Bir dayak ile hallolsa abim, seve seve hepinizden dayak yerim. Çıtımı da çıkartmam. :)
Printable View
haklısın bende yüksek ihtimal aynı durum olacağını biliyorum. ama ne yapmalı bilmiyorum. şuan bu sorunlarım yüzünden çok ciddi bir iş teklifini bile reddetmek zorunda kaldım ki maddi açıdan inanılmaz çalışmaya ihtiyacım vardı. 3aydır çalışmıyorum.
ya kimisi dalgaya alıyo, kimisi ciddi yazıyo ama bilin ki bazı şeyleri aşamadığınızda, kişiliğinizi hatta fiziksel görünümünüzü kaybetmeye başladığınızda, işler o kadar kolay olmuyo. herşey kafada biter, ama sonunda onu da bitirmiş olabilirsiniz. sorunu olan herkese acil şifalar dilerim.
bende de sorun var gibi ama tam tersi öküz gibi uyuyorum uykudan doymaz oldum buyudukça uyuyasım geliyo dur demem lazım acilen :D
çok uzun süren bi ilişki bitti hayatımda, ondan dolayıdır 1 aydır uyuyamıyorum, yattığımda min. 2 saat uykuya dalma süresi oluyor. Zamanla düzeleceğini düşünüyorum umarım kalıcı olmaz
yeni dükkan açılana kadar düzene gireceğini pek zannetmiyorum alper...daha sonrasında zaten başını kaşıyacak vaktin olmaz:)
Koray abimin teklifi bana uyar, atlayın gelin. Karşı koyarsam adiyim. :D Yediğim sopa benim derdime çözüm olmicak, onu da biliyorum. Lakin her daim hazırım sizden dayak yemeye. :D
Bu arada en son dediğini şeyi daha önce biz düşünmüştük. Fakir ülkelerde, uzun mesai saatlerine düşük ücret alan işçileri Türkiye'ye getirtip, kendi rızaları dahilinde saati 100 milyona öldürmeden dövdürmeyi planlamıştık. Tabii bu sadece plandı yani, arkadaşlarımız arasında şakaydı. :D Tutar mı tutar, bir de kırbaç, sopa, zincir gibi şeylerde 10 kat fiyat çek. Mis... :D
yeniden elimi çatlatırım kırarım hiç sorun değil:D