. birinin mesleği makina zabitiydi, gemide askerlik yaptı, diğeri iskenderunda kaldı haberci oldu, bir başkası ereğlide usta birliğine düştü revirciydi sürekli ankara istanbul geziyordu refakat için, sonuncusu da gölcüğe çıktı her haftasonu evci istanbuldaydı... bot falan derdi olmadığından yazın çok büyük şans denizci olmak... denilenin aksine malesef istanbula düşmeniz imkansız, ikametgah yerine askerliği düşenleri anında bir yazı ile başka yere yolluyorlar, ben askerliğimi ankara edok ta yazıcı ve bölük çavuşu olarak yaptım, bu tur kural ve kanunları iyi bilen bir bölük astsubayımız vardı, ankara ikametgahlı bir eri yazı ile bir hafta içerisinde van a gondermek zorunda kaldık...
hayırlı tezkereler şimdiden, umarım 460 gun cabuk geçer...
benm acami birligim orasıydı allah yardım etsin muştu![]()
abi. diyarbakır'a düşmeni isterdimne kıyak olurdu bee
hayırlı tezkereler
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)