Kakus Nickli Üyeden Alıntı
Benim de son günlerce "ciddi" sıkıntılarım var. İşin doğrusu, intiharı bile düşünüyorum. :) Bunu saklamıyorum kimseden, aileme bile açık bir dille söyledim. Bundan 1-2 ay öncesinde bu sıkıntılarımın ilk başladığı dönem, gece yatağıma yattığımda, uyku denen hiçbişey yoktu. Yani uyuyordum ama, 1 saat sonra kalkıp oturuyordum yatakda 30 dk, tekrar zorlayıp uyuyordum, 2 saat sonra tekrar kalkıp, dolaşıyordum odanın içinde. Annem doktora gidip bi ilaç yazdırdı, gördüm adını fakat şimdi daha fazla almak istediğim için benden saklıyorlar ilacı. Şu an uyku sorunum yok, ilk günler etkisini göstermedi ama şu an bariz o ilacın etkisinde olduğumu hissedebiliyorum. Bildiğiniz rahat rahat uyuyabiliyorum. Lakin farkındayım, bu kadar rahat uyumamı sağlayan o ilaç. Gün içinde çok sinirleniyorum, zaten her an fevriyim, ama akşam yatağa yattığım vakit uyuyabiliyorum. Şu an durumum 2 ay öncesinden çok daha kötü, forumdan 1-2 dostum halimi biliyor. Aklımdan neler geçirdiğimi, bu fikirleri benimsediğimi. Ancak daha kötü olmama rağmen, o kabuslardan, o saat başı uyanmalardan kurtuldum. Mutlu muyum, değilim. Uyuyabiliyor muyum, evet. :)