cnm kardeşim adam 17,7 yazmiş 17 ye bırakır sana bunu tahmınımce..
bide buna 18 sarı enkei jant koydun mu tadından yenmez işte ..
cnm kardeşim adam 17,7 yazmiş 17 ye bırakır sana bunu tahmınımce..
bide buna 18 sarı enkei jant koydun mu tadından yenmez işte ..
kardeşim sen böle bi araba arıyosan o zaman butcene guvenceksın yada böle gezen arabalar var piyasada motoru yapılı vs onların birine asıl derim bütcene göre meseLa..
Fiyatı ucuz, temiz bir arabay benziyor. Fakat şunu asla unutma, gc8 alacaksan mutlaka motoru bilindik bir yerde yapılmış, hatta ufak tefek ekstrası olan (büyük turbo, enjektör, standalone) araba almak daha mantıklı. Çünkü o paraları mutlaka ileride harcarsın.
Onun dışında bende eski bir station hastası olarak içim bu arabaya gitse de, bu aracın arka yan ve bagaj camının hiçbir yerde hazırda olmadığını, ya kalıp aldırıp yapman gerektiğini, veya bir fabrikada olsa bile ne az 1 ay beklemen gerektiğini söyleyeyim.
Gerisini herkes özetlemiş.
aynen bende çok niyetlendim bu kasa araca kaskosu el yakıyor + camı bulunmuyor +devlet ne kadar yerleştircek eski arabaların vergisine bilinmiyor, o nedenle bende vazgeçtim, yeni kasa focuslara bakıyorum 1.6 benzinlilere, focuslarda sanırsam vtec açıcak bundan sonra))
tabiki subaru keyfi bambaşka ama, devlet vergide ittirirse eger aynı bulgaristan gibi olucak burasıda ortalama 5 binlira gibi bir düşüş bekleniyor ikinci elde![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Korkutmayın arkadaşı. Bende 20 tl nin altına aldım aracımı, hemde tepe tepe kullanıyorum. Her hafta rolling yapıyorum, süreklide biniyorum hiçbirşeyi yok. Düzgün baktırırsan sorun yaşamassın kardeşim.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)