User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
90 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Fiber İnternet.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kullanmak istiyorum ama 500 metre aşağımda var bizde yok

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

CagkaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siteye yada binaya hat çektirmek için bina yada site yönetiminin başvurması gerekiyor.
    Bizim binada yoktu 4 dilekçe ve 1 kavga sonrası bir Çarşamba günü gelip kaldırımın altından hat çektiler pazar günü binayı dolaşıp "İster misiniz?" diye sordular isteyenlerin evlerine 5 dak hat çekip kodem bağlandı ve anında kullanmaya başladık. 1 seneyi geçti çok memlunuz.

hızda hizmetten bir yavaşlama yada aksama henüz görmedim ama 10mbit sınırsız kullanmama rağmen arada böyle şeyler oluyor;

Bu arada adil kullanım sözleşmede geçiyor limiti 50 GB Download fakat her ay ortalama 150-200GB kullanımıma rağmen henüz hızda düşme olmadı

Derman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apartmana altyapısını kurmayı teklif ettiler de nasıl bir firma olduğunu bilmediğimizden sanırım havada kaldı...

tüm apartmana tek ip olayı doğru mu?

valla ip olayından haberım yok...apartmana hat çekilmiş kullananlar vardı onlardan duydum...başakşehirin hemen hemen her yerınde var...firma saglam gibi geldi su anda cok memnunum...evın her köşesinden elektrik priizinden nete giriyorum...

torrent programında 1.5 gb filmi 15dk indiriyorum 10mb üzerinde hızı var..birde kota yok sınırsız..
    35 1/2 KSK

''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "

psn : derman3534

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Reklam falan değil

superonline in sahip olduğu fiber neti ilk kuran quicknet ti Turkcell'in şirketi olaraktan

daha sonra quickneti superonline satın aldı quicknet(turkcell)=superonline
    1881 - 193

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok memnunum.

bu değerler yaklaşık 1.5 senedir hiç şaşmaz
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir keresinde 390 MBPS gömüştüm upload hızlarını yükseltme çalışmalarını 3 gün boyunca değerler 100 ün altına inmedi

Bu Arada Turkcell Superonline ı satın aldı Hayrlı Olsun...

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu hortlatmış olucam ama yeni konu açmak istemedim,dikmen caddesi üstünde oturuyorum yaklaşık 4 ay kadar önce başvuru yaptım talebiniz alındı alt yapı çalışması dendi tamam dedik.bekle babam bekle defalarca aradık 2011 planı içinde 2011 sonuna kadar yapılıcak dendi ses yok seda yok.Aradım az önce plnlarda görünüyor talebiniz de görünüyor ancak beklemeniz gerek yapılınca size haber verilecek dendi,bunun için başvurabileceğim başka bi yer var mı diye sorduğumda "malesef,zaten planlar arasında.." cevabını alıyorum sürekli. ttnet le devam etmek de istemiyorum.ne yapmak gerek nereye başvurmak lazım? az buz da diil 180 190dairelik bi sitede oturuyoruz çok anlamsız şekilde bekletiliyoruz. nedir çaresi ?

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani yapıcak birşey yok adamlar kendi altyapısını döşediklerinden. Bekleyeceksiniz. Benim arkadaşım aynı durumu yaşıyor 1 yıldır onun dahada feci aynı caddede karşı tarafta var 15 metre karşısında arkadasımda yok

Bende var ben baya memnunum, imkanı olanlar geçsin yıllarca ttnet sömürdü durdu artık rahata erdik harbiden hız ve hizmet olarak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sitenin içinde fiber kablolar var caddeden fiber geçiyor ama bağlı diiliz biz

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 ay kadar once basvurduysan iyi benim 2 yili gecti bekliyoruz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yau çok saçma bi iş..

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyada turkcell superonline da calısıyorum simdilik..

öncelikle tamamen fiber sistem veren başka firma yok diye biliyorum..
    metronetin fiber diye tanıttıgı seyin fiberle alakası yok aslında prize modemi takıyosunuz elektrik hattı üzerinden internet kullanıyosunuz wınn tarzı şeklinde bi çaışma prensibi var..
    elektrige asırı yüklenme oldumu verim düşer..

ttnet in fiber diye sattıgında ise apartmana switch tarzı seyler koyuyolar telefon hattını dagıttıkları porttan apartmanaa kadar fiber sadece sonrada cat6 yı koyup geciyo o fiberden hayır gelmez zaten

gelelim superonline fibere

öncelikle ip ler dinamik ama statik ip isteyenler aylık 2 3 lira civarı bi ücretle statik ip alabiliyor..
    ttnetin mahkemeye vermesi sonucu adil kullanım kotası uygulanmaya basladı..
    suanda minimum 20mbitten giriş yapılıyo 25-50 ve 100 gb adil kullanım kotalı olarak secebiliosunuz paketinizi..
    20mbit pro paket var sadece adil kullanım kotası olmayan genelde net cafelere veriyoruz.
    diger paketler ve fiyatlar hakkında bilgi verebilirm isteyen olursa..

bu arada en güzel uygulama suanda.. ttnet metronet vs. gibi diger yerlerle olan taahhütnamenizi bozarak geçiş yaptıgınızda o bedeli karşılıyolar. mesela 150 lira cayma bedeli cıktı, aylık 49 liralık bi pakete üye oldunuz. size cıkan cayma bedelini siz ödüyosunuz. faturasını ibraz ettiginiz zaman 60 gün içinde o fatura bedeli kadar sizin superonline faturanızdan düşülüyor

apartmana sistemin gelmesi için öncelikle caddeden sokaktan yani binanın oldugu yerin cevresinde çalışma yapılmıs yeraltına kabloların döşenmiş olması lazım..
    daha sonra apartmana sistemi almak için protokol yapılmıs olması lazım.
    protokol nasıl yapılır? - yönetici varsa protokolcülerle direk görüşüp anlaşabilir.
    yönetici yoksa apartmanda imza toplanır cogunluk istiyo seklinde protokol yapılır.
    apartmana sistemin yapılması için ücret ödenmez bütün altyapı masrafı superonline a aittir.
    işin içine turkcell in girmesi sadece maddi kaynak olarak kullanılması bu arada. baya tuzlu oluyo yoksa altyapı işi

fiberin avantajlarına gelirsek.. örnegin ttnet teki gibi "8Mbps'e kadar" değil 20 istiyosan "20Mpbs" hız alırsın.. bazı durumlarda hızda kayıp yasayabilirsiniz.. örnegin wireless kullanırken 1-2 mbps oynayabilir. veya modemin sinyal ayarlarında sıkıntı olabilir.. eger bariz bi düşüş varsa müşteri hizmetleri ayar çeker.. benimde yılbasından sonra 20 kullanırken 8-10 arası biyere düştü aradım modem içinden bi ayar yaptırdı.. kablosuzda 21 23 arası hız almaya basladım.. adil kullanım kotası dolarsa direk 1mbps düşer ama

diğer bi avantajı telefon hattınız olması gerekmiyo kendi altyapısı oldugundan telefonsuz kullanabiliyosunuz ki ben öyle kullanıyorum

2012 eylül gibi geliceği söyleniyo ama net tarih yok bu yıl iptv olayı gelicek televizyon yayınıda baslıycak ve HD yayınlar olacagı söylentisi var

vs. vs. baska kafanıza takılan şey olursa yardımcı olmaya calısırım

wireless bu kadar çektigi halde bu hızı alıyorum şuanda

Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ataşehirde 100mbit lik kulanıyorum mükemmel derecede memnunum hiç sıkntıda yaşamadım valla.... turkcell superonline

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet iptv bu yıl içinde hizmete giriyor.

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gelelim superonline fibere

öncelikle ip ler dinamik ama statik ip isteyenler aylık 2 3 lira civarı bi ücretle statik ip alabiliyor..
    ttnetin mahkemeye vermesi sonucu adil kullanım kotası uygulanmaya basladı..
    suanda minimum 20mbitten giriş yapılıyo 25-50 ve 100 gb adil kullanım kotalı olarak secebiliosunuz paketinizi..
    20mbit pro paket var sadece adil kullanım kotası olmayan genelde net cafelere veriyoruz.
    diger paketler ve fiyatlar hakkında bilgi verebilirm isteyen olursa..
    Şimdi izninizle benim bir kaç sorum olacak Ben yaklaşık 1 senedir ttnet 8mbite kadar paketini kullanıyorum sanırım bu pakette adil kullanım kotası zımbırtısından var yanılmıyorum değil mi?yani 25gb indirince benim hızımın 1mbps'ye inmesi gerekiyor?Ama aylık 200gb download yapıyorum yaklaşık olarak hızımın hiç düştüğünü görmedim Şimdi 20mbitlik fibere geçmeye baya niyetliyim açıkcası ama bu kota olayı beni düşündürüyor?
    psn: DAGHAN26

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ttnet te de 25gb adil kullanım kotası var ama zaten sana verdiği 8mbit e kadar diyor ama hız 3 4 arası yani 1 e düşsende fazla bi fark yaratmıyo biraz yavasladı sanki diyip geçiyosun. ama fiberde bariz fark olustugundan fark ediliyo.. fiberde 20 mbit propaket var istersen aylık 200tl adil kotası yok

yada 100mbitlik paket alırsın adil kotası 250gb olur

edit:
    bu arada apartmanında altyapı oldugundan emin olan için bana ulaşırsa başvurusunu alıp girişini yaptırabilirim gün içinde. bazen özel kampanyalar oluyo müşteri hizmetlerinden başvuru yaptıgınızda yararlanamadıgınız..
    örnegin antalyada suanda 1 yıl digiturk(2 ay ligtv acık) hediye ettigimiz veya turkcell t20 yi aylık 6 liraya verdigimiz kampanyalar var ama musterı hızmetlerını arayıp basvuru yapmaya calısan yararlanamıyor. cunku haberı bıle yok onları bayı olarak kendımız yapıyoruz kampanyayı
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ttnet te de 25gb adil kullanım kotası var ama zaten sana verdiği 8mbit e kadar diyor ama hız 3 4 arası yani 1 e düşsende fazla bi fark yaratmıyo biraz yavasladı sanki diyip geçiyosun. ama fiberde bariz fark olustugundan fark ediliyo.. fiberde 20 mbit propaket var istersen aylık 200tl adil kotası yok

yada 100mbitlik paket alırsın adil kotası 250gb olur

edit:
    bu arada apartmanında altyapı oldugundan emin olan için bana ulaşırsa başvurusunu alıp girişini yaptırabilirim gün içinde. bazen özel kampanyalar oluyo müşteri hizmetlerinden başvuru yaptıgınızda yararlanamadıgınız..
    örnegin antalyada suanda 1 yıl digiturk(2 ay ligtv acık) hediye ettigimiz veya turkcell t20 yi aylık 6 liraya verdigimiz kampanyalar var ama musterı hızmetlerını arayıp basvuru yapmaya calısan yararlanamıyor. cunku haberı bıle yok onları bayı olarak kendımız yapıyoruz kampanyayı
    Valla o zaman ben dikkat etmemişim çünkü torrentten hiç 850kbps'nin altına inmiyorum diğer 8mbit kullanıcıların tepkilerine nazaran ben paketten memnunum ama yetmiyor işte Peki bu 1mbit'e düştüğünde torrentte falan aşağı yukarı göreceğim hızlar nasıl olur kanser edici boyuta geriler mi
    psn: DAGHAN26

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ilk baglattıgımda 25gb lıkdı tam download yaparken 1mbite düştü telefonuma mesaj geldi
    2.1 mb ile indiriken bi anda 400 600 kb arası oynamaya basladı

normalde işe 11de gidiyorum ama sabah toplantı oldugundan erken yatıcam bilgi almak veya başvurmak için arayabilirsiniz cepten
    beşyüzbey 756 kırk iki doksandokuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ilk baglattıgımda 25gb lıkdı tam download yaparken 1mbite düştü telefonuma mesaj geldi
    2.1 mb ile indiriken bi anda 400 600 kb arası oynamaya basladı
    ttnet mi superonline mı bu rakamlar? ben komple kanser modundayım hız çok sıkıntılı 100le falan indiriyorum 1mbps bağlantı hızım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)